This is my life #week49

In de rubriek This is my life geef ik je een kijkje in mijn leven, aan de hand van Instagram-foto’s die ik gedurende de week maak voor Beautyspots en privé.

Afgelopen week was er eentje waarin ik veel op de agenda had staan, uiteraard ook met het vieren van Sinterklaas. Daarna had ik een lang weekend, maar het grootste gedeelte daarvan was ik ziek, dus van mijn geplande bezigheden (kerstboom zetten, veel producten fotograferen voor Beautyspots) kwam niets terecht. Deze rubriek is dan ook wat korter dan gebruikelijk, maar een gedeelte hebben jullie natuurlijk al terug kunnen zien in mijn “Unboxing: 5 december”-artikel van vrijdag. Dit deed ik de rest van de week:

This is my life

Wat een prachtige zonsopkomst hadden we donderdag! Ik was net te laat om het mooiste moment vast te leggen, toen de lucht helemaal rood gekleurd was. Hier zou je niet zeggen dat het later die dag zo zou gaan stormen…

This is my life

Donderdag stond vooral in het teken van surprise maken, kadootjes inpakken en alles wat er altijd nog op het laatste moment moet gebeuren op de dag van pakjesavond, hihihi! Het was maar goed dat mijn man thuis was, in mijn eentje had ik nooit alles op tijd klaar gekregen. Ik maakte voor mijn broer een Kilimanjaro van cake, hij gaat deze in februari beklimmen:

This is my life

Instagram

Mijn pakje wat ik van mijn Lush-forum sint kreeg, ik ben enorm verwend! En zelfs aan Benthe was gedacht, die kreeg ook een kadootje 🙂

This is my life

Alles is ingepakt, we zijn er klaar voor. Op naar mijn ouders, om met de hele familie pakjesavond te vieren!

Instagram

Uiteraard had ik ook mijn speciale variant van Rocky Road gemaakt, die ging ook mee.

Instagram

De Limited Edition ‘Feathers & Pearls’ van Catrice, heb jij er al wat van gekocht?

Instagram

Deze overvolle doos van SoloBioMooi kwam woensdag binnen, vol nieuwe producten om te testen en te reviewen. Die had ik eigenlijk dit weekend willen fotograferen, maar met mijn zieke hoofd lukte dat echt niet helaas… Jammer, want nu kan ik ze ook nog niet in gebruik nemen, alles moet tot donderdag wachten, hopelijk ben ik dan weer voldoende opgeknapt.

De komende twee weken worden druk op mijn werk, de bekende laatste loodjes van het jaar. Het kan dus voorkomen (ook in verband met mijn verkouden hoofd) dat ik eens een dag oversla op Beautyspots, maar dat laat ik dan uiteraard weten. Is bij jullie de kerstdrukte al begonnen?

4 Comments on This is my life #week49

 1. Miranda Aerts
  9 december 2013 at 20:07 (9 jaren ago)

  Veel beterschap en succes op het werk!

  Beantwoorden
 2. Tonnie van Oosterhout.
  9 december 2013 at 18:42 (9 jaren ago)

  Wat jammer dat je net zo,n lang weekend vrij bent en dan ziek bent,maar hopelijk ben je gauw weer opgeknapt, zodat je met de feestdagen weer fit bent.Beterschap! groetjes ma x

  Beantwoorden
 3. irene niec
  9 december 2013 at 08:58 (9 jaren ago)

  Hopelijk ben je alweer een beetje opgeknapt, het is niet fijn om ziek te zijn met deze drukke dagen. Wij doen cadeautjes met Kerst, dus hier wordt het ook gezellig druk en erg leuk.

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.