This is my life #week44

In de rubriek This is my life geef ik je een kijkje in mijn leven, aan de hand van Instagram-foto’s die ik gedurende de week maak voor Beautyspots en privรฉ.

Wat een week hebben we weer-technisch achter de rug… Storm, een windhoos, omgeknakte bomen: van alles hebben we voorbij zien komen. Hier gelukkig geen schade, behalve een paar lavendelplanten die door de tuin waaiden. Bij jullie hopelijk ook niet? Van mij mag het snel winter worden, met nachtvorst en overdag een lekker winterzonnetje. Kijk je mee naar mijn belevenissen van week 44?

Maandag werd een zware storm voorspeld, en omdat Benthe enorm bang is van harde wind, mocht ze een dagje bij mijn ouders blijven in plaats van naar de dagopvang (die midden in de polder, en dus erg windgevoelig, ligt) te gaan. ’s Avonds bleven we eten, mijn moeder had mijn lievelingskostje gemaakt: aardappelen, een gehaktbal en zelfgemaakte appelmoes. Ik kreeg ook nog een bakje mee, dus ik heb er de rest van de week nog meer van kunnen genieten <3

This is my life

Donderdag was het Halloween, en had ik speciale Halloween-geurtjes in de brander. Ik hoefde de hele dag niet weg (behalve wandelen met Benthe), dus heb ik lekker de hele dag de brander aan gehad. Heerlijk!

This is my life

Zo brachten Benthe en ik de donderdag door, tussen de wandelingen door: ik zat te werken aan mijn bureau, en Benthe lag naast mij in haar mand lekker te slapen (of te gluren naar wat ik aan het doen was ๐Ÿ˜‰ ).

Instagram

Door de storm van maandag zijn in รฉรฉn keer bijna alle blaadjes van de bomen gewaaid. Ik vind dat wel jammer, ik vond de bomen er zo mooi uit zien met hun geel/oranje blaadjes…

Instagram

Het is een feit: volgende maand is het Kerst. Hallo November!

This is my life

Zaterdagochtend hadden manlief en ik een druk schema, waarbij we steeds om de beurt thuis waren danwel weg waren. Maar toen ik thuis kwam van een uur wandelen met Benthe, stond de koffie al bijna klaar op me te wachten. Sweet <3

This is my life

Zondag was het Hubkesdag, en als echte Brabander eet je dan natuurlijk een paar Hubkes, om te voorkomen dat we hondsdol worden ๐Ÿ™‚

Instagram

Swatchen!

This is my life

Zondag zijn we met Benthe naar het strand geweest, bij Ouddorp. We zijn er meer dan 2,5 jaar niet geweest, omdat de laatste keer dat we naar het strand gingen, Beau een maagkanteling kreeg, waarschijnlijk door het vele zand wat hij binnen had gekregen, al spelend met zijn balletje. Een beetje mixed feelings dus, temeer daar Beau het altijd een groot feest vond om naar het strand te gaan.

We hebben het, wonder boven wonder, droog gehouden, pas toen we bij een strandtent binnen zaten te lunchen, begon het te regenen.

This is my life

Herfst in het driedubbel kwadraat: denneappels met een overheerlijke kaneelgeur. Het ruikt hier nu zalig in de kamer. Ze zijn van Yankee Candle, ik kocht ze bij Mara Home Decorations.

Komende week heb ik weer een redelijk rustige week, met weinig in de agenda. Zaterdag ga ik een dagje winkelen met mijn moeder en twee zussen, en verder uiteraard veel bloggen. Ga jij deze week leuke dingen doen?

5 Comments on This is my life #week44

 1. Kim
  4 november 2013 at 13:31 (9 jaren ago)

  Ik ben een echte Brabander maar ik heb nog nooit van Hubkes gehoord, haha. Is dat iets voor HEEL Brabant of ligt dat aan de streek?

  Beantwoorden
 2. stacey
  4 november 2013 at 12:06 (9 jaren ago)

  leuke foto’s ๐Ÿ™‚ Wij hebben ook een Dolce Gusto apparaat, ik vind de Cappuccino het lekkerst ๐Ÿ™‚

  Beantwoorden
 3. Tonnie van Oosterhout
  4 november 2013 at 11:18 (9 jaren ago)

  ik ga vanmiddag gezellig knutselen,Dinsdag 2 keer koor ook leuk! Donderdag schilderen,aan mijn nieuw schilderij beginnen wat ik in een winkel gezien heb toen ik met Natasja naar de woonboulevard ging.Verder mijn verlanglijstje maken en surprise verzinnen.Zaterdag gezellig gaan winkelen met de drie dochters,ik kijk er naar uit!!!!

  Beantwoorden
 4. Lisa's Beautybabbels
  4 november 2013 at 10:35 (9 jaren ago)

  Leuke foto’s. Ik heb deze week geen spannende of bijzondere dingen gepland, lekker een rustig weekje! Is ook fijn ๐Ÿ™‚

  Beantwoorden
 5. Miranda Aerts
  4 november 2013 at 07:07 (9 jaren ago)

  Ik ga deze week naar het theater (Baantjer) en winkelen ๐Ÿ™‚
  ’s Avonds ga ik maar eens aan m’n surprise werken, gezellig!

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.