This is my life #week1

In de rubriek This is my life geef ik je een kijkje in mijn leven, aan de hand van Instagram-foto’s die ik gedurende de week maak voor Beautyspots en privé.

Daar is hij dan: de allereerste This is my Life van 2014! Vandaag zal voor velen van jullie het “normale leven” weer beginnen, ook ik ga vandaag weer aan de slag. Ik heb de afgelopen twee weken wel gewerkt, maar beide weken maar twee dagen, dus het voelde toch een beetje als vakantie. Enerzijds is het wel lekker om weer in het normale ritme te komen, maar die superlange weekenden bevielen mij toch wel hoor! Kijk je mee naar wat hier de afgelopen week allemaal gebeurde?

Tussen Kerst en Oud en Nieuw begon ik alvast met een beetje gezonder te eten. Dus geen appelbeignet mee naar het werk, maar gewoon een lekkere, frisse appel.

I love Kerst-sale! Heb je het artikel al gezien waarin ik liet zien wat ik allemaal gescoord heb met flink wat korting?

De essence superheroes collectie! Vanmiddag laat ik je de swatches en review zien.

Door mijn moeder (en zus) gebakken oliebollen, die blijven toch het allerlekkerst!

Benthe keek veilig binnen met mij naar het vuurwerk. Zo bang als ze voor harde wind is, het vuurwerk deed haar helemaal niets. Ze vond het alleen een beetje raar dat iedereen naar buiten ging, maar verder was ze gewoon relaxed en sliep door de meeste knallen heen.

Vrijdagochtend heb ik samen met de hulp het huis gesopt en meteen de Kerstspullen opgeruimd. Geeft toch altijd wel weer een lekker opgeruimd en “nieuw” gevoel, vind ik.

Door het zachte weer is de natuur compleet van slag: al flinke knoppen aan de bomen, en elders heb ik zelfs al bloesemknoppen gezien! Om over de hoeveelheid muggen maar te zwijgen…

Vrijdagmiddag had ik een “after-feestdagen dip” en nergens zin in, dus ben ik lekker met Benthe op de bank gekropen. Daar knapt een mens (en hond) van op!

Pannekoeken!

“Joehoe, wat ben je daar aan het doen vrouwtje?”

Zondag ben ik de hele dag druk bezig geweest voor Beautyspots: vooral veel fotograferen en swatches maken.

Ook met de Kerst-spullen op zolder kun je het gezellig maken in huis, tijd voor wat kleur!

Hoe was jouw week? Had je vakantie, of moest je ook (gedeeltelijk) werken? En ga je vandaag ook weer aan de slag?

1 Comment on This is my life #week1

 1. Miranda Aerts
  6 januari 2014 at 21:05 (8 jaren ago)

  Na een weekje vakantie vandaag ook weer aan de slag, met frisse moed!
  Ik heb altijd veel zin in het nieuwe jaar, het lijkt net of je even heel veel tijd hebt als je door zo’n nieuwe kalender heen bladert.
  Vandaag het worstenbroodje en de chocolaatjes overgeslagen bij de koffie op het werk, dus een gezond begin gemaakt met alleen wat fruit 🙂

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.