Labello Crayon Lipstick

Sinds kort is er weer een nieuw product van Labello verkrijgbaar: de Labello Crayon Lipstick. Een product wat de verzorging van de originele Labello lippenbalsem combineert met een mooie kleur. Ik laat vandaag de drie kleuren aan je zien en vertel wat meer over dit nieuwe product!

Labello Crayon Lipstick

Labello Crayon Lipstick

Intense kleur op de lippen of toch die verzorgende balsem? Het kan nu allebei, want voor het eerst komt Labello met een lipstick in dekkende kleuren mét de verzorgende eigenschappen die je van Labello gewend bent. De nieuwe Labello Crayon Lipsticks komen in de kleuren Coral Crush, Poppy Red en Hot Pink.

Labello Crayon LipstickLabello Crayon Lipstick combineert de bekende verzorging van de Labello lippenbalsem met de look van een lipstick. De verzorgende werking is goed terug te zien in de ingrediënten. Ik zie veel verzorgende oliën, waaronder een voor mij onbekende: Olus olie. Dit blijkt het plantaardige alternatief voor minerale olie. Minerale olie legt een beschermend laagje op de huid, maar kan de huid ook te veel afsluiten. Hierdoor zal de huid uiteindelijk minder goed in staat zijn om zelf de vochtbalans te regelen, en kan juist uitdrogen. Olus olie voorziet de huid naast het beschermende laagje ook van vet, en helpt de huidbarrière te versterken. Verder zie ik Wonderolie, Candelila wax, Bijenwas, Zonnebloemolie, Avocado olie, Jojoba olie en vitamine E.

Labello Crayon LipstickColor the world

In Nederland is de Labello Crayon Lipstick verkrijgbaar in drie kleuren: Poppy Red, Hot Pink en Coral Crush. In andere landen zijn ook andere kleuren verkrijgbaar.

Labello Crayon LipstickDe Labello Crayon Lipstick heeft echt de vorm van een potlood, en brengt daardoor lekker makkelijk aan. En het ziet er natuurlijk ook leuk uit, zeker als je zo alle drie de kleurtjes bij elkaar ziet.

Labello Crayon LipstickDe Labello Crayon Lipsticks hebben een iets transparante dekking, maar hebben meer kleur dan ik eigenlijk verwacht had. Zeker omdat het vrij felle kleuren zijn, zie je ze echt wel goed op je lippen. En laat ik nou precies van een lekker pittig kleurtje houden op mijn lippen!

De verzorgende werking is hetzelfde als die van de reguliere Labello Lippenbalsems, en dus prima in orde. De houdbaarheid van de kleur is hierdoor wel iets minder, dat is wel een puntje om rekening mee te houden. Je zult de kleur dus iets vaker moeten verversen.

Ik laat de drie kleuren hieronder aan je zien. De foto’s zijn iets aan de lichte kant, excuses daarvoor. Door het donkere weer van de afgelopen tijd moest ik de foto’s met behulp van mijn lamp maken en dat geeft nu eenmaal een iets ander resultaat.

Labello Crayon LipstickDe kleur Coral Crush is een kleur die niet bij mij past. Op zich is het een mooie warm oranje kleur, maar hij past niet bij mijn huidskleur. Wellicht dat deze kleur me in de zomer beter zou staan, als ik een wat bruinere kleur op mijn gezicht heb.

Labello Crayon LipstickPoppy Red daarentegen is wel echt een kleur voor mij, ik houd zo van rode lipstick! Poppy Red is een koele rode kleur met een oranje ondertoon.

Labello Crayon LipstickEn ook Hot Pink is een voltreffer wat mij betreft, ze past ook zo mooi bij het bloemetje in mijn haar ♥

Conclusie

De Labello Crayon Lipstick heeft mij aangenaam verrast, de kleuren zijn mooi intens op mijn lippen. En de verzorgende werking is zeker in deze tijd van het jaar natuurlijk bijzonder welkom! De Crayon Lipstick kost € 6,99 (adviesprijs) en is verkrijgbaar bij de bekende drogisterijen. Ik heb de producten in dit artikel ontvangen voor mijn blog.

15 Comments on Labello Crayon Lipstick

 1. Jeanelle
  8 februari 2019 at 07:30 (3 jaren ago)

  Wat handig…goede verzorging en mooie kleur! Echter zijn deze kleuren iets te voor mij.

