Little Hotties nieuwe geuren voorjaar 2014

Al sinds begin januari vliegen de nieuwe voorjaarcollecties van de mooiste make-up merken ons om de oren. En ook in de kledingwinkels zie je langzaamaan de kleurstellingen veranderen van donker naar oudroze, lichtgrijs en andere lichtere voorjaarskleuren. Maar niet alleen in de make-up- en kledingsector komt het voorjaar er aan, ook Little Hotties heeft een aantal nieuwe geuren voor het voorjaar uitgebracht, die vanaf nu verkrijgbaar zijn. Ik laat ze hier op een rijtje zien: de Little Hotties nieuwe geuren!

Little Hotties nieuwe geuren

Little Hotties nieuwe geuren voorjaar 2014

Voor wie ze nog niet kent: Little Hotties zijn kleine waxmeltjes, die je met een paar tegelijk (ik gebruik er altijd 3 of 4, afhankelijk van in welke brander ik ze doe) in een geurbrander doet. Ze zijn verkrijgbaar in talloze geuren, je kunt zelf kiezen of je melts van dezelfde geur in je brander doet, of dat je liever een paar geuren met elkaar mengt. Little Hotties heeft een speciaal “menu-boekje” uitgebracht, waarin een aantal heerlijke geurcombinaties staan. Maar uiteraard kun je ook je creatieve neus laten werken, en zelf een combinatie maken.

Little Hotties nieuwe geuren

Little Hotties nieuwe geuren op een rijtje

Voor het gemak heb ik de Little Hotties even genummerd, zo is het duidelijker over welke ik het hieronder heb:

 1. Baby Powder: de naam zegt het al, deze Little Hottie ruikt naar babypoeder. Waar andere melts met deze geur weleens wat chemisch of overdreven geparfumeerd kunnen ruiken, is Little Hotties Baby Powder een heel lieve, zachte, poederachtige geur. Eรฉn van mijn favorieten van de nieuwe geuren.
 2. Bamboo: een heerlijk frisse, groene voorjaarsgeur. Bamboo is heel goed te combineren met bloemengeuren, waardoor je een heel mooie, natuurlijke geur krijgt.
 3. Lychee: dit is ook รฉรฉn van mijn favorieten. Een heerlijk frisse, zoete geur, die natuurlijk ook te combineren is met andere fruitgeuren.
 4. Jasmijn: hoewel ik geen liefhebber ben van de geur van jasmijn, heeft deze Little Hottie me aangenaam verrast. Geen zware geur zoals vaak het geval is bij jasmijn-geuren, maar juist een heel zachte geur.
 5. Eucalyptus: hiervoor geldt hetzelfde. Ik ben helemaal geen fan van de meeste eucalyptus-geuren. Dit is echter een zachtere variant, maar met nog steeds de frisheid waar eucalyptus om bekend staat. Ideaal als je verkouden bent, maar hij werkt ook heel goed om nare luchtjes uit huis te verdrijven.
 6. Toffee: hier krijg je geen plakkerige tanden of vetrolletjes van. Deze Little Hottie ruikt heerlijk zoet en warm, zoals een echte goede toffee ruikt. Je krijgt er bijna trek van…
 7. Sandalwood: een warme houtgeur, die het ultieme “Feel good at home” gevoel oproept. Combineer deze eens met Bamboo, voor een heel verrassende, natuurlijke geur.

Little Hotties nieuwe geuren

De Little Hotties nieuwe geuren van dit voorjaar zijn vanaf nu verkrijgbaar in de webshop van Huidverzorgingsinstituut Mireille. Net als de overige Little Hotties kosten ze 30 cent per stuk. Let op: met de code MIREILLE krijg je 15% korting op de Little Hotties.

Ken jij de Little Hotties al? Welke van deze geuren spreekt jou het meeste aan?

 

2 Comments on Little Hotties nieuwe geuren voorjaar 2014

 1. irene niec
  2 februari 2014 at 16:54 (8 jaren ago)

  Ik ken ze niet, maar Baby Powder lijkt me erg lekker. Mijn favoriet heb ik gezien hebben ze ook en dat is Delicate White Tea,

  Beantwoorden
 2. Miranda Aerts
  2 februari 2014 at 15:41 (8 jaren ago)

  Ik heb ze geroken en ik vind de Baby Powder en de Sandelwood heerlijk.
  De laatstse ruikt een beetje naar een heren eau de toilette.

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.