Laidbare Pack Your Bags Eye Cream

Het uit Engeland afkomstige natuurlijke cosmetica-merk Laidbare laat zien dat natuurlijke cosmetica echt niet altijd duur hoeft te zijn. De 100% natuurlijke producten bevatten geen agressieve chemicaliën en synthetische stoffen, zijn niet op dieren getest en zijn vegan. Het merk biedt eenvoudige producten met geweldige resultaten. Eerder liet ik je al de In Safe Hands Sunflower Hand Cream zien, vandaag is het tijd voor Laidbare Pack Your Bags Eye Cream: een anti-ageing oogcrème die belooft wallen en donkere kringen te verminderen.

Laidbare Pack Your Bags Eye Cream

Laidbare Pack Your Bags Eye Cream

Laidbare Pack Your Bags Eye Cream is een ‘Lighten and Tighten Eye Cream’, lighten slaat in dit geval op de donkere kringen die de crème zou moeten verhelpen/tegengaan, tighten slaat op het feit dat het de tere huid onder de ogen verstevigt, waardoor wallen minder worden. Hoewel er anti-ageing op de verpakking staat, hoef je niet persé te wachten tot je 40 bent om te starten met het gebruik van oogcrème, vanaf je 30e (of nog eerder) kun je een creme als deze al prima gaan gebruiken. Preventieve anti-ageing zeg maar.

Laidbare Pack Your Bags Eye Cream

Laidbare Pack Your Bags Eye Cream bevat alleen maar natuurlijke ingrediënten. De belangrijkste drie zijn Boekweit, wat rijk is aan vitamine B, magnesium, koper, kalium en fosfor en de stofwisseling van collageen verbetert, wat de huid haar stevigheid geeft. Sheabutter hydrateert de huid intensief en verzacht deze, en Eyebright (Ogentroost) verheldert de tint van de huid en vermindert zwelling van de huid.

Laidbare Pack Your Bags Eye Cream

Laidbare Pack Your Bags Eye Cream

Laidbare Pack Your Bags Eye Cream: overige ingrediënten

Ook de overige ingrediënten van Laidbare Pack Your Bags Eye Cream zien er goed uit. Aloë Vera verstevigt de huid en staat bekend om haar vochtbindende eigenschappen, zodat het vocht wordt vastgehouden in de huid. Verder zitten er veel verzorgende oliën in de oogcrème, en natuurlijke verdikkingsmiddelen en conserveringsmiddelen. De producten van Laidbare bevatten geen sulfaten, parabenen en synthetische stoffen. En natuurlijk worden de producten niet op dieren getest.

Laidbare Pack Your Bags Eye Cream

Laidbare Pack Your Bags Eye Cream

Laidbare Pack Your Bags Eye Cream kan zowel ’s ochtends als ’s avonds gebruikt worden.

Laidbare Pack Your Bags Eye Cream

Laidbare Pack Your Bags Eye Cream zit in een royale tube van 30 ml, dit is twee keer zo veel dan in de meeste tubes oogcrème. Je hebt bovendien maar heel weinig per keer nodig, je doet dus enorm lang met de tube!

Laidbare Pack Your Bags Eye Cream

Laidbare Pack Your Bags Eye Cream heeft een lichte textuur, die zich uitstekend laat doseren en aanbrengen. Zoals alle oogcrèmes, dep of klop je de oogcrème voorzichtig in de huid onder/rond de ogen. Mijn huid neemt de crème heel goed en snel op, ’s ochtends kan ik vrijwel direct na het aanbrengen verder met mijn make-up, waarvoor het ook een uitstekende en steady basis is.

Laidbare Pack Your Bags Eye Cream

Ik vind Laidbare Pack Your Bags Eye Cream erg prettig in gebruik: de lichte textuur zorgt ervoor dat de oogcrème geen laagje achterlaat op mijn huid, en voelt dus niet vervelend of ’te vol’ aan. Hierdoor is hij erg geschikt om onder make-up te gebruiken. Desondanks is hij erg verzorgend en verzachtend, en geeft de tere huid onder mijn ogen de verzorging die ze hard nodig heeft.

