This is my life #week 7

In de rubriek This is my life geef ik je een kijkje in mijn leven, aan de hand van Instagram-foto’s die ik gedurende de week maak voor Beautyspots en privé.

Hebben jullie de afgelopen week ook zo genoten van de Olympische Spelen? Ik moest natuurlijk gewoon werken, maar ’s avonds heb ik toch veel kunnen nagenieten. En in het weekend heb ik natuurlijk live gekeken; wat gaan ze als een speer hè, onze schaatsers?

Kijk je mee naar wat ik afgelopen week verder allemaal heb gedaan en beleefd?

Dinsdagavond ging ik in bad met The Brightside, een bubbelbar uit de Paascollectie van Lush van vorig jaar. Ik hoop dat hij dit jaar weer terugkomt, het is zo’n heerlijke, opwekkende geur…

Nieuwe producten van Catrice en Essence! Je zag mijn aankopen al voorbij komen in dit artikel van vrijdag.

Dit schattige notitieboekje en bijbehorende pennenset kocht ik woensdag bij HEMA, ik kon het niet laten liggen.

Jullie lazen het gisteren al: het roer gaat hier drastisch om, ik ga de strijd aan met mijn overtollige kilo’s. De eerste vier dagen zitten er inmiddels op, gisteren had ik voor het eerst geen hoofdpijn en zere armen en benen meer. Voorlopig gaat het dus goed!

De nieuwe CC cream van Essence is er in één kleur: natural. Ik vond hem verre van natural, hij gaf mijn hand een ontzettend fake bruine kleur. Die heb ik dus in het schap laten liggen.

Donderdag gingen er twee pakketjes voor prijswinnaars op de post. Ik vind het altijd weer leuk, om zo’n pakje klaar te maken.

Het all about nude palette van Essence, ik vind het echt een plaatje! Deze week zie je de swatches op Beautyspots.

Benthe is een beetje moe van alle stormen en bijna-stormen van de afgelopen twee weken, ze viel gewoon zittend naast mij in slaap…

In de wintermaanden draaien mijn geurbranders overuren, zaterdag was het tijd om ze allemaal weer eens een grote schoonmaakbeurt te geven.

Gezelligheid op mijn bureau 🙂

Gisteren was de wind dan eindelijk weer gaan liggen, en werden we getrakteerd op een prachtige dag. Je voelt dat de zon al wat sterker en warmer wordt, het voelde al echt als voorjaar!

Ons eigen Zonnestraaltje…

Catrice Crushed Crystals Call Me Princess, vanmiddag vertel ik je er meer over.

Tot slot nog het bewijs dat lijnen echt geen straf hoeft te zijn: ons zondagavonddiner bestond uit een half varkenshaasje, in olijfolie gebakken aardappelschijfjes en lekkere sla. Genieten!

Komende donderdag gaan mijn man en ik onverwacht een dagje naar Den Bosch, even lekker samen er tussenuit. Verder ga ik natuurlijk verder op de weg die ik donderdag ingeslagen ben, en ik heb veel leuke artikelen op de planning staan. Althans, ik vind ze zelf leuk, ik hoop dat jullie ze ook leuk vinden, hihi! Fijne week!

2 Comments on This is my life #week 7

 1. Miranda Aerts
  19 februari 2014 at 08:05 (8 jaren ago)

  Veel plezier in Den Bosch!

  Beantwoorden
 2. jori
  17 februari 2014 at 11:37 (8 jaren ago)

  Altijd leuk onverwachte uitstapjes….Benthe is welkom 😉

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.