Liefde voor mijn nieuwe NARS make-up!

Een tijdje geleden deed ik een bestelling bij Sephora in Frankrijk, en bestelde onder andere mooie nieuwe NARS make-up. Inmiddels heb ik de producten alweer een paar weken in gebruik (met héél veel liefde), dus is het de hoogste tijd om jullie er wat meer over te vertellen!

Nars make-up

Mijn nieuwe NARS make-up: Dual Intensity Blush Frenzy

Ik had nog niet zoveel NARS make-up in mijn verzameling, de voornaamste reden is dat het hier in Nederland niet verkrijgbaar is, en je dus aangewezen bent op online bestellen (of je moet toevallig in de buurt van bijvooorbeeld een Sephora in het buitenland zijn). Online had ik de Dual Intensity Blush al eens voorbij zien komen, en ondanks het feit dat de blush die ik koos een totaal andere kleur heeft dan ik doorgaans gebruik, was ik er direct verliefd op!

Nars make-up

De Dual-Intensity Blush is er in zes verschillende kleurencombinaties, waarvan ik dus Frenzy koos. De blush en highlighter zijn zowel droog als vochtig (voor een intenser resultaat) te gebruiken, maar ik gebruik ze eigenlijk altijd gewoon droog, en heb ze in dit artikel ook alleen droog geswacht. Het spreekt mij gewoon niet aan, om deze producten nat te gebruiken.

Nars make-up

Nars make-up

De verpakkingen van NARS make-up zijn veel besproken: enerzijds ziet de zwarte verpakking met rubberachtige finish er heel strak en mooi uit, maar de verpakking wordt door de finish wel snel smoezelig. Maar volgens mij weerhoudt dat niemand er van om de producten te kopen, daarvoor is de kwaliteit gewoon te goed, en de producten te mooi!

Nars make-up

Wauw!

Nars make-up

De highlighter heeft een prachtige gouden glans, de blush is warm perzik van kleur. Zoals ik al zei: heel anders dan de andere blushes in mijn stash (die voor het grootste deel roze of ouddroze zijn), maar ik vind het mooi!

Nars make-up

NARS Frenzy zonder flits

NARS make-up

NARS Frenzy met flits ♥

NARS Frenzy heeft een vrij droge textuur, maar de pigmentatie is uitstekend. Ook het aanbrengen gaat fijn, de blush is niet korrelig en blijft uitstekend op zijn plaats zitten.

NARS make-up

NARS make-up

(de eerste foto is zonder flits, de tweede foto met flits)

Ik vind het echt een prachtige combinatie, de kleuren geven mijn gezicht zoveel warmte en glans! De look zie je aan het eind van dit artikel.

NARS Dual-Intensity Blush kost € 39,00.

NARS make-up

NARS make-up: Audacious Lipstick Natalie

Een ander product uit het assortiment NARS make-up wat op mijn verlanglijstje stond, is de Audacious Lipstick. Ik koos na lang wikken en wegen (wat zijn er veel mooie kleuren!) voor de kleur Natalie ♥

NARS make-up

NARS make-up

NARS make-up

De ingrediëntenlijst is zo lang, dat het over twee zijden van het doosje is verdeeld 🙂 Ik zie vrij veel verzorgende ingrediënten als oliën en boters, fijn!

NARS make-up

De huls van de Audacious Lipsticks is gewoon glad, van zwart kunststof. Ik vind het wel prettig dat deze niet die rubberachtige finish hebben, want mijn lipsticks zitten altijd in mijn handtas, waar ze helemaal snel smoezelig zouden worden. De dop sluit magnetisch, dat vind ik altijd zo sjiek!

NARS make-up

Is ze niet mooi, die Natalie? Het is een echte Flamingo-kleur: koraalroze en heerlijk vrolijk. Een perfecte kleur voor het voorjaar!

NARS make-up

NARS Audacious Lipstick Natalie heeft een heerlijke romige textuur die erg aangenaam aanvoelt op mijn lippen (en dat ook blijft doen gedurende de dag), brengt ontzettend fijn aan en houdt het met gemak een uur of 6 à 7 vol op mijn lippen, waarbij alleen de glans iets minder wordt gedurende de dag. De kleur blijft verder net zo levendig en intens als wanneer ik hem net heb aangebracht. Het is geen goedkope lipstick, maar bovenstaande maakt dat ik hem zijn geld absoluut wel waard vind!

