Laidbare In Safe Hands Sunflower Hand Cream

Een paar weken geleden liet ik je in een unboxing de producten zien die ik besteld had bij Heavenly Pure, waaronder een paar producten van het in Nederland vrij nieuwe merk Laidbare. Ik kan nu al verklappen dat ik in die korte tijd al groot fan ben geworden van dit prachtige merk, in dit artikel vertel ik je meer over het eerste product: de Laidbare In Safe Hands Sunflower Hand Cream.

Laidbare In Safe Hands Sunflower Hand Cream

Laidbare In Safe Hands Sunflower Hand Cream

De producten van Laidbare zijn geïnspireerd op de natuurlijke schoonheid. De producten van dit merk zijn een alledaagse verzameling van natuurlijke verzorgingsproducten voor huid en lichaam. De natuurlijke formules zijn geschikt voor elk huidtype, voor jong en oud.

De Laidbare producten zijn 100% natuurlijk en bevatten geen agressieve chemicaliën en synthetische stoffen, zijn niet op dieren getest en zijn vegan. Hiermee houdt u uw huid in optimale conditie. De productlijn van Laidbare is eenvoudig, maar levert geweldige resultaten.

Ze zorgen voor een gezonde huid en besparen u tegelijkertijd tijd en geld.

Ik vind de uitstraling van de Laidbare producten geweldig: heel clean en eenvoudig, maar daardoor krijgt het product zelf juist alle aandacht die het verdient. Het gekleurde bandje op ieder product, én de geweldig leuke namen, zorgen ervoor dat de eenvoudige verpakking niet saai is, verre van zelfs!

Laidbare In Safe Hands Sunflower Hand Cream

Laidbare In Safe Hands Sunflower Hand Cream is een intensief hydraterende handcrème, speciaal geschikt voor extreem droge handen, of handen die het zwaar te verduren hebben door zwaar werk, of doordat ze bijvoorbeeld veel met water in aanraking komen. Bij mij is geen van beide aan de orde, ik heb verwende kantoorhandjes, hihihi! In de winter zijn mijn handen wel snel droog doordat ik regelmatig buiten ben met Benthe, maar in de warmere maanden hebben ze het niet heel zwaar, behalve dan op donderdag: mijn ‘poets-dag’.

Laidbare In Safe Hands Sunflower Hand Cream

Laidbare In Safe Hands Sunflower Hand Cream

Laidbare In Safe Hands Sunflower Hand Cream: ingrediënten

De producten van Laidbare zijn 100% natuurlijk, en vrij van agressieve chemicaliën of synthetische stoffen. Wat Laidbare In Safe Hands Sunflower Hand Cream wel bevat: Cacaoboter, Sheaboter, Zonnebloemolie, Avocado-olie, Glycerine, vitamine E en diverse essentiële oliën. Ook de hulpstoffen zoals Glyceryl Stearate (een emulgator die ervoor zorgt dat olie en water met elkaar gemengd kunnen worden) zijn allemaal op natuurlijke basis. De inhoud is dus in ieder geval dik in orde, maar de grote vraag is natuurlijk: werkt het ook?

Laidbare In Safe Hands Sunflower Hand Cream

Als ik dan toch één puntje van kritiek mag geven: bij een tube handcrème (maar eigenlijk geldt dit voor alle cosmetica producten) zie ik liever een klikdop dan een losse draaidop. Dit omdat ik soms zo klunzig ben dat ik het dopje precies in het dotje handcrème in mijn andere hand laat vallen, waarna hij vrolijk verder rolt over de bij voorkeur net gedweilde vloer… Met een klikdop heb je dit probleem eenvoudigweg niet, en kun je de tube met één hand openen en sluiten.

Laidbare In Safe Hands Sunflower Hand Cream

Laidbare In Safe Hands Sunflower Hand Cream

Laidbare In Safe Hands Sunflower Hand Cream: textuur, geur en werking

Laidbare In Safe Hands Sunflower Hand Cream heeft een vrij dunne textuur, die enorm zacht aanvoelt op mijn huid en lekker vlot insmeert en intrekt. De crème trekt zelfs zo goed in, dat ik na het insmeren van mijn handen gewoon kan ‘aaipetten’ zonder vette vlekken en strepen achter te laten op mijn scherm. Mag ik hier even een daverend applaus voor?

De geur van de Sunflower Hand Cream is tegelijkertijd bloemig en kruidig, ik vind het een heerlijke geur die zelfs een beetje rustgevend is. De handcrème maakt mijn handen direct zacht en soepel, zelfs als ze net een paar uur druk met het huishouden zijn geweest. Mijn nagelriemen profiteren mee van de prettige textuur en de prima werking: doordat de crème zo makkelijk uitsmeert, pak ik mijn nagelriemen eigenlijk als vanzelf altijd even mee tijdens het smeren, en dat is goed te merken. De algehele conditie van mijn handen (die eigenlijk al niet slecht was) is in een paar weken tijd aanzienlijk verbeterd. Ik vind het een topper!

Laidbare In Safe Hands Sunflower Hand Cream heeft naast al deze pluspunten ook nog eens een heel betaalbare prijs: een tube van 50 ml kost 7 euro, en is verkrijgbaar bij de mooie webshop Heavenly Pure, “The Natural Beauty Shop”. Met de kortingscode die je in de banner rechts bovenaan deze pagina vindt, krijg je bovendien 20% korting op je eerste bestelling bij Heavenly Pure!

4 Comments on Laidbare In Safe Hands Sunflower Hand Cream

 1. Bianca
  15 mei 2015 at 17:05 (7 jaren ago)

  Zelf gebruik ik hier nu andere producten van die zijn al heerlijk om te gebruiken, dus ben ook wel nieuwsgierig naar deze hand cream x

  Beantwoorden
 2. Sonja
  14 mei 2015 at 09:14 (7 jaren ago)

  Ik kon door het lezen al bijna de crème ruiken en voelen! Mooi en duidelijk!

  Beantwoorden
 3. Jori
  14 mei 2015 at 08:19 (7 jaren ago)

  Ik ga toch eens rondsnuffelen op deze website.Wat een fijne producten !

  Beantwoorden
 4. chucky1012
  14 mei 2015 at 06:55 (7 jaren ago)

  Het ziet er zeer goed en romig uit!
  Ben er zeer benieuwd naar…
  Leuke en opvallende tube door de knalgele kleur.
  Duidelijk review.

  Fijne dag Xoxo

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.