Let’s make new memories: Foto op Glas

Nu ik een beetje uitgerust begin te raken van de verhuisperikelen en het langzaamaan echt voorjaar wordt, komt het besef steeds meer. Ik heb een nieuwe start gemaakt: in een nieuw huis, een nieuwe stad. Tijd om nieuwe herinneringen te gaan maken, samen met mijn kleine Spikkelprinses. Ik mocht onlangs een foto op glas laten afdrukken, en koos daarbij voor een foto die voor mij symbool staat voor deze nieuwe start.

Foto op glasFoto op glas

Er zijn tegenwoordig natuurlijk talloze manieren om een foto voor aan de muur af te laten drukken. Vonden we vroeger canvas al hartstikke hip, nu zijn de mogelijkheden eindeloos. Hout, glas, je kunt zelfs een aluminium foto laten afdrukken. Waarbij ieder materiaal natuurlijk bepaalde eigenschappen heeft. Ik vind het heldere van een foto op glas erg mooi, dat onderstreept voor mij de gedachte achter deze foto, van een nieuwe frisse start.

Foto op glas

Iedereen die mij een beetje kent, snapt meteen waarom ik juist deze foto op glas heb laten afdrukken. Aan de wandel met mijn liefste spikkelprinses, gekleed in één van mijn vrolijke Tante Betsy jurkjes, met de zon op ons hoofd. Deze foto is gemaakt op één van onze favoriete plekjes in onze nieuwe woonplaats, het stadspark. Samen kunnen wij de wereld aan, dat is waar deze mooie foto voor mij voor staat ♥

Foto op glasHaarscherp en mooi contrast

Een foto op glas is zo scherp, omdat de toplaag van plexiglas geen structuur heeft. De achterzijde van de glasplaat is afgewerkt met een witte beschermlaag, waardoor de kleuren een optimaal contrast krijgen. Je kunt kiezen voor een glasplaat van 3, 5 of 10 mm dik, mijn foto is afgedrukt op glas van 3 mm dik. En wist je dat je een foto op glas zelfs buiten kunt ophangen?

Mijn foto komt bij FotoopGlas.nl vandaan, dit is een dochterbedrijf van Fotocadeau.nl. Bestellingen worden binnen vijf werkdagen bezorgd, in een stevige verpakking.

Heb jij weleens een foto met een bijzondere herinnering laten afdrukken voor aan de muur?

DIt artikel bevat een product wat ik heb ontvangen van een merk of bedrijf.

10 Comments on Let’s make new memories: Foto op Glas

 1. bychristiana
  26 maart 2018 at 17:15 (4 jaren ago)

  Erg mooi, ik snap inderdaad dat je juist deze foto gekozen hebt. De foto heeft ook echt zo’n heerlijk lente-gevoel. Ik heb zelf twee foto’s op canvas waar ik enorm blij mee ben, maar op glas lijken de kleuren me nog een stuk helderder. Ik vind het erg mooi.

  Beantwoorden
 2. Miranda
  25 maart 2018 at 08:51 (4 jaren ago)

  Hij is echt heel erg mooi, symbolisch onderstreept deze foto het helemaal ♡
  Met complimenten voor de fotograaf die het ook zo mooi heeft vastgelegd 🙂

  Beantwoorden
 3. Aimee Moolenaar-Dols
  24 maart 2018 at 16:36 (4 jaren ago)

  Wauw prachtig ❤️ met je mooie spikkelmeisje.
  Groetjes en liefs Aimee xx

  Beantwoorden
 4. Mariëlle
  24 maart 2018 at 10:38 (4 jaren ago)

  Wat een mooi symbool! Je mag trots zijn op jezelf 🙂

  Beantwoorden
 5. Monique van den Berg
  24 maart 2018 at 09:49 (4 jaren ago)

  Dit is inderdaad een prachtige foto! Alsof je letterlijk de poort door loopt op weg naar een nieuw begin (nieuwe stad, nieuw huis) en het oude achter je laat.
  Groetjes, Monique
  P.S. Tot morgen!

  Beantwoorden
 6. Petra van Gils
  24 maart 2018 at 09:27 (4 jaren ago)

  Prachtige foto. Ik snap de gedachte voor deze foto en hij straalt het ook uit!!

  You go girls!!!!

  Beantwoorden
 7. Zoé
  24 maart 2018 at 08:29 (4 jaren ago)

  Erg mooi! Zo helemaal jij. Een mooie frisse start heb je gemaakt, gezellig huis en mooie buurt. Geniet ervan samen met je rijst met krentenhond. Xxx

  Beantwoorden
 8. Susan van 365daysofhappytantebetsydresses
  24 maart 2018 at 08:10 (4 jaren ago)

  Wat een prachtige en symbolische foto en wow gaaf hoor op glas. Ik denk dat ik voor aluminium zou kiezen of als ze hout hebben op hout. Dat is meer mijn ding, maar wat fijn dat die keuze er wel is.
  Geniet heerlijk van je mooie portret met je spikkelprinses. Knuff!

  Beantwoorden
 9. Marije
  24 maart 2018 at 06:17 (4 jaren ago)

  Ik heb een van de laatste foto’s van Spike op aluminium afgedrukt en dat blijft een eye catcher.

  Beantwoorden
 10. chucky1012
  24 maart 2018 at 06:16 (4 jaren ago)

  Prachtige herinnering!
  Ik ga eens op de site kijken.

  Xoxo

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.