This is my life #week4

In de rubriek This is my life geef ik je een kijkje in mijn leven, aan de hand van Instagram-foto’s die ik gedurende de week maak voor Beautyspots en privé.

Wat een spannende week heb ik achter de rug! Gisteren zagen jullie mijn allereerste unboxing-filmpje hier op Beautyspots, en oh wat vond ik dat eng. Ik droomde er zelfs van, hahaha! Maar de reacties zijn hartstikke leuk en positief, dus dit krijgt zeker een vervolg!

Dit was het pakje waar het allemaal om ging, het kwam dinsdag binnen. Ik kon uiteraard mijn nieuwsgierigheid niet bedwingen, en had het stiekem al uitgepakt, hihihi!

Doen jullie dat ook weleens, online verlanglijstjes maken bij webshops? Sinds een tijdje kan dat bij The Make Up Spot ook, en daar maak ik graag gebruik van. Ik geloof dat ik mijn lijstje compleet heb, dus deze week kan mijn bestelling er uit!

Donderdag gingen we met Benthe weer eens naar het bos in Ulvenhout, dat was lang geleden. Het was er vreselijk modderig, onze laarzen waren geen overbodige luxe!

Nieuwe foundation van Oriflame, binnenkort lees je wat ik er van vind.

Toen ik vrijdag om half 6 thuis kwam van mijn werk, was het gewoon nog licht! Heerlijk, we gaan weer de goede kant op!

Boehoe… twee afgescheurde nagels aan één hand…

Vrijdag ontving ik weer veel nieuwe spulletjes van SoloBioMooi om te reviewen.

Zaterdagmiddag-klusje: mijn nagellak-stash verhuizen naar mijn nieuwe ladenkastje van IKEA. Maar… waar begin ik?

Nog een weekend-klusje: make-up kwasten wassen! Dit keer met I Love Juicy van Lush, ging prima!

Dit weekend was het dan eindelijk een beetje winter (althans, in het noorden van het land; wij hadden hier gewoon regen 🙁 ), dus tijd voor bruine bonensoep!

Zaterdagavond en -nacht hadden we hier in het zuidwesten onstuimig weer, maar zondagochtend was het heerlijk, met een zonnetje en een strakblauwe lucht. Even van genieten dus!

De rest van de ochtend heb ik productfoto’s gemaakt, even profiteren van het wat lichtere weer.

Zondagmiddag gingen we naar een voor ons nieuw bos, waar een heus honden-behendigheidsveld was. De eerste keer dat we er langs liepen, waren er twee vervelende honden die Benthe steeds belaagden en achterna zaten, maar later toen die honden weg waren zijn we er nog even naar terug geweest, en heeft ze even lekker gespeeld en kuilen gegraven. Voor herhaling vatbaar!

Bij het opruimen van mijn nagellak ontdekte ik mijn lakjes van Zoya weer, het blijven prachtige lakjes! Ik heb er de afgelopen dagen alweer twee van gedragen. Gek, dat je soms bepaalde lakjes kunt “vergeten”.

Komende week hoef ik lekker maar twee dagen te werken, vanaf woensdag ben ik vrij. En ik heb allemaal leuke dingen op de planning staan: donderdag ga ik op stap voor een interview voor Beautyspots en komen ’s avonds mijn twee zussen eten, vrijdag ga ik met mijn moeder een dagje winkelen in Breda en de rest van de dagen ga ik lekker aan de slag voor Beautyspots (en misschien wel meteen mijn tweede filmpje opnemen), er komen ook nog wat nieuwe producten binnen deze week. Wat ga jij deze week allemaal doen?

6 Comments on This is my life #week4

 1. Dana
  27 januari 2014 at 23:50 (8 jaren ago)

  Aardig drukke week heb je achter de rug zo te zien! Die Zoya lakken zijn echt prachtig! Deze week wordt het weer lekker druk, morgen een presentatie en woensdag geheel onverwachts Chinees nieuw jaar vieren met de familie!

  Beantwoorden
 2. Miranda Aerts
  27 januari 2014 at 17:55 (8 jaren ago)

  De soep is dan wel winters, maar die lakjes van Zoya neigen toch echt naar lente, die mooie zachte kleurtjes. Jij hebt helemaal geen nieuwe nodig, maar je hoeft er ook geen nodig te hebben om weer andere aan je collectie toe te voegen ;-).
  Ik hoef deze week ook maar twee en een halve dag te werken, want wij gaan er een weekendje tussenuit, heerlijk!

  Beantwoorden
  • Natasja
   27 januari 2014 at 20:50 (8 jaren ago)

   Wat een heerlijke vooruitzicht!

   Beantwoorden
  • Natasja
   27 januari 2014 at 18:48 (8 jaren ago)

   Hihihi, geeft niets hoor!

   Beantwoorden
 3. Mireille
  27 januari 2014 at 14:45 (8 jaren ago)

  Wat een hoop nagellak zeg.
  Hier een lekker druk weekje met leuke dingen

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.