This is my life #week5

In de rubriek This is my life geef ik je een kijkje in mijn leven, aan de hand van Instagram-foto’s die ik gedurende de week maak voor Beautyspots en privé.

Afgelopen week had ik een heerlijk korte werkweek, slechts twee dagen. Mijn man ging een paar dagen snowboarden in Oostenrijk, dus Benthe en ik hadden een paar meiden-dagen. En we hebben leuke dingen gedaan!

Woensdag kreeg ik onverwacht een pakketje: ik had een anti-age serum gewonnen bij BeautyNL. Leuke verrassing!

Het is al volop pasen bij AH: de schappen met paaseitjes en koekjes staan weer midden in de winkel. Ik nam deze schattige roze koekjes mee.

Nieuwe nagellakjes van Alessandro en Deborah Lippmann. De kleurtjes van Alessandro zag je gisteren al op Beautyspots, de lakjes van Deborah Lippmann en Alessandro Striplac laat ik je binnenkort uiteraard zien.

Woensdag was het zulk lekker weer (wel koud!), dat ik eind van de middag een extra rondje polder heb gelopen met Benthe. Heerlijk!

Donderdag had ik een afspraak met Mireille, morgen zie je wat ik er ging doen 🙂

Benthe was bij opa gebleven, en had een paar flinke rondes met hem gewandeld. Ze wist alleen nog niet zeker of ze daar nu wel of niet moe van geworden was 😉

De I Love Myself Valentine box . Morgen laat ik je zien wat er allemaal in deze grote doos zat!

Donderdagavond kwamen mijn twee zussen eten. Ik maakte een pasta met de verse pasta-producten van Albert Heijn. Snel klaar én lekker!

Vrijdag ging ik met mijn moeder een dagje winkelen in Breda. We begonnen de dag bij La Place met koffie (thee) en gebak!

Bij Le Cadeau zag ik deze geweldige etagère van Riverdale. Hij staat volgens mij enig op onze badkamer, ik denk dat ik hem voor mijn verjaardag vraag.

’s Middags dronken we koffie bij A Cup of Cake, een geweldig cupcake-winkeltje op de Markt van Breda. Echt, ik heb nog nooit zulke lekkere cupcakes geproefd… Ik nam ook een doosje mee naar huis, ik wilde wat verschillende smaken proeven, hihihi!

’s Avond lekker relaxen met Twilight van Lush en de body creme met vijgenmelk en arganolie van Kneipp. Mmmm…

Als de baas van huis is, slaapt Benthe bij het vrouwtje op bed 🙂

Na een paar dagen mooi winterweer, regende het zaterdagochtend pijpestelen. Dus: laarzen aan en op naar het bos, “lekker” door de modder ploeteren!

Nieuwe make-upjes!

Zaterdag kwam mijn bestelling van Lush, met een speciale krabbel voor Benthe. Dat kan maar van één Lushie komen, hihihi!

Deze heerlijke geurkaars van Riverdale kocht ik vrijdag, ze zijn net nieuw. Het is een lekker subtiele, zachte geur. Ik nam er meteen maar twee mee.

Zondagochtend at ik de laatste cupcake op 🙂

Nog een nieuw lakje: Hey Baby, uit de Gwen Stefani for OPI collectie.

Gistermiddag hebben Benthe en ik mijn man weer opgehaald, hij is weer lekker thuis. En daarmee zit ook mijn mini-vakantie er op, vandaag ga ik weer gewoon aan de slag. Ik had nog best een paar dagen vrij willen hebben, ik ben nog lang niet door al mijn klusjes heen. Maar ja, de plicht roept weer he. Fijne week!

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.