Lidl Shower Cream en Bodylotion (met winactie!)

Lidl weet ons steeds weer te verrassen met nieuwe producten op het gebied van make-up en verzorgingsproducten. Uiteraard voor de bekende, heel aantrekkelijke, Lidl prijs. Vandaag laat ik je de Lidl Shower Cream en Bodylotion zien, verkrijgbaar in drie heerlijke geuren. En ik geef van alle drie de geuren een setje weg!

Lidl Shower Cream en Bodylotion

Lidl Shower Cream en Bodylotion

Lidl Shower Cream en Bodylotion (eigenlijk is het merk natuurlijk Cien, maar ik denk dat het bij iedereen beter bekend is onder de naam Lidl) staan sinds een week of vijf in het schap. De uitstraling doet heel erg denken aan die van Philosophy en Treaclemoon, maar is toch weer net even anders. Ik vind het er fris en vrolijk uitzien!

Lidl Shower Cream en Bodylotion

Lidl Shower Cream en Bodylotion is verkrijgbaar in drie verschillende geuren: Sweet Peach, Indian Fruit en Coco Bahama. Ik heb voor mezelf gekozen voor de laatste, maar eigenlijk vind ik ze alledrie even lekker qua geur. Maar ja, als je mijn badkamer een beetje kent, dan weet je dat alle drie kiezen geen optie was 😉

Lidl Shower Cream en Bodylotion

Ingrediënten Shower Cream

Lidl Shower Cream en Bodylotion

Ingrediënten Bodylotion

Qua ingrediënten zien de Lidl Shower Cream en Bodylotion er niet heel spannend uit. De Shower Cream bevat SLS en SLES, die beiden uitdrogend kunnen werken op de huid (gelukkig bij mij niet). Qua verzorging bevat de Shower Cream eigenlijk alleen Glycerine, verder zie ik niet echt verzorgende ingrediënten.

De Bodylotion doet het iets beter, deze bevat naast Glycerine tevens Sheaboter, wat ongeveer halverwege de ingrediëntenlijst staat. De bodylotion bevat tevens dimethicone, deze staat net voor de Sheaboter. Dimethicone beschermt de huid tegen uitdrogen, en doet dat door een beschermend laagje op de huid te vormen. Soms ondervind ik last van dimethicone in een lichaamsverzorgingsproduct, het zorgt dan voor een zweterig gevoel na het aanbrengen en inmasseren van de bodylotion of bodycrème. Gelukkig heb ik er bij deze Bodylotion geen last van. Het enige waar ik op moet letten, is dat niet te veel gebruik, omdat hij dan maar langzaam in mijn huid trekt.

Lidl Shower Cream en Bodylotion

Geur, textuur en werking

De Shower Cream heeft een crèmige textuur (duh!) en schuimt onder de douche lekker op. Het schuim voelt licht verzorgend, niet uitdrogend aan. Ook na het afspoelen en afdrogen voelt mijn huid niet extreem droog of trekkerig, maar ik heb dan ook geen droge huid van mezelf.

De Body Lotion heeft een romige textuur, die zich goed laat verdelen en vrij snel in mijn huid trekt (mits ik niet te veel gebruik). Op warme dagen heeft hij wel iets langer nodig om in te trekken, viel mij bij het gebruik op. Beide producten hebben een licht verzorgende werking op mijn huid, waarmee ik in de zomermaanden prima uit de voeten kan. Voor de wintermaanden weet ik niet of de producten verzorgend genoeg zijn, maar dat hangt er natuurlijk ook een beetje vanaf hoe koud de winter wordt.

Lidl Shower Cream en Bodylotion

De kokosgeur is zacht en creamy, waarbij de Bodylotion iets romiger van geur is dan de Shower Cream. De geur blijft opvallend lang aanwezig, na een uur of vier ruik ik de kokosgeur nog steeds op mijn huid.

Lidl Shower Cream en Bodylotion zijn verkrijgbaar in de winkels van Lidl, de Shower Cream kost € 1,99 voor 500 ml en de Bodylotion kost € 2,39 voor 500 ml. Een echte budget-aanrader dus! Maar om te vieren dat ik vanaf vandaag officieel vakantie heb, geef ik van alle drie de geuren een setje weg!

Lidl Shower Cream en Bodylotion

Indian Fruit heeft een warme, fruitige geur, ik ruik hier vooral rood fruit in. Hij doet mij aan het najaar denken.

