Lavera My Age: anti-aging op natuurlijke wijze

Vanaf je 50ste levensjaar verandert je huid radicaal. Diepere rimpels, vochtgebrek en pigmentvlekken als gevolg van jarenlange UV-schade, worden duidelijker zichtbaar. We zouden willen dat we de rimpels konden wegtoveren of de huidveroudering kunnen stoppen. Helaas, is dat niet mogelijk. Gelukkig zijn er wel andere opties voor een jonger uitziende, egalere en elastischere huid – óok zonder synthetische middelen of microplastics.  Maak kennis met lavera My Age!

Lavera My Age

Natuurlijke anti-aging ingrediënten

Rimpels worden zichtbaar doordat het collageen in de huid afneemt. Een enzym dat daarvoor zorgt is elastase. Biologische hibiscusbloemextract is een natuurlijk ingrediënt dat elastase remt. Daarnaast hebben studies aangetoond dat biologische hibiscusbloemextract ook pigmenten kan verhelderen.
Een ander natuurlijk ingrediënt dat huidveroudering tegengaat is ceramiden van natuurlijke oorsprong. Dit zijn vetten (lipiden), die je huid van nature bevat. Ceramiden helpen het natuurlijke vochtverlies te verminderen, houden je huid elastisch en beschermen tegen schade van buitenaf.

Lavera combineert deze effectieve, natuurlijke ingrediënten in haar nieuwe MY AGE-formule:

 • Verstevigt de huid
 • Verzorgt pigmentvlekken
 • Voor een elastische en veerkrachtige huid
 • Voor een frisse, egale teint

De lavera MY AGE-lijn is vrij van synthetische ingrediënten en microplastics, en is veganistisch.

Lavera My Age

MY AGE intensief olieserum

Het olieserum voedt de huid direct intensief en geeft deze merkbaar meer veerkracht en elasticiteit. De hoogwaardige olieformule zorgt voor een soepele huid – zonder dat het plakt.

Aanbrengen voor de dag- of nachtcrème op de gereinigde huid en zachtjes inmasseren.

Adviesprijs 30 ml: € 23,99

MY AGE oog- en lipcontourcrème

Speciaal voor de gevoelige huid van de lippen en het gebied om de ogen heeft lavera een contourcrème ontwikkeld. Deze zeer zachte crème helpt rimpelvorming te vertragen.

’s Ochtends en ’s avonds rondom de ogen en lippen aanbrengen en zachtjes inkloppen.

Adviesprijs 15 ml: € 22,49

Lavera My Age

MY AGE dagcrème

De zachte, rijke dagcrème wordt snel opgenomen door de huid. De huid voelt glad en soepel aan. Het zorgt voor een stralende teint en een goed begin van de dag!

’s Ochtends aanbrengen op een gereinigde huid en zachtjes inmasseren.

Adviesprijs 50 ml: € 20,99

MY AGE nachtcrème

De bijzonder rijke formule stimuleert het huideigen herstel gedurende de nacht, waardoor de huid ’s ochtends ontspannen, zacht en soepel aanvoelt.

’s Avonds aanbrengen op een gereinigde huid en zachtjes inmasseren.

Adviesprijs 50 ml: € 22,49

Uit liefde voor milieu en natuur

lavera streeft ernaar om zo veel mogelijk gebruik te maken van gerecyclede materialen, in belang van de natuur en het milieu. lavera is een klimaatneutraal merk en gebruikt groene stroom voor alle bedrijventerreinen. De CO2-uitstoot van het bedrijf wordt gecompenseerd door de financiering van een ClimatePartner-bosbeschermingsproject in Peru: Tombopata. Dit wordt gedaan om het Amazonegebied te beschermen.

De lavera MY AGE-producten zijn gecertificeerd volgens de standaarden van de non-profitorganisatie NATRUE.

1 Comment on Lavera My Age: anti-aging op natuurlijke wijze

 1. Miranda Aerts
  9 januari 2021 at 15:41 (2 jaren ago)

  Mmm, klinkt fijn!

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.