Labellino lippenbalsem: ze zijn nieuw en ze zijn cute!

Een paar weken geleden kreeg ik een ontzettend schattig perspakketje opgestuurd. Een pakketje met daarin een geheel nieuw product van Labello, de Labellino lippenbalsem. Een product wat mij doet denken aan het voorjaar, zowel qua vormgeving als qua geur. En natuurlijk laat ik deze leuke lippenbalsems aan jullie zien!

LabellinoLabellino caring lip balm

De nieuwe Labellino lip balm is verkrijgbaar in twee varianten: Raspberry & Red Apple en Fresh Mint. Ze beloven de lippen intensief te verzorgen en langdurig te hydrateren. En dat kunnen je lippen in deze tijd van het jaar goed gebruiken. Want het mag dan wel bijna voorjaar zijn, de ochtenden en avonden kunnen nog best fris zijn! Ik gebruik een paar keer per dag een lippenbalsem, sowieso ’s avonds voor het slapen gaan.

Labellino LabellinoIngrediënten

Het belangrijkste ingrediënt van de Labellino is Castorolie, ook wel Wonderolie genoemd. Deze olie heeft een verzorgende werking en ondersteunt het herstellend vermogen van de huid. De olie heeft bovendien de eigenschap dat het makkelijk in de diepere lagen van de huid kan doordringen. Verder staan Sheabutter, glycerine en frambozensap op de ingrediëntenlijst, wat ik zo snel herken. Water staat vrij ver onderin de lijst, en dat is behoorlijk opvallend voor een cosmeticaproduct, want meestal staat dat bovenaan. Wat wil zeggen dat een product voor het grootste gedeelte uit water bestaat. Dat is hier dus niet het geval.

LabellinoNaast de lieve pastelkleurtjes, valt natuurlijk ook de vorm van de Labellino lippenbalsems erg op. En ik kan je verzekeren: ze zijn lekker makkelijk te vinden in je handtas 😉 Ze doen mij eigenlijk aan paaseitjes denken, vandaar mijn associatie met het voorjaar. De Labellino heeft een draaidop, die nog eens extra ‘klikt’ op het laatst. Zo ben je er zeker van dat hij niet open kan gaan in je tas.

Labellino LabellinoTextuur, (heerlijke) geur en werking

De Labellino’s zelf lijken nog meer op paaseitjes, hihihi! Door de speciale vorm kun je heel makkelijk beide lippen in één keer voorzien van een laagje lippenbalsem. Raspberry & Red Apple heeft een zoete, fruitige geur, en Fresh Mint ruikt vooral fris (maar dat laat zich makkelijk raden, haha!).

Qua textuur is de Labellino wat lichter dan de klassieke Labello. Tijdens de koude periode die achter ons ligt, bood hij daardoor iets te weinig verzorging voor mijn lippen. Maar als de temperatuur wat hoger is (en hopelijk gaat dat heel snel gebeuren) is de wat lichtere textuur juist heel fijn, en biedt de lippenbalsem meer dan voldoende verzorging. Naast verzorging geeft de balsem je lippen een subtiele glans.

LabellinoLabellino lippenbalsem is verkrijgbaar bij onder andere Kruidvat, Trekpleister en Etos voor € 5,99 per stuk. Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen voor een review.

5 Comments on Labellino lippenbalsem: ze zijn nieuw en ze zijn cute!

 1. Ria (gilles)
  11 maart 2018 at 13:04 (4 jaren ago)

  Als we in Utrecht zijn, hoop ik die ergens te kunnen scoren! Ben benieuwd…

  Beantwoorden
 2. Miranda
  9 maart 2018 at 19:32 (4 jaren ago)

  Wat een cuties! 🙂

  Beantwoorden
 3. Marieke
  9 maart 2018 at 06:50 (4 jaren ago)

  Ze zien er in ieder geval ontzettend schattig uit 🙂

  Beantwoorden
 4. Marije
  9 maart 2018 at 06:13 (4 jaren ago)

  Ben erg benieuwd naar de werking.

  Beantwoorden
 5. chucky1012
  9 maart 2018 at 06:09 (4 jaren ago)

  Zo mooi en apart!
  Ik ga naar de winkel en denk om er wat te gaan kopen…
  Ik hou van lippen balsems

  Xoxo

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.