Lidl Shower Cream en Bodylotion

Sweet Peach heeft een echte perzikgeur, en is frisser qua geur. Een aanrader als je gek bent op de geur van perzik!

Lidl Shower Cream en Bodylotion

Hoe maak je kans op zo’n heerlijke Lidl Shower Cream en Bodylotion set?

Om kans te maken op één van deze Lidl Shower Cream en Bodylotion sets, laat je hieronder een reactie achter waarin je aangeeft mee te doen. Laat meteen ook even weten welke set je wilt winnen. Daarnaast volg je Beautyspots of Facebook of Twitter (of beiden ;-), en deelt het bericht daar met je vrienden. Meedoen kan tot en met zondag 11 september, daarna ontvangen de winnaars een mailtje van mij. Succes!

27 Comments on Lidl Shower Cream en Bodylotion (met winactie!)

 1. Linda Raaijmakers
  11 september 2016 at 21:50 (6 jaren ago)

  Ik doe heel graag mee om dit heerlijke pakket te gaan delen met mijn moeder en zus en heb daarvoor het volgende gedaan:
  Facebook: https://www.facebook.com/lindavandurenwinacties (geliked en gedeeld)
  Twitter: https://twitter.com/lindaenbjorn (volg en retweet)
  Bloglovin: https://www.bloglovin.com/lindaraaijmakers (volg, loved en saved)
  YouTube: https://www.youtube.com/user/lindaenbjorn (geabonneerd)
  Pinterest: http://www.pinterest.com/lindavanduren/ (gepind via bloglovin en artikel gepind)
  Google+: https://plus.google.com/115047794995537965870/posts (gedeeld)

  groetjes Linda

  Beantwoorden
 2. Astrid
  11 september 2016 at 20:08 (6 jaren ago)

  Wat heerlijk, ik doe graag mee voor de paarse:)

  Beantwoorden
 3. Ling Choi
  11 september 2016 at 19:28 (6 jaren ago)

  Dit lijkt mij zalig en het is heel betaalbaar ook nog! Heerlijk om mezelf in de badkamer op te sluiten!

  Beantwoorden
 4. elisabeth maria martina
  11 september 2016 at 17:22 (6 jaren ago)

  pure verwennerij ik ben er heel graag bij

  Beantwoorden
 5. Liesbeth
  9 september 2016 at 22:47 (6 jaren ago)

  Oh wat ziet dit er supervrolijk uit met die lieve vlindertjes 🙂 Mijn voorkeur gaat uit naar coco bahama, lekker wegdromen of je op een tropisch eiland zit. Ik heb je actie gedeeld op Facebook en op twitter.

  Beantwoorden
 6. Evelien
  7 september 2016 at 11:20 (6 jaren ago)

  Oh wat leuk zeg van Lidl! En geweldige verpakkingen. Sweet Peach lijkt me reuze lekker, ik houd van perzikgeur! Dus ik doe graag mee. Leuk!!

  Beantwoorden
 7. Tamara TS
  6 september 2016 at 22:17 (6 jaren ago)

  Het ziet er al leuk uit! Ik doe heel graag mee, want de dichtsbijzijnde Lidl is 3 kwartier fietsen van mijn dorp vandaan en op deze manier kan ik het misschien toch proberen.

  Ik heb geliked, gedeeld en getweet.
  (FB Tamara Mara Großmaul, Twitter @paramara1982)

  Beantwoorden
 8. Henrieke
  6 september 2016 at 10:52 (6 jaren ago)

  Superleuk, ik doe weer eens mee! Ons mooie Veenendaal heeft nog altijd geen Lidl. Het indian fruit vind ik leuk klinken, en lekker voor in de herfst. 🙂

  Beantwoorden
 9. jeanne
  6 september 2016 at 06:34 (6 jaren ago)

  wat een leuke win actie,
  ik doe graag mee,
  perzik lijkt me het lekkerst,
  geniet nog van je vakantie

  Beantwoorden
 10. jeanne
  6 september 2016 at 06:30 (6 jaren ago)

  leuke win aktie,
  ik zou graag mee willen doen.
  de geur perzik lijkt mij het lekkerst.
  en geniet nog van je vakantie et het mooie weer

  Beantwoorden
 11. Astrid
  5 september 2016 at 23:22 (6 jaren ago)

  Leuke actie! Ik bel dol op perzik en waag een kansje voor de peach set. Ik zal zeker even tweeten!

