Lookfantastic Beauty Box februari

Afgelopen zaterdag werd de Lookfantastic Beauty Box februari bezorgd, een speciale Valentijns-editie dit keer: #LFLoves. In dit artikel laat ik je zien of er weer zulke mooie producten in de box zaten als voorgaande edities!

Lookfantastic Beauty Box februari

Lookfantastic Beauty Box februari

Aan de buitenkant ziet de Lookfantastic Beauty Box februari er in ieder geval al prachtig uit. Meestal bewaar ik de boxen niet meer (omdat ik er simpelweg al veel te veel heb), maar deze wel!

Lookfantastic Beauty Box februari

Leuk, deze maand zit het nieuwste nummer van de ELLE bij de box!

Lookfantastic Beauty Box februari

Mooie quote aan de binnenkant van de box

Lookfantastic Beauty Box februari

Lookfantastic Beauty Box februari

Onder het Beauty Box magazine komen ze dan eindelijk tevoorschijn: de producten uit de Lookfantastic Beauty Box februari!

Lookfantastic Beauty Box februari

Mijn eerste indruk is goed, ik zie sowieso al twee make-up producten, waarvan één van het merk Lord & Berry.

Lookfantastic Beauty Box februari

Het eerste product is Monuspa Relaxing Bali Massage & Body Oil (35 ml) met een lekker kruidige geur. Een lichaamsolie is aan mij altijd wel besteed, lekker!

Lookfantastic Beauty Box februari

Ook van een lekkere bodybutter word ik altijd blij, dit exemplaar van het merk Bliss ruikt heerlijk zomers en bevat veel mooie en verzorgende ingrediënten.

Lookfantastic Beauty Box februari

Lookfantastic Beauty Box februari

Dit veelzijdige palette van Hi Impact Brows bevat vier verschillende kleuren poeder, die zowel als wenkbrauwpoeder, als oogschaduw of als eyeliner te gebruiken zijn:

Lookfantastic Beauty Box februari

Lookfantastic Beauty Box februari

De kwaliteit oogt op het eerste gezicht prima, en de kleuren zijn goed uiteenlopend.

Lookfantastic Beauty Box februari

Lookfantastic Beauty Box februari

Van het mooie merk Lord & Berry zit er een matte Lipstick Pencil in de box, in een mooie, draagbare, oudroze kleur ♥

Lookfantastic Beauty Box februari

Deze miniatuur haarborstel van het merk Denman ziet er niet heel bijzonder uit, maar aangezien een mini borstel uit een eerdere Lookfantastic Beauty Box inmiddels mijn favoriet geworden is, doe ik geen uitspraken tot ik hem daadwerkelijk geprobeerd heb, hihihi! Hij voelt in ieder geval stevig genoeg voor mijn dikke haar.

Lookfantastic Beauty Box februari

Tot slot zit er in de Lookfantastic Beauty Box februari een haarverzorgingsproduct van één van de merken TIGI, KMS, Redken, L’Oréal Professionnel of Pureology, ik heb een conditioner van het merk KMS California uit de Colorvitality lijn. Lekker hoor, fijne haarverzorging ben ik ook altijd blij mee!

Lookfantastic Beauty Box februari

Ik vind het wederom (sorry, het wordt een beetje saai, hihihi!) een erg mooie en vooral bruikbare Lookfantastic Beauty Box deze maand! Fijn dat het ze iedere maand weer lukt om een box met mooie producten samen te stellen! De box is dan weliswaar iets duurder dan de Beautyboxen in Nederland, maar daarvoor krijg je wel producten waar je wat aan hebt, en dat is mij die paar euro zeker waard. Wil je ook een Lookfantastic Box bestellen, klik dan hier. Je kunt kiezen voor een losse box (€ 20,45), of meteen een abonnement voor 3, 6 of 12 maanden afsluiten, de box wordt dan per maand goedkoper.

7 Comments on Lookfantastic Beauty Box februari

 1. Bertine
  10 februari 2016 at 03:39 (6 jaren ago)

  hee deze box ken ik nog niet! de inhoud is geweldig, allemaal nieuwe merken voor mij!

  Beantwoorden
 2. Mariëlle
  9 februari 2016 at 13:30 (6 jaren ago)

  Ik ken er nog helemaal niets van dus dat is dan wel leuk! Het lip potlood lijkt me wel heel tof 🙂

  Beantwoorden
 3. Bianca
  9 februari 2016 at 13:06 (6 jaren ago)

  De inhoud van deze box is alweer zo leuk, heb er zelf ook over zitten twijfelen 🙂 x

  Beantwoorden
 4. jeapiebel
  9 februari 2016 at 10:12 (6 jaren ago)

  Mooi quote zeg. Lord & Berry dat lijkt echt iets voor mij, zeker die kleur. Ik vind ook dat het echt leuk en interessante producten van Beauty Box zijn deze maand. Wat niet altijd het geval is.

  Beantwoorden
 5. Cindy
  9 februari 2016 at 07:40 (6 jaren ago)

  Heb precies dezelfde inhoud ontvangen. Leuke box weer. Echt een blijvertje voor mij!

  Beantwoorden
 6. Roos
  9 februari 2016 at 07:18 (6 jaren ago)

  Ik vind de unboxings altijd zo leuk om te zien. De Lord & Berry lipliner vind ik prachtig. Ik durf helaas zelf nooit zo’n box bestellen in verband met overgevoeligheid voor meerdere ingrediënten in gezichtsverzorging daarom geniet ik erg van jouw unboxings, doe ik toch nog een beetje mee so thanxxx liefs Roos

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.