This is my life #week10

In de rubriek This is my life geef ik je een kijkje in mijn leven, aan de hand van Instagram-foto’s die ik gedurende de week maak voor Beautyspots en privé.

Ik heb een heerlijke week achter de rug: ik hoefde maar drie dagen te werken, en had een lekker lang weekend waarin het natuurlijk prachtig lente-weer was! Kijk je mee naar mijn afgelopen week?

Dinsdag kwam mijn bestelling van Pure Soap binnen, met heerlijke nieuwe wax-melts. Heerlijk!

Handig, die Track & Trace van PostNL: ik kon op mijn telefoon zien dat mijn bestelling thuis was afgeleverd. Ik had twee prachtige producten van de MAC A Fantasy of Flowers besteld, je zag ze al in dit artikel.

Oeps… Benthe moet er ’s nachts weleens uit om even te plassen buiten, en ik check dan in de tussentijd snel mijn bezoekersaantallen van de afgelopen dag. En toen liet ik dus mijn telefoon uit mijn handen vallen, met het schermpje zo pats,boem op de grond. Wonderbaarlijk gezien doet hij het nog wel, maar het scherm moet natuurlijk wel even vervangen worden. Balen…

Woehoei, Lente met een grote L!!!

Broccoli-quiche: heerlijk!

Donderdagmiddag was ik uitgenodigd voor het kinderfeestje van mijn neefje, we gingen naar The Lego Movie. Ik wist niet zo goed wat ik me er bij voor moest stellen, maar het bleek een hele leuke, soms zelfs spannende film. Met knipogen naar bekende films als Independance Day, de Da Vinci Code en The Matrix. Echt een aanrader!

Vrijdag was het al heerlijk weer, dus besloot Benthe dat ze best het water in kon. Het bleek toch nog een beetje koud, want ze was er al snel weer uit, hihihi!

Een verscholen stukje voorjaar in eigen tuin <3

Vrijdagavond hadden we hier storing in zowel televisie, radio, telefoon als internet, dus had ik alle tijd om viskoekjes voor Benthe te bakken. Ze is er gek op!

Benthe deed ondertussen alvast een beetje voorbereidend werk voor het drukke, leuke weekend wat we voor de boeg hadden: uitrusten 🙂

Ik had een paar leuke shirtjes bij Zalando besteld, maar die moeten helaas weer terug. Maat XXL is blijkbaar bij sommige merken maatje L…

Gisteren waren we door vrienden uitgenodigd voor een heerlijke brunch bij Etenstijd in Tilburg. We hebben er heerlijk van genoten, en ons een paar uurtjes niet te druk gemaakt over Sonja en haar menu’s. Daarna nog heerlijk in het zonnetje genoten, samen met de drie spikkels: een perfecte zondag!

Vandaag ga ik uiteraard weer aan het werk, het voelde gewoon een beetje als vakantie, de afgelopen vier dagen. Mede dankzij het heerlijke weer natuurlijk. Komende week werk ik gewoon weer vier dagen, met donderdag een lekkere Beautyspots-dag. Ga jij komende week iets leuks of spannends doen?

2 Comments on This is my life #week10

 1. Deb
  10 maart 2014 at 11:24 (8 jaren ago)

  Leuk overzicht! Balen van je telefoon, maar zal verzekering vast vergoeden. Heerlijk weer hebben we gehad he? Ik heb er ook echt van genoten.

  Beantwoorden
 2. Huidverzorging Mireille
  10 maart 2014 at 08:44 (8 jaren ago)

  Haha heb deze week mijn scherm ook kapot laten vallen. Maar gelukkig doet ie het ook nog.
  Fijne week Natasja.

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.