Lavera Regenerating Hand Cream

Met het blote oog zijn ze (gelukkig) nog niet waarneembaar, maar zodra ik swatches op mijn hand fotografeer, zie ik ze wel degelijk. Pigmentvlekjes, ook wel ouderdomsvlekjes genoemd, maar dat vind ik zo’n naar woord, hihihi! Natuurlijk horen bepaalde verschijnselen er nu eenmaal bij als je wat ouder wordt, en ik ben de laatste om gekke fratsen uit te halen om dat tegen te gaan. Maar als je het op een vrij makkelijke en natuurlijke manier kunt vertragen, is dat mooi meegenomen toch? Ik laat je daarom vandaag de Lavera Regenerating Hand Cream zien!

Lavera Regenerating Hand Cream

Lavera Regenerating Hand Cream met Cranberry en Argan Olie

Lavera is een heel mooi, natuurlijk cosmeticamerk, ik liet je hier op Beautyspots al meerdere producten zien. Lavera Regenerating Hand Cream is daar geen uitzondering op. Het bevat biologische Cranberry-extract en organische Arganolie, die er samen met de andere ingrediënten voor zorgen dat droge, ruwe handen gevoed worden. Daarnaast beschermt de handcrème tegen vroegtijdige huidveroudering en bevordert het de celgeneratie van de huid.

Lavera Regenerating Hand Cream

Onze handen hebben het denk ik het zwaarst te verduren van onze hele huidoppervlakte. De hele dag zijn ze bezig, worden ze blootgesteld aan water, kou, warmte, zon en andere invloeden die de huid uitdrogen. En tegelijkertijd zijn we geneigd om onze huid van top tot teen goed te verzorgen, maar vergeten we vaak onze handen. Ik vind dat we best wat beter voor ze mogen zorgen!

Lavera Regenerating Hand Cream

Ingrediënten

Naast de eerder genoemde Cranberry-extract en Arganolie bevat Lavera Regenerating Hand Cream nog veel meer moois en goeds. Verzorgende boters en oliën zoals Sheabutter, Olijfolie, Zoete Amandelolie en Jojoba-olie zorgen er samen met o.a. vitamine E voor dat de huid van je handen alles krijgt wat ze nodig heeft om gezond en mooi te blijven en (te) vroege veroudering van de huid tegen te gaan.

Lavera Regenerating Hand Cream

Textuur, geur en werking

Even los van de werking, waar ik zo meer over zal vertellen: Lavera Regenerating Hand Cream is een handcrème in de categorie Heerlijk en Hemels. De textuur is romig en vrij stevig, maar hij smeert ontzettend goed uit en laat een verzorgend, niet vervelend laagje achter op mijn handen. Na een paar dagen smeren met deze handcrème is de conditie van mijn handen al sterk verbeterd: ze voelen zacht en glad aan en zien er mooier uit. De lekkere, warm fruitige geur maakt voor mij het plaatje compleet.

Lavera Regenerating Hand Cream

Lavera Regenerating Hand Cream

Om het verschil qua pigmentvlekjes te laten zien, heb ik er even een foto van ongeveer een jaar geleden bij gepakt (de bovenste van de twee). De hoek en de lichtinval zijn iets anders, maar je ziet wel duidelijk het verschil in vlekjes. Lavera Regenerating Hand Cream doet zijn werk uitstekend!

Lavera Regenerating Hand Cream is verkrijgbaar in de webshop van SoloBioMooi, een tube van 50 ml kost € 4,50. En dat vind ik werkelijk geen geld voor een handcrème van deze kwaliteit. Hier kom ik de winter wel mee door!

Verzorg jij je handen goed?

Dit artikel bevat product(en) die door een merk of bedrijf beschikbaar zijn gesteld voor een review.

5 Comments on Lavera Regenerating Hand Cream

 1. Yvonne
  5 augustus 2016 at 16:12 (2 jaar ago)

  Een hele fijn creme lijkt me dit al is het alleen maar door de cranberry en argain.

  Beantwoorden
 2. Donna
  5 augustus 2016 at 16:12 (2 jaar ago)

  Ik heb op meerdere plekken in huis handcreme liggen en loop er vaak net zo hard voorbij. Behalve die in de keuken en bij het bed. Ik draag wel vaker huishoud handschoenen (met soft cotton aan de binnenkant…jaja) tijdens allerlei klusjes.
  Deze van lavera ga ik onthouden vanwege de, daar ben ik gek op, ingredienten..

  Beantwoorden
 3. hilde
  5 augustus 2016 at 15:01 (2 jaar ago)

  Ik gebruik dagelijks handcrème, maar nog geeneen tegen ouderdomsvlekjes. Deze ga ik zeker onthouden, wat een verschil!

  Beantwoorden
 4. Mariëlle M
  5 augustus 2016 at 08:22 (2 jaar ago)

  Ik zou mijn handen beter moeten verzorgen, maar in de zomer komt dat er nooit zo van. Deze klinkt echt goed!

  Beantwoorden
 5. chucky1012
  5 augustus 2016 at 08:17 (2 jaar ago)

  Ik ben dol op goede handcrémes.
  Deze ken ik niet.

  Xoxo

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.