LookFantastic Beauty Box november

Mijn abonnement op de LookFantastic Beauty Box was afgelopen, maar omdat ik het steeds zulke prachtige boxen vind, heb ik een nieuw abonnement (weer voor drie maanden) afgesloten. Zaterdag werd hij al bezorgd, vandaag laat ik jullie de LookFantastic Beauty Box van november zien!

LookFantastic Beauty Box november

LookFantastic Beauty Box november

De LookFantastic Beauty Box van november zit, net als die van oktober en die van december, in een mooie Limited Edition verpakking. Ik denk wel dat ik ze bewaar (en dan wordt het misschien meteen ook tijd om al mijn oude verpakkingen van Beauty Boxen uit het verleden weg te gooien, hihihi!).

LookFantastic Beauty Box november

Ja, je ziet het goed: het stickertje is al los. Ik had pas zaterdagavond tijd om de box op de foto te zetten, maar ik kon niet zo lang wachten om een snelle blik in de box te werpen hoor!

LookFantastic Beauty Box november

Er zit dit keer een heel mooi magazine bij de LookFantastic Beauty Box van november, met daarin de producten vermeld. Ik ben benieuwd of dit voortaan altijd zo is, of dat het speciaal voor de komende feestdagen is.

LookFantastic Beauty Box november

Peekaboo!

LookFantastic Beauty Box november

Een snelle blik vertelt me dat het dit keer een heel gevarieerde inhoud is, leuk! Ik laat de producten hieronder één voor één aan je zien!

LookFantastic Beauty Box november

LookFantastic Beauty Box november

Het eerste product is het ‘Hero product’ van de maand: een Bellápierre Mineral Lipstick in de kleur Ruby. In de Blux Box van oktober zat ook een lipstick van dit merk, en daar ben ik erg over te spreken. En rood blijft toch wel dé kleur voor een feestelijke Kerst-look vind ik, dus deze zie je de komende tijd vast nog wel een keer voorbij komen in een make-up look!

LookFantastic Beauty Box november

Het tweede product in de LookFantastic Beauty Box van november is volgens het boekje een flesje Korres Shower Gel (40 ml) in de geur Guava, maar ik had de geur Santorini Vine (ik schreef hier in de zomer een review over, klik hier als je benieuwd bent). De Shower Gels van Korres zijn echt heerlijk, hier ben ik dus erg blij mee!

LookFantastic Beauty Box november

Van het merk Ole Henriksen (ik heb even op de website van LookFantastic gekeken, wat een prachtig en veelbelovend merk is dit!) zit er een travelsize (30 ml) Empower Foaming Milk Cleanser in de box, met hele fijne ingrediënten. Ik vind het altijd erg leuk om nieuwe merken op het gebied van gezichtsverzorging te ontdekken.

LookFantastic Beauty Box november

LookFantastic Beauty Box november

Over de lipbalms van Dr. Pawpaw heb ik al veel gelezen en gehoord, ze schijnen ontzettend goed te zijn. Dit is een limited Christmas edition met een subtiel rood kleurtje. De balm bevat onder andere olijf olie en Aloë Vera, ik ben erg benieuwd!

LookFantastic Beauty Box november

Het skincare-merk REN staat bekend om zijn pure producten, die vrij zijn van huidonvriendelijke stoffen, synthetische stoffen en parfums. Wat gaaf dat hier een travelsize tube (15 ml) van de Youth Vitality Day Cream van in de box zit!

LookFantastic Beauty Box november

Tot slot zit er een tube haarmasker van het merk Kebelo in de LookFantastic Beauty Box van november: het Enriching Masque met heerlijke ingrediënten zoals grapefruit-extract, rijstolie en arganolie. Het wordt een beetje saai, maar ook hier ben ik blij mee 🙂

LookFantastic Beauty Box november

ik vind het weer een prachtige inhoud, deze LookFantastic Beauty Box van november. Wat word ik hier als Beauty liefhebber blij van zeg! Ze hebben zulke prachtige merken in het assortiment, het is iedere maand weer genieten om al het moois te ontdekken. Een losse box kost € 20,55 maar als je een abonnement voor meerdere maanden afsluit (waarbij je kunt kiezen tussen 3, 6 of 9 maanden) wordt deze goedkoper.

9 Comments on LookFantastic Beauty Box november

 1. chucky1012
  10 november 2015 at 09:00 (7 jaren ago)

  Mooie en fijne inhoud van de box!

  Beantwoorden
 2. Cindy
  9 november 2015 at 19:33 (7 jaren ago)

  Ja heb hem ook! Kon hem vandaag al ophalen bij postkantoor nadat ik zaterdag niet thuis was. Dacht morgen pas.
  Wat een verwennerij weer deze box!

  Beantwoorden
 3. Dana
  9 november 2015 at 17:49 (7 jaren ago)

  wat een mooie inhoud heeft ie!

  Beantwoorden
 4. Wojis
  9 november 2015 at 17:41 (7 jaren ago)

  Stik jaloers ben ik, oh wat een mooie box! Ik ben toen gestopt met alle boxen, het werd allemaal teveel, maar het blijft erg leuk om zo een mooi pakje te krijgen. De dozen bewaarde ik en daar deed ik dan weer cadeaubonnen en wat leuke testers in. Of ik maakte er een verwenbox van voor iemand, met iets leuks er in. Het staat zo leuk als om-verpakking voor meerdere cadeaus. Gebruik er ook een aantal voor mijn cosmetica, kan het niet omvallen. Ben zo nieuwsgierig naar de Korres en de lip balm.

  Beantwoorden
 5. Mariëlle
  9 november 2015 at 16:39 (7 jaren ago)

  Ik ken de merken niet maar zo’n inhoud is altijd leuk 🙂

  Beantwoorden
 6. manon
  9 november 2015 at 16:14 (7 jaren ago)

  Ik vind de lipstick er erg mooi uitzien!

  Beantwoorden
 7. Renee
  9 november 2015 at 15:01 (7 jaren ago)

  Mooie inhoud! Ik heb hem nog niet. Jij schijnt alles eerder te krijgen dan ik hahaha.

  Beantwoorden
 8. Annette
  9 november 2015 at 14:21 (7 jaren ago)

  Wat een prachtige box. Mooie inhoud. Ik wil nog steeds een keer iets van REN proberen. Hoor daar goede verhalen over.

  Beantwoorden
 9. Bianca
  9 november 2015 at 14:18 (7 jaren ago)

  Alweer een hele mooie box, ben vooral benieuwd naar de douchegel van Korres x

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.