De NARS Audacious Lipsticks zijn verkrijgbaar in 40 verschillende kleuren, ze kosten € 30,00.

Natuurlijk maakte ik met mijn nieuwe NARS make-up producten ook een look (beter gezegd: ik gebruik ze écht ontzettend vaak! Ik kan niet uitsluiten dat er van beide producten nog meer kleuren komen):

NARS make-up

Het klinkt misschien een beetje arrogant om het van jezelf te zeggen, maar ik vind de kleuren zó ontzettend mooi staan bij mezelf ♥ Ik voel me met deze producten meteen blijer en volgens mij begin ik er gewoon een beetje door te stralen, hihihi!

NARS make-up

Ik ben klaar voor het voorjaar hoor, kom maar op met die zon en warmte!

De producten van NARS zijn o.a. verkrijgbaar bij Sephora, en via de eigen webshop van NARS (waar de verzending bij bestellingen boven de 50 euro gratis is).

14 Comments on Liefde voor mijn nieuwe NARS make-up!

 1. Bianca
  14 maart 2016 at 07:14 (6 jaren ago)

  Beide producten zijn zo mooi, ik heb Frenzy gelijk op mijn wishlist gezet x

  Beantwoorden
 2. Mireille Mommers
  13 maart 2016 at 19:15 (6 jaren ago)

  Prachtige lipstick en een blije Natasja een perfecte match,

  Beantwoorden
 3. manon
  13 maart 2016 at 17:40 (6 jaren ago)

  Deze producten staan je erg goed. Ik snap wel dat je hier liefde voor hebt!

  Beantwoorden
 4. Astrid
  13 maart 2016 at 15:44 (6 jaren ago)

  mooi, je sraalt! xx

  Beantwoorden
 5. Renee
  13 maart 2016 at 13:47 (6 jaren ago)

  I’m in love..
  De kleuren staan je prachting.

  Beantwoorden
 6. Miranda Aerts
  13 maart 2016 at 11:46 (6 jaren ago)

  Wat een mooie kleuren, super die look die je ermee maakt, helemaal you ♡

  Beantwoorden
 7. Faat
  13 maart 2016 at 10:35 (6 jaren ago)

  Oh wauw die blush en highlighter! Die ga ik ook bestellen! De lipstick staat je prachtig!

  Beantwoorden
 8. Mariëlle
  13 maart 2016 at 10:17 (6 jaren ago)

  Nou dat van de lipstick is niet arrogant hoor, hij staat je echt heel goed en ik ben echt verliefd op de kleur. Beide producten lijken me HEEL mooi!

  Beantwoorden
 9. Hennie - www.tutje.nl
  13 maart 2016 at 09:56 (6 jaren ago)

  Niks arrogants aan, dame. Je straalt echt! Het staat je waanzinnig goed.
  Wat een mooie producten zeg. Ik had nars al van mijn wishlist gehaald maar het merk staat er gelijk weer op. Jouw schuld!

  Beantwoorden
 10. Natascha
  13 maart 2016 at 09:26 (6 jaren ago)

  De kleuren zijn inderdaad super mooi! Wauw, je hebt gelijk hoor je lijkt er van te gaan stralen. Alleen, wil je niet zo veel van die mooie producten reviewen? Mijn wensenlijstje wordt steeds groter haha 😉

  Beantwoorden
 11. Cindy
  13 maart 2016 at 08:45 (6 jaren ago)

  De kleuren staan je inderdaad prachtig! En idd, laat maar komen de zon en de warmte, zon is er al, nu de warmte nog 😉

  Beantwoorden
 12. Jori
  13 maart 2016 at 07:37 (6 jaren ago)

  Je straalt idd helemaal.Ik vind de felle kleuren lipstick erg mooi bij je.

  Beantwoorden
 13. Marieke
  13 maart 2016 at 07:18 (6 jaren ago)

  De kleuren staan je echt prachtig! Laat het voorjaar maar komen!

  Beantwoorden
 14. chucky1012
  13 maart 2016 at 06:29 (6 jaren ago)

  Het zijn zulke prachtige kleuren en het staat je mooi!
  Dat mag jij ook wel zeggen van jezelf.
  Inderdaad heb ik ook zoveel zin in de warme zonnestralen en de warmte…..

  Fijne dag Xoxo

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.