This is my life #week50

In de rubriek This is my life geef ik je een kijkje in mijn leven, aan de hand van Instagram-foto’s die ik gedurende de week maak voor Beautyspots en privé.

Ik schreef vorige week al dat ik tijdens mijn lange weekend ziek geworden was. Nou, het was een pittig virusje. Maandagochtend ben ik wel ‘gewoon’ naar mijn werk gegaan, maar toen rond de lunch, ondanks 6 paracetamolletjes de wereld nog steeds om mij heen draaide, heb ik manlief gebeld of hij me wilde komen halen (dat was dan toch wel even een voordeel dat hij momenteel thuis is). Ik ben mijn bed in gedoken, en heb daar de rest van de maandag, dinsdag en een deel van de woensdag doorgebracht. Toen hoopte ik dat het vrijdag wel weer zou lukken om te gaan werken, maar ik was donderdagmiddag nog steeds zo beroerd en vooral moe, dat ik besloten heb om het maar helemaal uit te zieken tot na het weekend. Het is dus een beetje een aangepaste ‘This is my life’ dit keer…

This is my life

This is my life

Veel paracetamol en veel tissues zijn er deze week doorheen gegaan. Het is lang geleden dat ik zo ziek ben geweest, ik heb alles bij elkaar gewoon 3,5 dag op bed gelegen. Dat overkomt mij echt niet vaak.

This is my life

Vitaminebommetje, gemaakt door manlief.

Instagram

Sinds donderdag oefen ik voor zeehond, dus: veel thee en honing!

Instagram

Manlief heeft maandag de kerstboom gezet. We hebben dit jaar een exemplaar van steigerhout, weer eens wat anders. Met een mooi plaatsje voor ons Beautje <3

This is my life

This is my life

Donderdag kwam de postbode iets leuks brengen: een kerstkadootje van lieve Jane. Een heerlijke handcrème van Alessandro met appel-kaneel geur (echt heerlijk!) en een handige vijl, verpakt in een schattig kerst-toilettasje. En vrijdag kreeg ik bij mijn I love Myself Christmas Box ook nog een kadootje van Mireille, wat een verwennerij, zo lief!

Instagram

Vrijdag kwam mijn I love Myself Christmas Box, zaterdag zagen jullie wat voor prachtigs er allemaal in zat. Ik blijf het zeggen, maar: wat een prachtig kadootje!

Instagram

Benthe vond het wel gezellig, dat zowel het baasje als het vrouwtje thuis waren, en kwam me af en toe gezelschap houden op bed.

This is my life

Schoenen-dilemma: wie van de 3? Ik bestelde donderdag mijn kerst-outfit (en deed vrijdag een tweede, succesvollere poging), maar kwam er achter dat mijn schoenen heel hard aan vervanging toe waren. Dus moesten er ook nieuwe schoenen komen…

Instagram

… en deze zijn het geworden! Met een iets hoger hakje dan mijn vorige schoenen, maar ze zitten heerlijk!

This is my life

Gisteren was het heerlijk weer, en dus gingen we wat vitamine D opdoen in het bos 🙂

Vandaag ga ik weer aan de slag, en heb ik meteen een lange dag voor de boeg: we hebben een uitje van het werk in Amsterdam, ik verwacht pas vanavond laat weer thuis te zijn. Voor de zekerheid neem ik maar wat paracetamol mee… Verder zijn de voorbereidingen voor Kerst hier klaar: gisteren hebben we de kerstkaarten geschreven, en we zijn beide kerstdagen bij familie, dus hoeven we maar weinig boodschappen te doen. Dus kan ik hopelijk de rest van de week een beetje bijkomen en conditie opdoen (want moe ben ik nog steeds). Heb jij het druk de komende week?

6 Comments on This is my life #week50

 1. Jori
  17 december 2013 at 07:46 (9 jaren ago)

  Getsie de griep had jou goed te pakken… Fijn dat je weer beter bent en dan volgende week lekker genieten van de kerstdagen 🙂

  Beantwoorden
 2. Miranda Aerts
  16 december 2013 at 21:34 (9 jaren ago)

  Je hebt er nog een fleurig artikel van weten te maken, ondank je griep.
  De boom is erg mooi; het schilderijtje van Beau maakt het helemaal af, zo is hij er toch nog steeds bij X

  Beantwoorden
 3. Lisanne
  16 december 2013 at 20:56 (9 jaren ago)

  Fijn dat je weer wat beter bent!
  Leuke laarsjes heb je uitgekozen 🙂

  Beantwoorden
 4. Rieneke
  16 december 2013 at 11:53 (9 jaren ago)

  haha, ik heb “De Zeehond” inmiddels ook aardig onder de knie 🙂

  Echt balen dat je zo ziek was, hopelijk ben je snel weer helemaal de oude.

  Mooie schoenen!!!

  Beantwoorden
 5. Leneke
  16 december 2013 at 10:25 (9 jaren ago)

  Fijn dat je weer een beetje opgeknapt bent. Doe vooral rustig aan anders lig je met de kerst weer plat 😉

  Mijn komende week staat in het teken van de kerstvoorbereidingen. De versiering is klaar. Nu nog wat poetsen en alvast wat boodschappen doen etc.

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.