La Bella wasparfum uit Italië: amore!

Onlangs zag ik op internet iets heel interessants voorbij komen: een wasparfum. Nu ben ik gek op lekkere geurtjes voor mijn wasgoed, en dit klonk nog vele malen beter dan een lekker wasmiddel of wasverzachter. En het klinkt natuurlijk ook wel een beetje sjiek, een wasparfum. Onlangs deed ik een bestelling La Bella wasparfum, en eerlijk: ik word er zo blij van! Te mooi om niet te delen met jullie!

La Bella wasparfum

La Bella wasparfum

La Bella wasparfum is afkomstig uit Italië, en wordt in Nederland verkocht bij La Bella Lifestyle. De wasparfums voorzien je wasgoed van een heerlijke geur die dagen tot zelfs weken aanwezig blijft. En laat ik nou echt gek zijn op de geur van schoon gewassen wasgoed! Ik word al iedere ochtend heel erg blij als ik mijn kledingkast met mooie jurkjes open doe. Maar sinds ik La Bella wasparfum gebruik, word ik er nog gelukkiger van ♥

Naast de heerlijke geur heeft het wasparfum nog een paar voordelen. Om te beginnen is het ontzettend zuinig in gebruik. Per wasbeurt hoef je maar 5 ml (een dopje) in het wasverzachter-bakje te doen, voor een heerlijke geur in je wasgoed. Meer is echt niet nodig, geloof me. Je hebt in principe geen wasverzachter meer nodig, maar je kunt het ook in combinatie met een parfumvrije wasverzachter gebruiken. Ik gebruik het zelf in plaats van wasverzachter, en merk echt niet aan mijn wasgoed dat het minder zacht is.

La Bella wasparfum

Na het wassen is mijn wasgoed voorzien van een werkelijk heerlijke geur.  En die geur verspreidt zich door mijn hele huis, als de schone was boven hangt te drogen. Dus eigenlijk is het een wasparfum en interieurparfum in één 😉 Mijn badhanddoeken, die soms een beetje muf kunnen ruiken, zijn letterlijk helemaal opgefrist na één keer wassen met het wasparfum. Ze ruiken weer heerlijk, zelfs als ze nat zijn.

Lollipop

La Bella wasparfum is er in 8 verschillende heerlijke geuren. Als je het nou lastig vind om te kiezen, dan zijn er proefsetjes verkrijgbaar met daarin alle geuren. Een setje met 8 flesjes van 30 ml, of een setje met 8 flesjes van 10 ml.

Zelf koos ik (uiteraard) voor de geur Lollipop. Een mix van fruitige geurnoten en zoete karamel. Alle geuren hebben overigens als ‘basis’ die kenmerkende schoon-wasgoedgeur. Dus het is niet dat mijn jurkjes nu opeens naar karamel ruiken, hihihi! Van deze geur kocht ik de flacon van 500 ml, hiermee kun je dus in principe, als je altijd keurig met het dopje doseert, 100 wassen heerlijk laten ruiken. Een flacon van 500 ml kost € 23,95.

La Bella wasparfum

De look van de wasparfums is natuurlijk helemaal leuk, ik word er blij van! Wassen wordt opeens zoveel leuker 🙂

Hoe meer geuren, hoe meer vreugd

Omdat ik natuurlijk wat meer geuren wilde proberen, bestelde ik nog twee kleinere flesjes van 30 ml mee, deze kosten € 3,95. De eerste is de geur Seta, dit is een heerlijke zoet-bloemige geur, een subtiele, zachte geur. Deze gebruik ik graag voor mijn handdoeken, of natuurlijk voor mijn jurkjeswassen.

Favola doet mij misschien wel het meest aan die typische schone was-geur denken. Het is ook weer een zachte bloemige geur, met een houtachtige ondertoon. Deze is mijn favoriet voor mijn beddengoed. Op zaterdagavond in een schoon gewassen bed stappen wordt hiermee nóg fijner ♥

Bij mijn bestelling kreeg ik ook nog een klein flaconnetje van 10 ml kado, in de geur Muschio Bianco. Zoals de naam al doet vermoeden, heeft deze de geur van witte musk: een sensuele, warme geur. Op basis van de geuromschrijving had ik deze zelf nooit gekozen, maar ik vind het misschien wel de aller lekkerste geur van de vier!

Het wassen en strijken van mijn jurkjes was voor mij eigenlijk altijd een hele fijne bezigheid. Ik vind het gewoon fijn en ontspannend om met mijn jurkjes ‘bezig te zijn’. Maar ook van een schoon opgemaakt bed, een stapel fris gewassen handdoeken of een weer leeg wasrek kan ik gewoon erg blij worden. Jullie begrijpen vast dat dit alles met het La Bella wasparfum nóg leuker wordt.

Verkrijgbaarheid

La Bella wasparfum is verkrijgbaar in de webshop van La Bella Lifestyle. Je vindt hier nog meer lekkers, zoals bijvoorbeeld Homesprays in dezelfde geuren en wasdrogerballen, waar je ook weer het wasparfum bij kunt gebruiken.

9 Comments on La Bella wasparfum uit Italië: amore!

 1. Mariska
  22 november 2020 at 13:35 (2 jaren ago)

  Klinkt heel lekker en op zich niet zo duur. Ik ga eens kijken op de website! Zat er al een tijdje op te azen, maar nu dat jij ook zo positief bent ga ik maar eens kijken haha.

  Beantwoorden
 2. Sigrid
  19 november 2020 at 14:49 (2 jaren ago)

  Oooh wauw ik ga toch ook eens kijken ❤️

  Beantwoorden
  • Natasja
   21 november 2020 at 08:23 (2 jaren ago)

   Krijg je echt geen spijt van Sigrid!

   Beantwoorden
 3. Miranda Aerts
  18 november 2020 at 14:00 (2 jaren ago)

  Dat zal zeker een feestje zijn voor de was! 🙂

  Beantwoorden
  • Natasja
   21 november 2020 at 08:23 (2 jaren ago)

   Ja dat is het echt!

   Beantwoorden
 4. Talitha
  18 november 2020 at 11:51 (2 jaren ago)

  dat klinkt heerlijk, dus ik heb een bestelling gedaan. 🙂 ik ben zeer benieuwd!

  Beantwoorden
  • Natasja
   19 november 2020 at 18:03 (2 jaren ago)

   Leuk, ik ben benieuwd wat je er van vindt!

   Beantwoorden
 5. chantal
  18 november 2020 at 09:21 (2 jaren ago)

  Wat een mooi product, ga het zeker proberen, de flesjes vind ik ook helemaal bij jou passen zal vast nog meer was en strijk plezier geven voor je mooie jurkjes.

  Beantwoorden
  • Natasja
   19 november 2020 at 18:03 (2 jaren ago)

   Leuk Chantal, ik ben benieuwd wat je er van vindt!

   Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.