Of Laidbare Pack Your Bags Eye Cream ook daadwerkelijk wallen vermindert (donkere kringen heb ik sowieso (gelukkig) geen last van), durf ik niet te zeggen. Ik heb de oogcrème geruime tijd getest (ruim 2,5 maand), maar in die periode brak de ellendigste tijd van mijn leven aan. Een periode waarin wallen door veel huilbuien en slapeloze nachten op de loer lagen. Toch ben ik er van overtuigd dat Pack Your Bags heeft geholpen om de ‘schade’ te beperken, op mijn betere dagen heb ik niet het idee dat de ellende van mijn gezicht af te lezen is door extreme wallen of een grauwe huid onder mijn ogen. Ook voelt/voelde de crème erg verzachtend op mijn huid op dagen dat ik veel huil(de), en de huid onder mijn ogen dus nóg veel gevoeliger was. Niet voor niets behoorde hij in de eerste weken na het vreselijke bericht tot mijn standaard ‘survival-pakket’.

Om echt iets over de wallen-verminderende werking te kunnen zeggen, moet eerst deze nare periode voorbij zijn, en zo lang wilde ik niet wachten met mijn review. Ik kan voor nu wel zeggen dat Pack Your Bags een oogcrème is met een mooie ingrediëntenlijst, een fijne textuur die prettig in gebruik is, een intens verzorgende en verzachtende werking én een erg mooie prijs. Ik hoop dat jullie het hier voor nu mee willen doen 😉

Laidbare Pack Your Bags Eye Cream

Laidbare Pack Your Bags Eye Cream (€ 14,00) is verkrijgbaar bij Heavenly Pure. De crème is onderdeel van een klein, maar compleet assortiment gezichts- en lichaamsverzorging, waarvan een aantal producten nog op mijn ’to do-lijstje’ staan.

7 Comments on Laidbare Pack Your Bags Eye Cream

 1. Jori
  8 oktober 2015 at 17:54 (7 jaren ago)

  Leuk om dit product nu te gaan gebruiken 🙂

  Beantwoorden
 2. Deb
  28 juni 2015 at 20:18 (7 jaren ago)

  Wat een (h)eerlijke review Natasja! Ik ben eigenlijk helemaal overtuigd na het lezen van jouw review. Pack your bags… het spreekt me ook erg aan. Zelf heb ik helaas wel last van oogzakjes dus ik ben benieuwd of deze crème zou helpen mijn “bags” te verminderen. Ik kan het in ieder geval proberen voor deze prijs.

  Beantwoorden
 3. Annette - Ann Ages Gracefully
  28 juni 2015 at 14:04 (7 jaren ago)

  Klinkt goed, bij mij kun je woensdag de review lezen van het Vitamine c serum. Ik denk dat ik deze oogcreme ook wel wil gaan proberen.

  Beantwoorden
  • Natasja
   28 juni 2015 at 14:07 (7 jaren ago)

   Oh leuk, het vitamine C serum staat bovenaan mijn wishlist om nog te reviewen. Ik ben benieuwd hoe hij jou bevalt!

   Beantwoorden
 4. chucky1012
  28 juni 2015 at 12:47 (7 jaren ago)

  Ik ken dit niet maar door de opvallende naam heeft dit product zeker wel mijn aandacht getrokken.
  Door mijn geteinte huid heb ik al iets zichtbare donkere kringen onder mijn ogen en misschien helpt dit product wel om ze minder
  zichtbaar te maken.

  Xoxo

  Beantwoorden
 5. Mariëlle
  28 juni 2015 at 12:01 (7 jaren ago)

  Ik denk dat geen een crème tegen je vervelende periode kan op wassen, dat komt allemaal van binnen uit! Hopelijk krijg je veel liefde van mensen om je heen en natuurlijk doen huisdieren ook veel goeds 🙂 Toch lijkt het me een fijne crème, met goede ingrediënten dus!

  Beantwoorden
 6. Miranda Aerts
  28 juni 2015 at 12:00 (7 jaren ago)

  Wat een grappige naam voor dit product en zo te horen is het een fijn product die je ogen verlichting kan brengen.

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.