Lavera 3 in 1 Wash Scrub Mask gezichtsverzorging

Vandaag laat ik je een gezichtsverzorgingsproduct zien wat niet alleen natuurlijk, effectief én heel betaalbaar is. Het is ook nog eens multifunctioneel, en scheelt je zomaar twee flesjes of potjes op de badkamer en bovendien tijd. Ik heb het over Lavera 3 in 1 Wash Scrub Mask gezichtsverzorging, een product wat mijn huid veel goeds doet!

Lavera 3 in 1 Wash Scrub Mask

Lavera 3 in 1 Wash Scrub Mask

Lavera 3 in 1 Wash Scrub Mask is vooral geschikt voor de onzuivere huid: het zorgt voor een schone huid, vermindert onzuiverheden en helpt ze voorkomen, en reguleert de talgproductie. Hoewel mijn huid de laatste tijd vrij rustig is (vanwege bewuste keuzes welke gezichtsverzorging ik wel en niet test), kan een beetje extra hulp natuurlijk nooit kwaad.

Lavera 3 in 1 Wash Scrub Mask

Lavera 3 in 1 Wash Scrub Mask is te gebruiken als dagelijkse reiniging, als scrub en als masker. Ik heb hem vooral gebruikt als scrub en als masker, omdat ik op dat moment al een andere gezichtsreiniger aan het testen was.

Lavera 3 in 1 Wash Scrub Mask

Ingrediënten

De ingrediëntenlijst van Lavera 3 in 1 Wash Scrub Mask ziet er prima uit. Natuurlijk salicylzuur afkomstig van wilgenbast-extract helpt puistjes actief verhelpen en voorkomen. Biologische munt-extract werkt antibacterieel en verheldert de teint van de huid. Kiezelaarde-extract matteert de huid en verwijdert overtollige huidvetten.

Lavera 3 in 1 Wash Scrub Mask

Je kunt Lavera 3 in 1 Wash Scrub Mask dus dagelijks gebruiken als reiniger, je brengt hem dan aan op de huid en spoelt het daarna af met lauwwarm water. Als scrub masseer je de crème zacht over de vochtige huid met ronddraaiende bewegingen en verwijdert het ook weer met lauwwarm water. Als masker breng je het aan op een vochtige huid en laat het 3 tot 5 minuten inwerken. Ook dan verwijder je het weer met lauwwarm water.

Lavera 3 in 1 Wash Scrub Mask

Textuur, geur en werking

De textuur van Lavera 3 in 1 Wash Scrub Mask zit tussen een crème en een lotion in, hij laat zich daardoor prima verdelen (en inmasseren, als ik hem als scrub gebruik). De scrubkorreltjes worden gevormd door Jojobawax-korreltjes en zijn heel subtiel. Hierdoor irriteren of schuren ze niet op mijn huid, want dat is natuurlijk wel het laatste wat je wilt. De geur is fris, ik vind hem erg aangenaam.

Lavera 3 in 1 Wash Scrub Mask

Ik gebruik Lavera 3 in 1 Wash Scrub Mask 1 tot 2 keer per week. De ene keer als scrub, de andere keer als masker, en soms ook eerst als scrub en daarna laat ik het nog een paar minuten inwerken. Net waar mijn huid behoefte aan heeft.

Doordat het masker maar zo kort hoeft in te trekken, gebruik ik het eigenlijk altijd ’s ochtends onder de douche. Terwijl het intrekt, scheer ik mijn benen en oksels even, dan zijn die paar minuten voorbij voor ik er erg in heb. Bij het aanbrengen van het masker voel ik even een tintelend gevoel op mijn huid, maar dit is binnen een minuut alweer over.

Mijn huid heeft enorm veel baat bij de Lavera 3 in 1 Wash Scrub Mask. Na gebruik van de scrub voelt mijn huid zicht- en voelbaar gladder en zachter, en na het masker heeft ze bovendien een mooie glow gekregen. Bij regelmatig gebruik helpt het product mee om mijn huid mooi egaal, en vrij van onzuiverheden te houden. Ik vind het een hele fijne, en bovendien gemakkelijke en snelle, toevoeging aan mijn gezichtsverzorgingsroutine.

Lavera 3 in 1 Wash Scrub Mask is verkrijgbaar in de (onlangs helemaal vernieuwde!) webshop van SoloBioMooi, een tube van 125 ml kost € 8,45. En dat vind ik voor een natuurlijk product met zulke mooie ingrediënten en navenante werking een prima prijsje! Ik heb het product in dit artikel ontvangen voor een review.

5 Comments on Lavera 3 in 1 Wash Scrub Mask gezichtsverzorging

 1. chucky1012
  1 november 2016 at 06:07 (6 jaren ago)

  Leuke vrolijk gekleurde tube.
  Het klinkt zo goed.
  Ben er nu ook erg benieuwd naar….

  Xoxo

  Beantwoorden
 2. Miranda
  31 oktober 2016 at 17:28 (6 jaren ago)

  Ik ben ook fan van producten van Lavera.
  Ze werken goed, ruiken lekker fris en zijn erg betaalbaar. Ik ben benieuwd naar dit veelzijdige product.

  Beantwoorden
 3. Mariëlle
  31 oktober 2016 at 16:10 (6 jaren ago)

  Klinkt erg goed en ik vind hem ook leuk geprijsd 🙂

  Beantwoorden
 4. Jolanda
  31 oktober 2016 at 15:37 (6 jaren ago)

  Wat handig! Bespaart je weer lekker wat tijd

  Beantwoorden
 5. Astrid
  31 oktober 2016 at 14:34 (6 jaren ago)

  Klinkt als een heel fijn product. Ook echt top dat het multifunctioneel is. Prijs klinkt ook goed!

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.