This is my life #week12

In de rubriek This is my life geef ik je een kijkje in mijn leven, aan de hand van Instagram-foto’s die ik gedurende de week maak voor Beautyspots en privé.

Wat een drukke, maar leuke week heb ik achter de rug! Mijn verjaardag van zaterdag zagen jullie gisteren natuurlijk al in een Plog, maar de rest van de week stond ook in het teken van veel leuke dingen (en hard werken, hahaha!). Kijk je weer mee?

Dinsdag kwamen mijn drie Ebay-pakketjes binnen met Soap & Glory producten. Ik vertel jullie er snel meer over, maar oh wat zijn ze lekker!

Woensdagavond had ik een Mylène-avond, onze handen werden vertroeteld. Ze waren echt baby-zacht aan het eind van de avond <3 Ik heb een paar mooie nieuwe producten gekocht, die jullie natuurlijk terug gaan zien op Beautyspots.

Wat een mazzelaar was ik deze week: donderdag was het een prachtige dag, zelfs de eerste warme dag van het jaar. En laat dat nu precies mijn vrije dag zijn 🙂 Dus ’s middags heb ik lekker buiten gezeten met Benthe.

Donderdagochtend ontdekte ik dit achter het schot op onze slaapkamer. We vonden het al zo vreemd dat de TV boven het al een paar weken niet meer deed. Niet zo vreemd als je dit ziet, waarschijnlijk hebben we muizen. Mag ik even gillen?

Smoothie-time!

Kijk dan: die schoenen en tas zijn mij toch op het lijf geschreven?

Lekker Hollandse pot van Sonja 🙂 Het gaat erg goed met afvallen, er is inmiddels 7,5 kilo af. Nou ja, dit weekend ging het even wat minder natuurlijk, met die heerlijke High Tea en geweldige taart, hihihi! Ik zal binnenkort eens een wat uitgebreidere update geven over mijn afval-race.

De cappuccino laten we nu even links liggen met het afvallen, maar op mijn verjaardag hebben we er ’s ochtends lekker eentje genomen. Heerlijk!

Wat een contrast: donderdag was het net zomer, en twee dagen later leek het wel winter!

Lekkere kruidenthee, kent iemand deze zakjes, en weet waar ze verkrijgbaar zijn?

Omdat ik hem zó gaaf vind, nog een keer de taart die Arno voor me had laten maken <3

Toen we zaterdag thuis kwamen van de High Tea, hebben we lekker nog even een eind in de polder gewandeld met Benthe. Kijk dan wat een mooie lucht…

Mooie nieuwe nagellak van de Orly Blush collectie, zaterdag gekregen!

Soms is Benthe een hele dag niet bij me weg te slaan in het weekend. Zondagochtend stond ze bij mijn ontbijt al ongeduldig te blaffen, omdat ze wilde wandelen. En ’s middags kwam ze bij me op schoot hangen, om op mijn bureau te gaan slapen. Beetje lastig bloggen zo, hihihi!

Zondag hebben we nog een beetje nagefeest, ’s middags hebben we nog een stuk van die geweldig lekkere taart op. ’s Avonds hebben we uiteraard weer gewoon ‘gesonjabakkerd’, deze lekkere noedelsoep stond op het menu.

Komende week moet ik waarschijnlijk 4,5 dag of zelfs 5 dagen werken. En komend weekend gaan we met de hele familie een weekendje weg, mijn ouders zijn 45 jaar getrouwd. Ik heb daarom gisteren al flink vooruit gewerkt voor Beauytspots: ik heb al drie artikelen extra geschreven voor deze week * geeft zichzelf een schouderklopje*. Wat heb jij deze week allemaal op de planning staan?

4 Comments on This is my life #week12

 1. jori
  24 maart 2014 at 08:28 (8 jaren ago)

  Een fijne week met een leuk vooruitzicht as weekend 🙂

  Beantwoorden
 2. Miranda Aerts
  24 maart 2014 at 07:35 (8 jaren ago)

  Mooie foto’s! Succes met je drukke week en tot vrijdag!

  Beantwoorden
 3. Dana
  24 maart 2014 at 07:22 (8 jaren ago)

  Wow die kabel is wel ernstig aan toe! Ik vind je taart voor je verjaardag nog steeds awesome!

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.