Lily Flame geurkaarsen bij Pure Soap

Lily Flame geurkaarsen waren volgens mij de eerste geurkaarsen ‘uit het buitenland’ waar ik mee kennismaakte, nu alweer een aantal jaar geleden. In Nederland waren ze tot voor kort maar heel beperkt verkrijgbaar, maar daar is nu gelukkig verandering in gekomen, sinds een paar weken vind je ze namelijk in het assortiment van Pure Soap. Ik kocht meteen twee varianten, die ik in dit artikel aan je laat zien.

Lily Flame

Lily Flame geurkaarsen

Sinds mijn eerste kennismaking met de Lily Flame geurkaarsen, hebben ze altijd een plekje in mijn hart gehouden. Ze zijn gemaakt van natuurlijke sojawas en gaan heel lang mee, wel 30 tot 35 branduren per kaars. De geuren worden gemaakt op basis van natuurlijke essentiΓ«le oliΓ«n, waardoor de geuren heel fijn en van een uitstekende kwaliteit en sterkte zijn. De verpakking is bovendien ontzettend mooi, waardoor ze echt een toevoeging aan je interieur zijn en leuk om kado te geven (en te krijgen!).

Lily Flame

De Lily Flame geurkaarsen worden met de hand gemaakt in Somerset in Engeland. Om zo lang mogelijk plezier te hebben van je kaars, wordt geadviseerd om deze per keer ongeveer 3 uur te branden. Zo smelt de was optimaal, en zal de kaars mooi gelijkmatig opbranden zonder het beruchte ‘kuiltje’ in het midden.

Lily Flame

Lily Flame

Lily Flame Exquisite (It’s time to Shine!)

Lily Flame Exquisite is een geur die mij doet denken aan een luxe parfum, de poederdozen die je vroeger zag en sjieke Franse dames. Ik vind hem heerlijk, maar het is wel een geur waarvoor ik echt in de mood moet zijn, ik vind het geen ‘alledaagse’ geur. Als je van parfum, make-up en rijke verzorgingsproducten houdt, denk ik dat deze geur je erg zal aanspreken!

Lily Flame

Lily Flame

Lily Flame Dolly Rocker!

Lily Flame Dolly Rocker! is een lieve, roze, meisjesachtige en poederige geur, die ik zowel overdag als ’s avonds graag brand. De geur is iets subtieler dan Exquisite, maar nog steeds heel goed aanwezig (zonder overheersend te zijn).

Lily Flame

Omdat Pure Soap de beste Lush dupes waxmelts verkoopt, bestelde ik die ook nog een paar mee, zo kan ik weer even lekker vooruit!

In de webshop van Pure Soap vind je een tiental varianten van de Lily Flame geurkaarsen (waarvan ik Blush! en Fairy Dust ook van harte kan aanbevelen). Daarnaast zijn er ook Lily Flame Reed Diffusers te koop, deze beloven een constante heerlijke geur gedurende 3 tot 6 maanden.

Tot en met donderdag 9 april krijg je met de code Pasen2015 15% korting op je bestelling bij Pure Soap!

Ken jij de geurkaarsen van Lily Flame al?

4 Comments on Lily Flame geurkaarsen bij Pure Soap

 1. Talitha
  5 april 2015 at 16:45 (7 jaren ago)

  Ik heb vanmiddag snel de laatste 2 fairydust kaarsen besteld, toen ik die wilde bestellen de vorige keer hsd ze die nog niet en later had ik er niet meer aan gedacht.. dankzij jouw artikel dacht ik er weer aan, danke dus voor het artikel!

  Beantwoorden
  • Natasja
   5 april 2015 at 17:48 (7 jaren ago)

   Oh, wat een geluk, net op tijd! Graag gedaan hoor!

   Beantwoorden
 2. Cindy
  5 april 2015 at 10:19 (7 jaren ago)

  Ik ken ze nog niet, ze lijken me erg lekker. Toch blijf ik denk ik bij Yankee Candle, zijn duurder, maar ook veel meer branduren.

  Beantwoorden
 3. chucky1012
  5 april 2015 at 07:22 (7 jaren ago)

  Wat een prachtige candeles.
  Bedankt voor de shoptip!

  Vrolijk Pasen Xoxo

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.