This is my life #week48

Hebben jullie dat nou ook? Dat het voor je gevoel nog maar september of oktober is, maar dat de kalender toch echt iets anders vertelt? Het is december, de laatste maand van 2013. Ik ben nog helemaal niet in kerststemming, hopelijk komt daar komend weekend verandering in, als ik de kerstboom gezet heb. Maar voor het zover is, laat ik jullie eerst nog zien wat ik de afgelopen week allemaal beleefd en gedaan heb.

This is my life

Onze nieuwe salon-/bijzettafeltjes. Jarenlang hebben we geen salontafel gehad, omdat dat met twee dalmatiërs eigenlijk altijd resulteerde in koffiekopjes die van tafel gezwiept werden, maar Benthe is niet zo wild meer, dus we besloten het maar weer eens te proberen. En uiteraard werden ze meteen gezellig gestyled.

This is my life

Ik start mijn werkdag altijd met een cappuccino, om goed wakker te worden. Zonder cafeïne geen start van de dag #verslaafd

This is my life

Het hoort een beetje bij de tijd van het jaar, maar brrrr, wat was het donderdag grauw en grijs buiten. Binnen vind ik het wel gezellig om dan de kaarsjes aan te doen, maar toch heb ik liever een blauwe lucht en een zonnetje hoor, met een beetje vrieskou erbij.

This is my life

“Come, play with me!”

Instagram

Kleine ramp op beauty-gebied, mijn hannah Cleansing Clay masker is leeg…

Instagram

Afgelopen week ben ik met een kuurtje voor mijn nagels begonnen: Miracle Repair 7 van L’Oréal Paris. Uiteraard laat ik je binnenkort weten hoe het bevalt.

Instagram

Met stip de lekkerste wasverzachter die ik ooit geroken heb. Ik heb weer een nieuw voorraadje, ik gebruik hem altijd alleen voor “special occasion”-kleding. Mmmm…

Instagram

Instagram

Gisteren hadden we voor het eerst in jaren weer Sinterklaasfeest op het werk. Ik zit tegenwoordig in de feestcommissie, en dus had ik vrijdag met een collega alles al klaargezet en voorbereid. Desondanks zaten we gisterochtend al om 8 uur in de auto om de laatste dingen klaar te zetten, Sinterklaas en zijn Zwarte Pieten te ontvangen, etc. Het was een erg geslaagd feest, alle kindjes waren blij en tevreden. Voor herhaling vatbaar dus!

Instagram

Op het Lush-forum hebben we met een aantal mensen lootjes getrokken, afgelopen woensdag kwam mijn pakje binnen. Wat me nu dus de hele tijd staat aan te staren, maar ik moet echt nog tot donderdag wachten om het open te maken. Zucht…

Heb jij dit weekend al Sinterklaas gevierd, of ga je het net als wij deze week vieren? Wij vieren het donderdag, op de dag zelf, bij mijn ouders. Altijd toch weer een beetje spannend he, wat voor suprise en kado’s je gaat krijgen 🙂 En verder heb ik een lekker korte week, want vrijdag ben ik vrij en dus begint mijn weekend op woensdagavond. Ik wens jullie weer een fijne week!

4 Comments on This is my life #week48

 1. Lisanne
  3 december 2013 at 20:52 (9 jaren ago)

  Wat mooi je nagels! Ik vier alleen Sinterklaas met mijn Sintvlop van het Lushforum, kan ook niet wachten om hem open te maken haha.

  Beantwoorden
 2. Lisa's Beautybabbels
  2 december 2013 at 17:53 (9 jaren ago)

  Leuke foto’s. De nieuwe bijzettafeltjes vind ik echt leuk joh, staat gezellig! En ik ben benieuwd wat je kadootje is!

  Beantwoorden
 3. Miranda Aerts
  2 december 2013 at 07:05 (9 jaren ago)

  Ziet er weer gezellig uit, en wat een leuke tafeltjes!

  Ik was gisteren ook de organisator van het Sinterklaasfeest op het werk, we komen al helemaal in de stemming!

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.