  Beantwoorden
 2. Annette
  27 januari 2019 at 20:44 (4 jaren ago)

  Ohh gaaf! Ik hoop dat de rode niet te oranje is, want die zou ik dan graag hebben. Ook de roze vind ik gaaf! Ze staan je mooi!

  Beantwoorden
 3. Evelien
  27 januari 2019 at 20:22 (4 jaren ago)

  Wat een leuke producten zeg! Ik dacht dat het meer een balsem zou zijn, maar ze geven nog aardig wat kleur af. Ik vind het alle drie ook leuke kleurtjes!

  Beantwoorden
 4. Natascha
  27 januari 2019 at 19:37 (4 jaren ago)

  Labello is leuk bezig! Ik ben gek op dit soort producten in de winter en hot pink is helemaal mijn kleur 🙂

  Beantwoorden
 5. Miranda Aerts
  27 januari 2019 at 16:18 (4 jaren ago)

  Wat een leuke variant van de oude Labello 🙂
  Handig ook kleur en zachte verzorging in één product te stoppen en ze zien er nog erg leuk uit ook!

  Beantwoorden
 6. Mariska
  27 januari 2019 at 13:10 (4 jaren ago)

  Ik vind ze wel leuk en ook omdat het net dat beetje kleur geeft. De prijs daarentegen vind ik misschien toch wel wat hoog, maar dat is persoonlijk.

  Beantwoorden
 7. Nielke
  27 januari 2019 at 11:33 (4 jaren ago)

  De coral crush is fantastisch! Hebben! Ik verslijt een lipstick per maand denk ik Haha. Mooi alternatief.

  Beantwoorden
 8. Corine
  27 januari 2019 at 09:59 (4 jaren ago)

  Ik ga zeker de poppy red proberen, heb nu steeds de cherry

  Beantwoorden
 9. Martine
  27 januari 2019 at 09:59 (4 jaren ago)

  Mooi hoor! Ik vind ze alle3 erg mooi staan. Echt een product om uit te proberen.

  Beantwoorden
 10. Ingrid Hietkamp
  27 januari 2019 at 09:41 (4 jaren ago)

  Super leuk, fijne tip, met dit koude weer en veel bij de kachel zitten, drogen je lippen erg uit.

  Beantwoorden
 11. Petra van Schijndel
  27 januari 2019 at 09:36 (4 jaren ago)

  Eigenlijk vind ik je de Coral ook heel mooi staan Natasja! Voor mezelf ga ik de Poppy red eens uitproberen. Ik hoop dat het echt meer voor mijn lippen doet dan gewone lippenstift die belooft vochtinbrengend te zijn. Dank voor je fijne review.

  Beantwoorden
 12. Marije
  27 januari 2019 at 09:25 (4 jaren ago)

  Ze zien er super leuk uit maar de kleuren zijn iets te intens voor mij

  Beantwoorden
 13. Saskia van horne
  27 januari 2019 at 09:16 (4 jaren ago)

  Mooie kleur vooral die poppy red.
  Had niet verwacht dat er zoveel kleur te zien zou zijn.

  Gaan we zeker uitproberen

  Beantwoorden
 14. bychristiana
  27 januari 2019 at 09:04 (4 jaren ago)

  Ah ik ben echt aangenaam verrast door de kleuren, ik had stiekem gedacht dat er maar heel weinig kleur af zou komen, maar toch wel! Hot pink is mijn favoriet.

  Beantwoorden
 15. Jelka
  27 januari 2019 at 09:00 (4 jaren ago)

  O, ik zat al een beetje te hopen ergens meer informatie en “op-foto’s” van dit product te vinden! Vroeger droeg ik vaak kleur op m’n gezicht, maar tegenwoordig draag ik nog maar heel weinig make up. Dit lijkt me een heel mooi product voor mij om zonder al te grote wijzigingen in mijn dagroutine toch af en toe wat kleur op m’n lippen te hebben! En niet zo duur ook. Fijn hoor. Van de plaatjes dacht ik dat coral mijn kleur zou zijn, maar die is toch iets te oranje. Ik denk dat ik voor de poppy red ga!
  Dankjewel!

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.