Laidbare nieuw in NL: Puur, Natuurlijk én Betaalbaar

Goed nieuws voor de liefhebbers van pure, natuurlijke verzorgingsproducten: Sinds vorige week zijn de producten van Laidbare verkrijgbaar in Nederland. Heavenly Pure heeft dit prachtige, heel betaalbare merk opgenomen in haar assortiment, en ik vind dat héél goed nieuws!

Laidbare

Laidbare: Puur – Naturlijk – Betaalbaar

De producten van Laidbare zijn geïnspireerd op de natuurlijke schoonheid. De producten van dit merk zijn een alledaagse verzameling van natuurlijke verzorgingsproducten voor huid en lichaam. De natuurlijke formules zijn geschikt voor elk huidtype, voor jong en oud. De Laidbare producten zijn 100% natuurlijk en bevatten geen agressieve chemicaliën en synthetische stoffen, zijn niet op dieren getest en zijn vegan. Hiermee houdt u uw huid in optimale conditie. De productlijn van Laidbare is eenvoudig, maar levert geweldige resultaten. Ze zorgen voor een gezonde huid en besparen u tegelijkertijd tijd en geld.

Laidbare

Ter illustratie hoe betaalbaar de producten van Laidbare zijn: de Butter Me Up Organic Shea Body Butter die je hierboven ziet (en waarvan de omschrijving hemels klinkt!) kost 20 euro, en dat is meteen het duurste product in het assortiment. De gezichtscrèmes in het assortiment kosten tussen de 12 en 14 euro, een prachtig Vitamine C serum kost 15 euro en de handcrème In Safe Hands kost slechts 7 euro. Ik vind dat heel mooie prijzen, zeker voor zulke prachtige producten!

Ik vind de uitstraling van Laidbare heel clean en mooi, de producten zijn heel herkenbaar door de witte verpakking met zwarte letters en het gekleurde balkje onderaan. Laidbare heeft de producten hele leuke, opvallende namen gegeven, zoals je hierboven al kunt zien. Ik vind de producten erg veelbelovend, hier gaan jullie zeker nog meer over lezen op Beautyspots!

beautyspotsadvertentie29315

Ben je nieuwsgierig geworden naar de producten van Laidbare, of naar één van de vele andere mooie merken uit de webshop van Heavenly Pure? Dan heb ik goed nieuws voor je: met de code BEAUTY15 krijg je maar liefst 20% (!!) korting op je eerste bestelling. Je vindt de code ook in de banner van Heavenly Pure, in de rechter balk van je scherm. Heel veel shopplezier!

P.S. Wist je dat Heavenly Pure genomineerd is voor The Next Hippest Shop of the Season op de website van Hippe Shops? Als je stemt, maakt je kans op één van de geweldig mooie Goodieboxen, waarvan de inhoud beschikbaar is gesteld door alle genomineerde webshops. Je kunt hier je stem uitbrengen: klik. Je mag iedere dag stemmen, dus hoe vaker je stemt, hoe meer kans je maakt op één van die mooie prijzen!

2 Comments on Laidbare nieuw in NL: Puur, Natuurlijk én Betaalbaar

 1. Renée
  2 april 2015 at 18:52 (7 jaren ago)

  Zó, dat is een mooie korting.
  De producten zien er veelbelovend uit.

  Beantwoorden
 2. chucky1012
  2 april 2015 at 18:02 (7 jaren ago)

  Het zijn hele mooie en opvallende verpakking.
  Ik heb al rond gekeken in de webshop die dit verkoopt!
  Ik ken het helemaal niet maar gelukkig ben ik bijna jarig…. 😉

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.