Limited edition Lush parfums: they’re coming this way!

Hebben jullie het geweldige nieuws al gehoord? Vanaf morgen, 22 november, zijn ze als online exclusive verkrijgbaar bij Lush Nederland: de Limited edition Lush parfums! Voor mij is dit fenomeen niet onbekend, via het Lush-forum waar ik al jaren lid van ben, ken ik ze al een paar jaar. Andere jaren kon je via het internationale Lush-forum stemmen op jouw favoriete geur, en de 5 of 6 geuren met de meeste stemmen werden dan, gedurende één dag en in eerste instantie alleen telefonisch verkrijgbaar, verkocht.

Limited edition Lush parfums

Limited edition Lush parfums

Vorig jaar waren de Limited edition Lush parfums voor het eerst ook voor een paar dagen online verkrijgbaar, en dit jaar is er nóg beter nieuws: voor het eerst zijn de Lush parfums ook in Nederland verkrijgbaar, online exclusive! Wat een feest, wat een feest! Stemmen kan dit jaar helaas niet meer, Lush heeft nu zelf vijf populaire geuren uitgekozen, waar aanstaande vrijdag de parfums van te koop zullen zijn.

Limited edition Lush parfums

Limited edition Lush parfums: voor de echte fans een must-have!

Voor mij wordt het het vierde jaar dat ik ‘getuige’ ben van de zogenaamde Fragrance-party (wat tot twee jaar geleden ook echt parties waren, met winacties en dergelijke). Het eerste jaar kocht ik Big, het tweede jaar Twilight en American Cream, tussendoor met Valentijnsdag kocht ik Leap Frog, en vorig jaar ging ik op de zoete toer, met Creamy Candy en The Comforter. En echt, alle geuren zijn nu, een paar jaar later, nog steeds net zo lekker en van dezelfde kwaliteit als toen ik ze kocht. Ben je fan van bepaalde Lush-geuren, dan zijn dit echt aanraders voor je!

Limited edition Lush parfums

Limited edition Lush parfums

Limited edition Lush parfums: dit jaar in een nieuw jasje

De afgelopen twee jaar zaten de Limited edition Lush parfums in een rond, zwart flesje. Ik vind ze op zich wel mooi, maar het lastige is dat je hierbij niet kunt zien hoeveel er nog in zit. En als de flesjes per ongeluk lekten, gingen de flesjes afgeven en werd het een smeerboeltje (dat heb ik overigens nog niet meegemaakt, maar ik heb er wel verhalen over gehoord). Dit jaar heeft Lush besloten om de parfums in een nieuw jasje te steken, en ik vind ze mooi!

Limited edition Lush parfums
(bron: de Facebook-pagina van Lush Nederland)

En dit zijn ze dan: de vijf geuren van de Limited edition Lush parfums 2013: Snowcake (€ 27 – 30 ml), Rose Jam (€ 37 – 30 ml), Ponche (€ 27 – 30 ml), Calacas (€ 30 – 30 ml) en Snow Fairy (€ 30 – 30 ml). De nieuwe flesjes zijn mooi, eenvoudig en strak, daar houd ik wel van. Ik ga morgen sowieso voor Rose Jam, en ik twijfel nog over Calacas.

Ken jij de Limited edition Lush parfums al? Ga jij morgen één of meer geuren kopen?

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.