This is my life #week45

Deze week realiseerde ik me opeens dat het over 6,5 week Kerst is. Over 6,5 week! Hoe kan dat nu, het was vorige maand nog Kerst voor mijn gevoel. Ik mis nog wel een beetje het bijna-december gevoel, dat komt vooral door het slechte weer van de afgelopen weken. Ik word altijd een beetje mistroostig als het zo lang en zo veel regent, en snak dan ook naar de winter, met vrieskou en wie weet ook weer een beetje sneeuw. Maar als ik dan de afgelopen dagen de berichten over de ellende aan de andere kant van de wereld lees, dan mag ik gewoon helemaal niet mopperen en zeuren over dat beetje regen wat hier valt… Maar genoeg gekletst, tijd om wat foto’s van de afgelopen week te laten zien!

This is my life

Dinsdag kreeg ik deze heerlijke, nieuwe douchegels van Treacle Moon opgestuurd, inmiddels zijn ze op de foto gezet en in gebruik genomen, dus binnenkort lees je er meer over op Beautyspots.

Instagram

Na een lange werkdag en een vermoeiende autorit naar huis in het donker en in de regen, vind ik het heerlijk om thuis te cocoonen. Kaarsjes aan, theetje erbij en… relax!

This is my life

Benthe mocht donderdagochtend weer lekker bij mij in mijn werkhoekje liggen. Maar eerst moest Madame haar bed even ‘opmaken’, geheel naar eigen inzicht ๐Ÿ™‚

This is my life

Het natuurgebied hier net buiten het dorp begint inmiddels op een moeras te lijken. Als het nu gaat vriezen, kunnen we het hele gebied over schaatsen, hahaha!

This is my life

Nieuwe kerstgeur van Yankee Candle <3

Instagram

Zaterdag ging ik winkelen met mijn moeder en twee zussen, we gingen naar Den Bosch. Uiteraard namen we Bossche Bollen (de echte!) mee voor het thuisfront.

This is my life

Mega Takkie bij Hema! Ik dacht dat het een leuk kado voor Benthe was voor 5 december, maar hij is echt mega-huge! Ik denk er dus nog even over na. Sowieso was hij te groot om er de hele dag mee door de stad te lopen, hahaha!

This is my life

Mission accomplished!

This is my life

Vanaf vrijdagavond is er hier weer zoveel regen bijgevallen, dat er niet meer met (wandel)schoenen te wandelen viel, dus heb ik de aller-charmantste laarzen van manlief tevoorschijn gehaald ๐Ÿ™‚

Dit was mijn afgelopen week in een notedop, op naar week 46! Donderdag heb ik een afspraak voor mijn blog, voor het weekend hebben we alleen een dalmatiรซr-wandeling op de planning staan. En hopelijk komt komende week mijn camera weer terug, die heb ik donderdag opgestuurd voor reparatie. Maar binnen een week terug, dat zal wel iets te optimistisch gedacht zijn van mij… Wat zijn jouw plannen voor komende week?

 

3 Comments on This is my life #week45

 1. Miranda Aerts
  11 november 2013 at 19:10 (9 jaren ago)

  Wij gaan de komende week (behalve werken en naar school) weer lekker verder met onze surprises. Nummer twee is bijna af, nog drie te gaan!
  Vrijdag naar een (last-minute) concert van Sieb van der Ploeg met de plaatselijke fanfare, zaterdag Sint en zijn Zwarte Pieten (gelukkig, ze mogen nog) verwelkomen op tv en zondag de eerste Sinterklaasviering!

  Beantwoorden
 2. Marianne
  11 november 2013 at 15:07 (9 jaren ago)

  Leuk ! ben wel nieuwsgierig wat je allemaal gekocht hebt …

  Beantwoorden
  • Natasja
   11 november 2013 at 18:39 (9 jaren ago)

   Hoi Marianne,

   Oeps, ik heb er helemaal niet aan gedacht om een shoplog te maken… Ik heb wel een en ander op beauty-gebied gekocht wat je binnenkort terug zult zien op Beautyspots ๐Ÿ™‚ Volgende keer zal ik weer een shoplogje maken!

   Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.