Laidbare Butter Me Up – Organic shea body butter

Na mijn kennismaking met de Laidbare In Safe Hands handcrème en Pack Your Bags anti-aging oogcrème, kon ik niet wachten om het derde product te gaan testen: Laidbare Butter Me Up Organic shea body butter. Een hele mond vol, maar het is dan ook een hele pot, vol veelbelovend lekkers voor mijn huid. Ik zag al snel dat deze body butter ook uitstekend op wat koelere zomerdagen gebruikt kon worden, ik hoefde dus gelukkig niet te wachten tot het najaar!

Laidbare Butter Me Up

Laidbare Butter Me Up Organic shea body butter

Heavenly Pure omschrijft Laidbare Butter Me Up als volgt:

Body Butter Me Up van Laidbare is een heerlijke body crème, gemaakt van cocoa boter, avocado olie en rozenbottel olie. Deze dikke en romige body crème is een weldaad voor de huid. De intense helende eigenschappen van de shea butter zorgen, samen met de therapeutische effecten van de avocado olie, voor een rijke, hydraterende verzorging van de huid.

Je snapt vast wel waarom dit product meteen in mijn virtuele winkelmandje verdween? Sowieso ben ik gek op verzorgende crèmes en lotions voor mijn huid, en deze klinkt als een heerlijk exemplaar!

Laidbare Butter Me Up

Veel producten van Laidbare hebben de ‘signature fragrance’ van het merk: een mix van jasmijn, bergamot, patchouli, vertiver en ylang ylang oliën, wat resulteert in een ontspannende, bloemige, maar ook tikje kruidige geur. Geen overdreven sterke of ‘geparfumeerde’ geur, maar wel eentje die mij een gevoel van behaaglijke luxe geeft.

Laidbare Butter Me Up

Laidbare Butter Me Up

Laidbare Butter Me Up: ingrediënten

Laidbare Butter Me Up zit vol mooie, intens verzorgende ingrediënten. Biologische Sheaboter staat bekend om zijn helende, intens verzachtende werking op de huid. Rozenbottelolie heeft een erg voedende en verzorgende werking op de huid, en herstelt de droge huid. Avocado-olie werkt tevens voedend en verzorgend, en heeft een sterke anti-aging werking op de huid. Daarnaast bevat de bodybutter Amandelolie, Cacaoboter, tal van vitamines en Grapefruit- en wortelextract. Je vindt in dit product geen synthetische toevoegingen, of ingrediënten die schade kunnen toebrengen aan je huid.

Laidbare Butter Me Up

Laidbare Butter Me Up zit in een royale pot van 250 ml. Omdat de butter erg zuinig in gebruik is, doe je hier erg lang mee. Hoe lang precies kan ik niet exact zeggen, omdat ik de producten op mijn badkamer nogal afwissel. Een aantal weken geleden (toen het nog niet zo warm was) heb ik Butter Me Up echter een paar weken achter elkaar gebruikt, de pot is nu voor ongeveer een kwart leeg.

Laidbare Butter Me Up

Als ik het deksel van de pot open draai, komt de heerlijke geur je direct tegemoet. Ik vind het een geur die niet snel gaat vervelen, en die eigenlijk voor zowel zomer als winter geschikt is.

Laidbare Butter Me Up

Laidbare Butter Me Up heeft een heel romige, rijke textuur die zich goed laat verdelen en heerlijk is om in mijn huid te masseren. Ik vind de textuur meer een crème dan een boter, maar qua verzorging past hij weer wel prima in de laatste categorie.

Laidbare Butter Me Up

Butter Me Up trekt vrij snel in mijn huid, en laat een verzorgend, zacht laagje achter wat niet vervelend of plakkerig aanvoelt. Ik voel al bij het aanbrengen de intens verzorgende werking van de crème, mijn huid wordt er erg blij van. Zoals ik hierboven al aangaf, vind ik de bodybutter erg geschikt om ook op wat frissere zomerdagen te gebruiken. Voor warme dagen vind ik hem iets te rijk, dan gebruik ik liever een product met een wat luchtigere textuur. Daarnaast gebruik ik Laidbare Butter Me Up iedere avond voor het slapen gaan als handcrème, hiervoor vind ik hem ook érg geschikt, mijn handen kunnen de verzorgende werking ook erg waarderen 🙂

Laidbare Butter Me Up (€ 20,00/250 ml) is verkrijgbaar bij Heavenly Pure. Het wordt een beetje saai, maar ook dit product van Laidbare vind ik weer een dikke aanrader:

 • Het is een natuurlijk, prachtig product vol verzorgende ingrediënten voor de huid
 • De Bodybutter is erg zuinig in gebruik waardoor je echt waar voor je geld krijgt
 • De bloemige, kruidige geur geeft mij een gevoel van ‘behaaglijke luxe’

5 Comments on Laidbare Butter Me Up – Organic shea body butter

 1. Marieke
  17 juli 2015 at 12:45 (7 jaren ago)

  Ik ben erg benieuwd naar dit merk, klinkt erg goed!

  Beantwoorden
 2. Manon
  16 juli 2015 at 19:20 (7 jaren ago)

  Ben benieuwd naar de kleur, klinkt goed!

  Beantwoorden
 3. Babs
  16 juli 2015 at 16:36 (7 jaren ago)

  Wat klinkt dat heerlijk. Ik ben de laatste tijd ook meer ‘into natuurlijke producten’, de inci lijst klinkt veelbelovend.

  Beantwoorden
 4. Debbie
  16 juli 2015 at 13:29 (7 jaren ago)

  Het lijkt me een erg lekkere bodybutter. Vooral de geur spreekt mij aan, ik houd wel van dat kruidige. Mooie ingredienten ook.

  Beantwoorden
 5. chucky1012
  16 juli 2015 at 06:32 (7 jaren ago)

  Je hebt me zeer nieuwsgierig gemaakt omdat ik in de herfst en winter ook last heb van een kurkdroge huid dus moet ik een goede body butter of créme gaan gebruiken voor een elastische huid.
  De créme ziet er goed en stevig uit.
  Veel inhoud in de pot.
  Gaat dus lang mee.

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.