Liefde voor… mijn nieuwe Rice Flamingo tas ♥

Mijn liefde voor het Deense merk Rice begon met het melamine servies, in de meest vrolijke en kleurrijke printjes. Inmiddels weet ik dat het merk veel meer in het assortiment heeft, op het gebied van woonaccessoires, tassen en andere leuke items. Een aantal weken geleden zag ik de nieuwe Rice Flamingo tas, en ik was echt meteen verliefd. Zo vrolijk, en zo lekker zomers! Ik laat hem vandaag aan je zien!

Rice Flamingo tas

Rice Flamingo tas

Flamingo printjes zijn hot deze zomer, en dat kan ik helemaal begrijpen. Zodra ik een Flamingo zie, word ik vrolijk: de kleur, de grappige vogel, een Flamingo geeft gewoon een instant zomergevoel. De Rice Flamingo tas combineert de vrolijke vogel met het al even zomerse gevoel van een rieten tas: bingo!

Rice Flamingo tas

Aan de binnenkant is de Rice Flamingo tas gevoerd met een lief roze-wit ruitje, en voorzien van een apart vakje voor mijn telefoon en sleutels e.d. De tassen van Rice zijn overigens niet alleen heel leuk om ook daadwerkelijk als tas te gebruiken, maar ook als vrolijk woonaccessoire doen ze het heel erg goed, bijvoorbeeld om je plaids in op te bergen.

Rice Flamingo tas

De Rice Flamingo tas is lekker ruim, en daardoor groot genoeg voor een dagje strand, een dagje shoppen of voor de dagelijkse boodschappen. Eigenlijk is hij heel erg multifunctioneel, ik wil hem gewoon overal mee naartoe nemen!

Rice Flamingo tas

Zoals bij alle Rice artikelen, is er ook bij de Flamingo tas gelet op de kleine details: van de geborduurde flamingo zelf tot de bevestiging van de lederen handvaten: alles is gewoon af ♥

Rice Flamingo tas

De Rice Flamingo tas is verkrijgbaar bij de webshop Teitloos, hij kost € 43,00. Mocht je nou écht niet van Flamingo’s houden, dan zijn er ook een aantal andere leuke, vrolijke printjes: klik.

14 Comments on Liefde voor… mijn nieuwe Rice Flamingo tas ♥

 1. Mireille
  14 juni 2016 at 07:06 (6 jaren ago)

  Geweldige tas. En die wijnglaasjes zo cute.

  Beantwoorden
 2. Deb
  13 juni 2016 at 22:02 (6 jaren ago)

  Wat een ge-wel-dige tas! Ik wil ém ook!!

  Beantwoorden
  • Natasja
   14 juni 2016 at 13:14 (6 jaren ago)

   Ja, ik moest ook meteen aan jou denken toen ik hem zag 😉

   Beantwoorden
 3. Manon
  13 juni 2016 at 17:28 (6 jaren ago)

  Wat een leuke tas, daar kan genoeg in

  Beantwoorden
 4. Yolanda
  13 juni 2016 at 16:15 (6 jaren ago)

  Kan dit soort blogs beter niet lezen. Heb al drie flinke bestellingen Rice gedaan dankzij jouw blogs. Had er nooit van gehoord en ik vind het leuk!!!! Mag er wel een baan bij zoeken:-)

  Beantwoorden
 5. Mariëlle M
  13 juni 2016 at 16:15 (6 jaren ago)

  Ik vind hem te prijzig om aan te schaffen voor mezelf zegmaar, maar hij is echt suuuuper leuk! Ik had niet verwacht dat ze dit zouden hebben!

  Beantwoorden
 6. chucky1012
  13 juni 2016 at 14:43 (6 jaren ago)

  Echt een prachtige bag!
  Die wil iedereen toch kopen 😉

  Xoxo

  Beantwoorden
 7. Angela Schaaf-Verhoeven
  13 juni 2016 at 14:26 (6 jaren ago)

  Echt die tas!!!! Hebben…hebbe…hebben!
  Ik snap helemaal dat je de verleiding niet hebt kunnen weerstaan! Hij is echt te LEUK! Love it!!!

  Beantwoorden
 8. Jacqueline
  13 juni 2016 at 14:21 (6 jaren ago)

  Oooh, Wat een schattige tas. Ik snap dat je die niet kunt weerstaan…. Liefde…..

  Beantwoorden
 9. Miranda Aerts
  13 juni 2016 at 14:19 (6 jaren ago)

  Hij is leuk, lekker vrolijk! 😎

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.