This is my life #week52

In de rubriek This is my life geef ik je een kijkje in mijn leven, aan de hand van Instagram-foto’s die ik gedurende de week maak voor Beautyspots en privé.

Afgelopen week is werkelijk voorbij gevlogen. Ik hoefde maar 2 dagen te werken, daarna was het natuurlijk Kerst, en toen hebben we genoten van een paar heerlijke dagen lang weekend. Hebben jullie leuke Kerstdagen gehad?

This is my life

Na een onstuimig weekend, waarin ik twee nachten op de bank heb geslapen bij Benthe, kregen we maandagnacht wéér een storm. ’s Avonds was Benthe nog redelijk rustig en heeft ze onder mijn bureau geslapen, maar ’s nachts is ze de hele nacht vreselijk bang geweest en heeft mijn man de hele nacht met haar opgezeten. En vanmiddag krijgen we weer stormachtig weer… Van mij mag het lekker gaan vriezen, ik heb het wel gehad met dat onstuimige weer.

This is my life

This is my life

Dinsdag had ik lekkers uit mijn kerstpakket meegenomen naar mijn werk, om samen met mijn collega’s van te snoepen. De sterretjes, waarvan ik dacht dat het koekjes waren, bleken hele vieze snoepjes te zijn, niemand lustte ze. Wel zo goed voor de lijn 😉

This is my life

Kerstavond: nagels lakken in Kerst-stijl en ’s avonds lekker All You Need is Love kijken, met zijn drietjes op de bank. En op tijd naar bed, want we hadden alledrie wat slaap in te halen.

Instagram

Instagram

This is my life

Eerste Kerstdag hebben we het eens anders aangepakt: in plaats van vanaf ’s morgens vroeg racen om overal op tijd te zijn, heb ik ’s ochtends na het ontbijt eerst met Benthe gewandeld, koffie gedronken en toen heerlijk op mijn gemakje gebadderd en mijn make-up gedaan. En dat beviel uitstekend!

This is my life

Nog steeds mijn favoriet, maar helaas is hij bijna op…

Instagram

This is my life

Na de brunch heb ik met mijn vader en broer (en uiteraard met Benthe) een flinke ronde gewandeld. We gingen voor vijf kilometer, uiteindelijk werden het er bijna negen. Goed voor de Kerst-calorietjes.

This is my life

’s Avonds gezellig gegourmet met de hele familie, altijd leuk!

Instagram

Tweede Kerstdag vertrokken we rond 1 uur richting mijn schoonzus, om daar Kerst te vieren.

This is my life

Bij mijn schoonfamilie doen we met Kerst altijd kadootjes. Ik kreeg onder andere dit prachtige Warm Neutrals palette uit de Sigma Enlight collectie.

This is my life

Mijn schoonzus kan heerlijk koken, en had ook dit jaar weer flink uitgepakt: maar liefst 9 gangen kregen we voorgeschoteld. Allemaal even lekker en uitstekend op elkaar afgestemd: helemaal geen overdreven vol gevoel na afloop, maar wel heerlijk gegeten!

Instagram

“Ik ben niet in de bank gekropen, echt niet, echt niet!”

This is my life

The day after: glitternagellak verwijderen.

This is my life

Zaterdag: een nieuwe lading viskoekjes voor Benthe!

Instagram

Zaterdagmiddag heb ik weer eens een nieuwe kleur Striplac aangebracht. Heerlijk, de komende tien dagen geen omkijken naar mijn nagels!

This is my life

Zondag was het heerlijk weer, en zijn we met Benthe naar het strand geweest. Ze was helemaal Heppie de Peppie, wat hebben we genoten!

Instagram

This is my life

Instagram

Goed initiatief!

This is my life

Heerlijk geluncht bij C-side: waldkornbroodje met huisgemaakte tonijnsalade.

Vandaag en morgen mag ik weer gewoon werken. Morgenavond gaan we eerst oliebollen eten bij mijn ouders, daarna vieren we Oud & Nieuw met mijn zus en zwager. Op Nieuwjaarsdag staan de traditionele familie-bezoekjes op het programma, en de dag daarna is mijn man jarig. Weer een drukke, volle feestweek dus! Hoe ga jij Oud & Nieuw vieren?

2 Comments on This is my life #week52

 1. Cindy
  30 december 2013 at 08:39 (8 jaren ago)

  Drukke maar wel leuke week! Ben deze week nog lekker vrij 🙂
  Morgenavond oudjaar bij vrienden vieren, en ben ook niet zo blij met de wind, wil nl op de fiets, en 5 km tegenwind vind ik niet fijn… maar wil ook wel gezellig een biertje drinken dus tja… zal wel blij zijn als het 1 januari is, heb het nooit zo op de feestdagen als ik eerlijk ben.

  Beantwoorden
 2. Miranda Aerts
  30 december 2013 at 07:19 (8 jaren ago)

  Dat is inderdaad eet een drukke week!
  Wij vieren Oud & Nieuw thuis, met z’n drietjes op de bank voor de buis met chips, hapjes en Jip en Janneke champagne. Om half 1 gaat het licht uit en slapen, dan heeft Marco het helemaal gehad met alle drukke dagen werken.

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.