This is my life #week48

In de rubriek This is my life geef ik je een kijkje in mijn leven, aan de hand van Instagram-foto’s die ik gedurende de week maak voor Beautyspots en privé.

Er is weer een week voorbij gevlogen (letterlijk op sommige momenten)! Het was voor mij een drukke week, maar wel met allemaal leuke afspraken. Ik laat je meekijken!

This is my life

This is my life #week48

In het begin van de week was het winters koud (lekker!), maar halverwege de week sloeg het weer om en kregen we weer veel regen. Dat ging natuurlijk niet zonder slag of stoot, maar leverde wel mooie plaatjes op!

This is my life

Woensdagavond ging ik met mijn collega’s eten, voor we naar de Pronto Woonparty gingen. Mijn motto is: zonder dessert is er niet goed gegeten!

This is my life

Donderdag maakte ik de woonkamer wat gezelliger met dit leuke, vrolijke kleedje en kaarsen, heel veel kaarsen!

This is my life

Deze groente quiche van Albert Heijn is erg lekker, en lekker makkelijk en snel klaar. Een beetje rauwkost erbij, en er ligt weer een prima maaltijd op mijn bord.

This is my life

Dit bordje ziet er ook prima uit, maar is wat minder gezond, hihihi! Die chocolade bonbons zijn trouwens van Lidl, en hebben een crème brulée vulling. Het moest verboden worden, zo lekker!

Instagram

Benthe was aan het eind van de week net zo moe als ik, en bracht de vrijdagavond samen met haar knuffels op de bank door ♥

Instagram

Zaterdag ging ik met mijn moeder, zussen en schoonzus winkelen in Tilburg. Uiteraard startten we de dag met koffie (en thee) met wat lekkers.

This is my life

Voor zondag had ik heel veel op de planning staan, normaal verdeel ik alles wat ik in het weekend moet doen over zaterdag en zondag, maar zaterdag was ik natuurlijk de hele dag op stap geweest. Ik maakte daarom ’s ochtends eerst een to do-lijstje, heerlijk als je dingen van je lijstje kunt afvinken!

This is my life

Na het maken van mijn make-up foto’s ging ik met Benthe naar het bos, in mijn nieuwe autootje! Het is een Kia Picanto van een jaar oud, met maar 14.000 kilometers op de teller, hier kan ik dus wel even mee vooruit (hopelijk)! Hij rijdt heerlijk!

This is my life

Na het bos gingen we langs mijn ouders, om mijn nieuwe auto te laten zien. Ik at daar meteen een broodje mee, en na de lunch zijn we nog een keer naar het bos geweest (een ander bos), aangezien het op dat moment zo goed als droog was. Mijn ouders gingen gezellig mee, en na het uitwaaien (wat een woei!) hebben we nog een kop koffie gedronken. Daarna ben ik met Benthe naar huis gegaan en heb de rest van mijn lijstje afgewerkt 🙂

Komende week wordt zowel op mijn werk als privé een drukke week. Natuurlijk de laatste voorbereidingen voor Sinterklaas, en woensdagavond heb ik een make-up workshop bij Mireille. Donderdag moet ik werken (in plaats van vrijdag), vrijdag gaan Benthe en ik naar vrienden die op vakantie zijn in Noordwijkerhout (als het weer tenminste een beetje meewerkt…). Zaterdag vieren we dan Sinterklaas bij mijn ouders met de hele familie.

Ben jij ook bezig met de Sint-voorbereidingen, of vier jij het niet?

11 Comments on This is my life #week48

 1. Cindy
  30 november 2015 at 20:42 (7 jaren ago)

  Leuke week, en die laatste foto is té schattig! En je auto is prachtig! Wel vaak wassen denk ik hihi. Sterke deze drukke week.
  Vier zelf gelukkig geen Sinterklaas (hou niet van Sint of Kerst) maar ga wel even bij mijn moeder langs in het verpleeghuis, met wat cadeautjes.

  Beantwoorden
 2. manon
  30 november 2015 at 17:04 (7 jaren ago)

  Oh dat lekkers ziet er wel lekker uit hahah

  Beantwoorden
 3. Marije
  30 november 2015 at 10:16 (7 jaren ago)

  Wat een lekker weekje weer! Als ik ging shoppen met mijn moeder deden we ook áltijd koffie met taart bij La Place. Goede herinneringen 🙂 Veel plezier dit weekend! Zwaai je even als je langs Noordwijk rijdt? 🙂

  Beantwoorden
 4. Wojis
  30 november 2015 at 10:06 (7 jaren ago)

  Letterlijk een lekker weekje, goed voor jezelf zorgen is belangrijk en daar hoort chocolade en gebak bij natuurlijk. Mooie auto hoor, super mooi zelfs. Daar ga je heel veel plezier van hebben, weet ik zeker. Uitwaaien uitwaaien uitwaaien, dat zal nog wel een weekje zo zijn, nogmaals. Kom maar op met de vries en zon, weg met de regen en wind. Fijne week vast. X

  Beantwoorden
 5. Marianne Jansen
  30 november 2015 at 09:49 (7 jaren ago)

  Leuke foto’s weer en wat een tof autootje 🙂
  Heb je ook nog iets leuks geshopt ?
  Fijne week

  Beantwoorden
 6. Bianca
  30 november 2015 at 08:35 (7 jaren ago)

  Krijg spontaan zin in wat lekkers door jouw overzicht haha. Veel plezier alvast voor de workshop woensdag! xxx

  Beantwoorden
 7. Jori
  30 november 2015 at 07:31 (7 jaren ago)

  Een fijne week en tot vrijdag,volgens mij wordt het aan het einde van de week beter weer.

  Beantwoorden
 8. Marion
  30 november 2015 at 07:26 (7 jaren ago)

  Wauw, wat een coole auto! Supermooi! Oh gunst, die foto’s van Benthe. Ik word een beetje verliefd hahaha! Hoe moet jij je wel niet voelen als je haar iedere dag in het echt ziet! Wat een mooierd en een lieverd. Ik wens je een goede nieuwe week en veel plezier met het vieren van Sinterklaas!

  Beantwoorden
  • Natasja
   30 november 2015 at 18:07 (7 jaren ago)

   Soms kijk ik naar haar en krijg ik gewoon buikpijn, zoveel houd ik van haar…

   Beantwoorden
 9. chucky1012
  30 november 2015 at 06:47 (7 jaren ago)

  Prachtig is de natuur.
  Vooral zo een regenboog.
  Heerlijk al dat eten 😉
  Gezellig zo een dagje uit shoppen.
  Mooie auto.
  Handig zo een to do lijstje.

  Een fijne week Xoxo

  Beantwoorden
 10. mireille
  30 november 2015 at 06:43 (7 jaren ago)

  Pfff de surprise voor Boris is bijna af. Ik ben niet zo gek op knutselen. Wat een leukerd je nieuwe auto.
  Tot woensdag.

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.