This is my life #week6

In de rubriek This is my life geef ik je een kijkje in mijn leven, aan de hand van Instagram-foto’s die ik gedurende de week maak voor Beautyspots en privé.

Het is weer tijd voor een terugblik op mijn afgelopen week. Een onstuimige week, ik heb het onderhand wel gehad met al die wind en regen. En een week waarin er alwéér storing was bij Hostnet, en mijn site dus regelmatig niet of slecht bereikbaar was. Ik ben aan het bekijken naar welke host ik ga overstappen, want ik ben het helemaal beu om iedere keer online te zijn.

Benthe mocht dinsdag een halve dag bij haar vriendjes Rocco en Lola gaan spelen, en dat het leuk was merkten we ’s avonds: helemaal uitgeteld…

Topdrukte op Beautyspots: dinsdag had ik ’s ochtends het interview met Mireille, en ’s middags het unboxing-filmpje van haar I Love Myself Valentine Box. Woehoei, mijn dag kon niet meer stuk!

Een heerlijke combinatie: sinaasappelthee met Greensweet stevia met cocossmaak. Ik denk dat dit met iedere vruchtenthee lekker is overigens.

Tijd om mijn flesje INM Out the Door sneldrogende topcoat weer bij te vullen. Gelukkig kan ik nog even vooruit!

Zoals ik al zei: het was een onstuimige week. En met een hond die bang is van harde wind en storm betekende dat we vijf nachten op rij beneden bij haar hebben geslapen. Tenminste: manlief heeft alle vijf nachten beneden geslapen, ik drie daarvan.

Vrijdag kwam de postbode een pakje brengen: een heerlijke set gezichtsverzorgingsproducten van Cattier Paris, gewonnen bij Femme Magazine.

Zaterdag gingen we naar mijn schoonzus in Harderwijk, en laat ik nu vrijdagavond op Facebook lezen dat er tegenwoordig een Starbucks langs de A27 zit, bij afslag Meerkerk. Daar gingen we natuurlijk even langs… We hadden allebei een Vanilla Spice Latte, jammie!

“Ik weet echt niet wie die hamster gesloopt heeft, echt niet! Opeens lag zijn vulling óveral!”

Wat een geweldige eerste dag van de Olympische Spelen he, drie Nederlanders op het podium. En wat leuk dat ze hun medaille uitgereikt kregen door niemand anders dan onze eigen Koning. En gisteren deed Ireen er nog eens een schepje bovenop, super!

We waren tegen half zes thuis, en besloten om nog even lekker een ronde door de polder te lopen, dat lukte nog net voor het donker was.

Gistermiddag heb ik mijn make-up lade, die aardig begon uit te puilen, opgeruimd en geordend. Het resultaat laat ik jullie morgen zien!

Deze week is best een beetje spannend: mijn broer is op dit moment in Tanzania, waar hij de de Kilimanjaro gaat beklimmen, hij is gisteren gestart en als alles goed gaat (waar we uiteraard van uit gaan), bereikt hij zaterdag de top. Hoewel ik erg van wandelen houd, doe ik hem dat toch niet na hoor! Wat zijn jouw plannen voor komende week?

7 Comments on This is my life #week6

 1. Mireille
  10 februari 2014 at 21:24 (8 jaren ago)

  Wat spannend van je broer zeg. De Kilimanjaro dat is niet niks. En het was gezellig het interview, super leuk vooral de maxima vraag vond ik verrassend.
  Lieve groetjes Mireille
  Gelukkig kunnen jullie nu weer in je eigen mandje slapen.

  Beantwoorden
 2. Esmée
  10 februari 2014 at 15:50 (8 jaren ago)

  Ziet er leuk uit! Wat grappig met die hamster haha, hij kijkt ook zo zielig. x

  Beantwoorden
 3. Dana
  10 februari 2014 at 14:06 (8 jaren ago)

  Wat een leuke week weer! INM topcoat blijft echt de beste topcoat ever!

  Beantwoorden
  • Natasja
   10 februari 2014 at 18:38 (8 jaren ago)

   Ja he, ik gebruik eigenlijk nooit een andere topcoat. Hooguit om eens te reviewen, hihihi!

   Beantwoorden
 4. Michaela
  10 februari 2014 at 12:00 (8 jaren ago)

  Wat super tof is dat Cattier setje dat je gewonnen hebt!

  Beantwoorden
 5. Kayleigh
  10 februari 2014 at 10:03 (8 jaren ago)

  Wat is Benthe een schatje zeg! Ahh 😀

  Beantwoorden
  • Natasja
   10 februari 2014 at 18:39 (8 jaren ago)

   Hihi, ik zal het aan haar doorgeven, dankjewel!

   Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.