This is my life #week51

In de rubriek This is my life geef ik je een kijkje in mijn leven, aan de hand van Instagram-foto’s die ik gedurende de week maak voor Beautyspots en privé.

De laatste volle werkweek van 2013 zit er op voor mij, en poeh, wat was het een drukke week. Wel allemaal leuke dingen, maar als je net ziek geweest bent, kunnen zelfs leuke dingen weleens te veel zijn. Maar goed ik heb het ‘overleefd’, de ergste drukte op het werk zit er op, dus langzaamaan kan ik gaan uitkijken naar de feestdagen. Maar eerst nog even: mijn week 51 in een vogelvlucht…

This is my life

This is my life

This is my life

Instagram

Woensdagavond hadden we het jaarlijkse kerst-etentje met de collega’s (maandag had ik ook een uitje/etentje van het werk, maar dat was sjiek, dus daar kon ik geen foto’s maken, hihihi!). Dit jaar deden we het anders dan anders, en zijn we naar Kookstudio Puur in Breda geweest, waar we in vier groepen de gerechten zelf gemaakt hebben, onder leiding van een kok. Erg leuk om te doen, een absolute aanrader! En: de gerechten bleken inderdaad puur: geen gebruik van smaakversterkers en dus kon ik alles gewoon eten.

Instagram

Na afloop kregen we ons kerstpakket mee. Dit jaar geen kadobon van ICI Paris XL zoals andere jaren, maar een ouderwets kerstpakket, vol met lekkers. Blijft toch ook altijd wel leuk, vind ik.

This is my life

Woensdag overdag was mijn bestelling van Cocoa Pink binnen gekomen, ik had op Black Friday een kleine bestelling gedaan: de heerlijke Goat Milk & Honey Body Lotion in drie verschillende geuren. Helemaal in het begin van Beautyspots schreef ik er al eens een review over, maar het is nog steeds één van mijn favoriete verzorgingsproducten.

This is my life

Donderdag gingen we eind van de ochtend naar het bos, en daarna pannenkoeken eten. We hadden het idee de zondag ervoor al, maar toen was het zo druk, dat we het niet aandurfden om met Benthe in het restaurant te gaan zitten. Ze is namelijk gek op kinderen, en wil er dan de hele tijd naar toe. Dus hebben we het donderdag gedaan, toen was het heerlijk rustig.

Instagram

Het ultieme Kerst-gevoel voor ons: de Kerst-parade van Disneyland Parijs. Of in dit geval: de muziek er van.

Instagram

Ook mijn bestelling van Haus of Gloi, die ik op Cyber Monday had gedaan, kwam deze week binnen. Ik kan voorlopig even vooruit… <3

Instagram

Vrijdag las ik op Facebook dat ik één van de gelukkige winnaars was van de Flair agenda en kalender voor 2014, en zaterdag kwam hij al binnen. Erg leuk, ik heb de Flair agenda nu al een paar jaar en ben er erg tevreden over.

Het hele weekend was het onstuimig weer (en met een hond die bang is van harde wind betekende dat dus: het hele weekend ’s nachts bij haar op de bank slapen), maar zondagochtend was het hier mooi weer. Dus even lekker uitwaaien (letterlijk 🙂 ) in het bos. Vlak daarna werd het alweer bewolkt en donker, we waren dus net op tijd.

Voor vandaag had ik mijn collega’s taart beloofd, dus heb ik gisteren twee Banoffee Pie’s gemaakt. Alvast een bodempje leggen voor de komende dagen, zeg maar… 😉

Dat was week 51, nu op naar de Kerstdagen! Moet jij deze week en volgende week net als ik werken, of ben je van een heerlijke vakantie aan het genieten?

5 Comments on This is my life #week51

 1. Cindy
  23 december 2013 at 21:57 (9 jaren ago)

  Sneu voor Benthe dat ze zo bang is voor harde wind…Die taart lijkt me heerlijk! Ik moet alleen morgen nog werken en dan pas 6 januari weer, heerlijk wat me-time. Daarna nog 4 weken werken en dan een weekje Florida 🙂

  Beantwoorden
 2. Leneke
  23 december 2013 at 16:39 (9 jaren ago)

  Leuke week had je!

  Mijn man moest vandaag nog werken, maar dan hebben we vakantie tot 5 januari. Heerlijk!

  Overigens hoop ik erop dat je het recept voor de Banoffee Pie 😉

  Beantwoorden
  • Natasja
   23 december 2013 at 16:56 (9 jaren ago)

   Ik ga hem volgende week nog een keer maken voor de verjaardag van mijn man, dan zal ik wel een fotoverslagje maken en het recept delen 🙂

   Beantwoorden
 3. Miranda Aerts
  23 december 2013 at 07:17 (9 jaren ago)

  Jij hebt een drukke, gezellige week gehad met veel lekkers en mooie dingen!
  Ik moet vandaag nog werken en ben de rest van de week vrij.
  Vanaf morgen dus in de echte Kerst-modus’!

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.