This is my life #week11

In de rubriek This is my life geef ik je een kijkje in mijn leven, aan de hand van Instagram-foto’s die ik gedurende de week maak voor Beautyspots en privé.

Afgelopen week heb ik, op mijn vrije dagen (want ik moest gewoon ook werken uiteraard) vooral veel van het mooie weer genoten. Zelfs in het weekend, waarin het minder zou worden, was het nog gewoon prachtig weer!

Tussen de middag een half uurtje zon meepikken op het werk 🙂

Prachtig, zoals alle bomen en struiken in een week tijd uitschieten. Ik vind dit samen met de herfst, als alle blaadjes geel en oranje worden, de mooiste tijd van het jaar.

Selfie van Benthe 🙂

Nieuwe schoenen van Esprit! Ik had eerst andere sneakers besteld bij Omoda, maar die waren te klein en helaas was er geen grotere maat. Deze zaten meteen heerlijk, alsof ik op pantoffels loop (maar dan met hak, hihihi!).

De dorps-ijsbaan is weer ijsbaan af, en voor de komende maanden weer honden-uitrenveld. En zoals ieder jaar wordt dat gevierd met uitgebreide rolsessies in het (nog wat dorre) gras. Toen Beau nog leefde, lagen er altijd twee blije spikkels in het gras te rollen op de eerste dag dat we weer op het veld konden 🙂

Donderdagmiddag zijn we samen flink aan de slag geweest in de tuin. Benthe hield toezicht 🙂 De volgende dag had ik vreselijke spierpijn (ik heb er zelfs paracetamol voor ingenomen), maar het resultaat mag er zijn!

Mooie quote van Esprit aan de binnenkant van de schoenendoos waarin mijn nieuwe schoenen zaten. En oh zo waar!

Nieuwe bestelling met producten van milk_shake. Ik ben echt verslaafd geraakt aan dit merk <3

En wat nieuwe producten van e.l.f.!

Rawfood bij Kruidvat, met mijn voordeelkaart kreeg ik nu korting, dus ik heb eens wat meegenomen om te proberen. Want het kan altijd nog gezonder, toch?

Zaterdagavond mocht ons nichtje samen met de ballet- en dansschool waar ze danst, voor het eerst optreden in een echte schouwburg. Daar waren we natuurlijk bij, ze deden het geweldig!

Zondagochtend, 9 uur: lekker een beetje dabberen op het hondenspeelveld…

Zondagmiddag hebben we eerst een lekkere strandwandeling gemaakt, en daarna geluncht op het terras bij C-side. Het was heerlijk!

Deze week ben ik verder veel ‘achter de schermen’ bezig geweest voor Beautyspots. Ik loop de laatste weken tegen een paar problemen aan, die ik tot nu toe nog niet opgelost krijg. Aaaargh, frustrerend! Ik schrijf liever artikelen dan dat ik me bezig houd met SEO, Google en vindbaarheid, maar ja: dat hoort er nu eenmaal ook bij. Hopelijk lukt het me deze week wel. Verder staat deze week mijn 40e verjaardag op de kalender, gaan we dat uiteraard vieren en heb ik wederom een drukke week op het werk (zou dat ooit nog overgaan?). Wat ga jij deze week allemaal doen?

3 Comments on This is my life #week11

 1. Kayleigh
  17 maart 2014 at 11:05 (8 jaren ago)

  Wat is Benthe toch een schatje! Als ik een foto zie wordt ik er helemaal blij van haha 🙂 Ik wist trouwens niet dat de kruidvat van eigen merk ook superfoods verkocht! toch maar eens een kijkje naar nemen.

  Beantwoorden
  • Natasja
   17 maart 2014 at 18:24 (8 jaren ago)

   Hihihi, lief dat je dat zegt. Benthe is ook echt een hele lieve hond 🙂

   Beantwoorden
 2. Miranda Aerts
  17 maart 2014 at 07:39 (8 jaren ago)

  Leuke foto’s , Benthe geniet net zoveel mee wat uit de foto’s blijkt 🙂
  Ik heb een hectische week gehad vorige week en hoop deze week ‘gewoon’ de week uit te kunnen werken.
  Nog wat voorbereidingen voor een party komend weekend 😉 en wat shoppen hier en daar tussen de bedrijven door, verder heb ik grootse plannen om op zolder te gaan ruimen.
  De zin moet nog wel komen…

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.