This is my life #week46

De week is weer omgevlogen: een week waarin er eindelijk een einde lijkt te komen aan een periode van veel regen, waarin Sinterklaas voet aan Nederlandse wal zette in Groningen, en een week waarin ik (gedeeltelijk) op de gezonde tussendoortjes-toer ging. Kijk je mee naar de foto’s van mijn week 46?

This is my life

Dinsdag ging ik met een collega bij Makro sinterklaas-inkopen doen voor het sinterklaasfeest over 2 weken. Kijk nou wat ik daar zag, een megagrote Dalmatiรซr van chocolade! Jammer dat hij zo duur was, en dat ik toch al weet dat ik het zonde zou vinden om hem op te eten…

This is my life

Woensdag kwam mijn nieuwe I love Myself box binnen, wat een prachtig kadootje is het he? Bijna zonde om open te maken!

This is my life

Zaterdag zette Sinterklaas voet aan wal in Groningen, en dat betekent dat de gezellige tijd van pepernoten, warme chocomelk en schoen zetten weer is aangebroken…

This is my life

Blijkbaar ben ik lief geweest dit jaar, dit trof ik zondagochtend aan in de gang ๐Ÿ™‚

This is my life

In deze tijd van het jaar is dit een wekelijks terugkerend klusje: bladruimen in de tuin.

This is my life

Zaterdagmiddag heb ik 24 muffins gebakken, we hadden gisteren een dalmatiรซr-wandeling, en dan smaakt zoiets wel na ruim een uur wandelen!

This is my life

Sticky drumsticks uit de nieuwe Allerhande, een absolute aanrader!

This is my life

Zondag dus lekker gewandeld in de Loonse en Drunense Duinen. Een favoriete bezigheid van Benthe in het bos: denne-appels verzamelen!

This is my life

Daarna is het goed slapen, lekker binnen bij de verwarming…

This is my life

’s Middags hebben we (voor het eerst dit najaar) warme chocolademelk op, met marshmallows. Mmmmmm……!

This is my life

Sinds het vroeg donker is, maak ik op zondagmiddag mijn planning (min of meer) voor de hele week, zodat ik in รฉรฉn oogopslag kan zien wat ik die middag nog op de foto moet zetten. Geeft ook een lekker rustig gevoel, zo weet ik precies wat ik iedere avond ga schrijven.

Komende week heb ik, behalve mijn werk, een afspraak bij de schoonheidsspecialiste op de planning staan (en neem ik meteen een paar nieuwe Pupa producten mee), zaterdag heb ik een fotografie-workshop georganiseerd door Patty van Pretty Beauty Land, en hoop ik รฉindelijk mijn VisaPure binnen te krijgen. Wat ga jij deze week allemaal doen?

2 Comments on This is my life #week46

  1. Leneke
    18 november 2013 at 10:09 (9 jaren ago)

    O, leuk die fotografie workshop! Zoiets kan ik ook nog wel gebruiken. En de muffins ga ik deze week eens uitproberen.
    Fijne week ๐Ÿ™‚

    Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.