  Beantwoorden
 12. Linda van den Ouden
  5 september 2016 at 22:42 (6 jaren ago)

  ik waag graag een kans voor de Coco Bahamas, die hadden ze bij ons namelijk niet! En zelfs mijn vriend had al in dubio gestaan van welles, nietes, omdat het zo lekker ruikt uit de flesjes!

  Beantwoorden
 13. Dana
  5 september 2016 at 20:49 (6 jaren ago)

  Jaaaa ik vind ze ook heerlijk ruiken. Ik heb de paarse en oranje geur meegenomen. Zelf ben ik niet heel erg dol op kokosgeuren 🙂

  Beantwoorden
 14. margriet kuper
  5 september 2016 at 20:41 (6 jaren ago)

  leuk dat lidl daar zo in mee gaat!! Ik ben benieuwd naar sweet peach.

  Beantwoorden
 15. Nicole
  5 september 2016 at 19:08 (6 jaren ago)

  Wat een geweldig mooie verpakkingen.Ik ben daar echt heel gevoelig voor….hahaha

  Ik doe dus erg graag mee met deze winactie en ik zou kiezen voor de (lastige keus)…..Indian Fruit.

  Fijne vakantie Natasja!

  Beantwoorden
 16. Miranda Aerts
  5 september 2016 at 18:30 (6 jaren ago)

  Ze zijn geweldig om te zien 🙂
  Een gezellige collectie op je badkamer.
  Ik deel de actie op Facebook en die graag mee aan de actie!

  Beantwoorden
 17. Marian Zw.
  5 september 2016 at 17:27 (6 jaren ago)

  Lekkere felle kleurtjes dat staat al zo gezellig in de badkamer. Heb voor je gedeeld op twitter

  Beantwoorden
 18. Jamey
  5 september 2016 at 16:52 (6 jaren ago)

  wat schattig dat kratje!

  Beantwoorden
 19. chucky1012
  5 september 2016 at 16:21 (6 jaren ago)

  Wat een fijn artikel met prachtige foto’s!
  Ik sla dit even over en gun het een ander 😉

  Xoxo

  Beantwoorden
 20. julia van empel-stamate
  5 september 2016 at 15:55 (6 jaren ago)

  Ik de graag mee voor Coco Bahama set

  Beantwoorden
 21. hilde
  5 september 2016 at 15:53 (6 jaren ago)

  Mooie foto’s heb je weer gemaakt! Ik pass wat betreft de winactie, ik heb deze in Duitsland bij de Lidl al gekocht vorig jaar. Succes voor iedereen!

  Beantwoorden
 22. Marije
  5 september 2016 at 15:31 (6 jaren ago)

  Oooh ik weet waar ik morgen mijn boodschappen ga doen! Ben vooral benieuwd naar de indian fruit.

  Beantwoorden
 23. Cheyenne
  5 september 2016 at 15:21 (6 jaren ago)

  Wat leuk dat de lidl zich steeds zo blijft vernieuwen . Ik kom er graag voor de boodschappen maar deze heerlijke verzorgingproducten zijn er leuk en vrolijk uit.
  Ik ben benieuwd naar de peach variant en of hijde huid niet uitdroogt .

  Ik volg je op facebook en Twitter +gedeeld op Twitter onder Cheyenne Jansen.

  Groetjes,

  Cheyenne

  Beantwoorden
 24. Jeanelle
  5 september 2016 at 14:53 (6 jaren ago)

  Wat een leuke winactie! Ik ga voor de Coco Bahama, door de kokosgeur waan ik mij weer op het Turkse strand.

  Beantwoorden
 25. Jori
  5 september 2016 at 14:48 (6 jaren ago)

  Van paars staat hier al een klein voorraadje in de kast Lidl is erg verrassend met deze mooie producten.

  Beantwoorden
 26. Mariëlle
  5 september 2016 at 14:25 (6 jaren ago)

  Aaah hier word je toch vrolijk van!? Super leuk zeg! 🙂 Het is dat ik al zo’n enorme voorraad heb, dus ik pas even 😉

  Beantwoorden
 27. Eveline Fleur
  5 september 2016 at 14:24 (6 jaren ago)

  Wat een leuke winactie! Leuke foto ook zo in dat kratje. 😉

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.