LookFantastic Beauty Box oktober

Vorige week was het weer zover: de prachtige LookFantastic Beauty Box werd bezorgd, de editie van oktober. Tot nu toe heeft deze Beauty Box me nog niet teleurgesteld, ik was erg benieuwd of de inhoud weer zo mooi was als voorgaande maanden. Ben je ook nieuwsgierig? Lees dan snel verder…

LookFantastic

LookFantastic Beauty Box oktober

De producten zitten dit keer in een mooie, luxe box met goudkleurige opdruk. Dit blijkt de eerste uit een serie van drie te zijn, een speciale Limited Edition Christmas Beauty Box Range. Het ziet er sjiek-de-friemel uit!

LookFantastic

Het boekje wat altijd bovenop de producten ligt, ziet er bij de LookFantastic Box altijd heel professioneel uit. Ik vind het ook prettig dat er bij ieder product een uitgebreide omschrijving staat, en niet alleen maar een leuk lekkermakertje, zoals je bij veel grote Beautyboxen in Nederland ziet.

LookFantastic

*Tromgeroffel*

LookFantastic

LookFantastic Beauty Box: de inhoud

Er zitten dit keer maar liefst 7 producten in de LookFantastic Beauty Box. Net als de voorgaande keren, gaat het ook nu weer om luxe travelsize producten, een formaat waar je ook daadwerkelijk iets aan hebt dus! Ik ga dit keer niet bij ieder product de waarde vermelden, de voorgaande boxen bleken een dusdanige waarde te hebben, dat ik er het volste vertrouwen in heb dat dat dit keer ook het geval is. En als ik naar de merken kijk, wordt dit alleen maar bevestigd.

LookFantastic

Het eerste product is de Elemis Hydra-Balance Day Cream, voor de gecombineerde huid. Het is een crème met een lichte, beetje gel-achtige textuur die de huid hydratatie geeft en belooft de huid in balans te brengen/houden. De crème heeft een aangename geur van petitgrain, neroli en mandarijn, een heerlijke mix die het gebruik van de crème nog eens veraangenaamt.

LookFantastic

Van het prachtige merk Murad zit er een tube (30 ml) AHA/BHA Exfoliating Cleanser in de box. Deze milde, maar uiterst efficiënte exfoliator bevat Salicylzuur, melkzuren en Glycolzuur, die de huid ontdoen van dode huidcellen, en tegelijk de aanmaak van nieuwe huidcellen stimuleren. Ik vind dit denk ik wel het mooiste product uit deze box!

LookFantastic

Ik had nog niet eerder van het merk Percy & Reed gehoord, maar als ik de producten bekijk op de website van LookFantastic en ik zie dit flesje Smoothed, Sealed & Sensational Volumising No Oil Oil, dan geloof ik dat wij best eens vrienden zouden kunnen worden. Het bevat granaatappel en provitamine B5 die het haar sterker maken, en tot diep in het haar voeden. Tevens wordt het haar beschermd tegen hitte van föhn en andere styling tools.

LookFantastic

Nog zo’n merk waar ik al veel goeds over gehoord heb is Nuxe. Uit de Rêve de Miel lijn zit er een Hand and Nail Cream in de box, die de huid van de handen voedt, beschermt en herstelt. Zeker nu het voelbaar kouder is, komt dit altijd van pas! De crème heeft een luxe geur en een aangename textuur die snel intrekt.

LookFantastic

Van het merk/de organisatie Look Good Feel Better zit er een fijne Eye Shading Brush in de box, ik denk omdat oktober de maand is waarin wereldwijd wordt stil gestaan bij borstkanker. In samenwerking met LGFB is er een collectie make-up kwasten uitgebracht, 12% van de verkoop van alle kwasten gaat naar LGFB. De Eye Shading Brush is ook nog eens van uitstekende kwaliteit, en een echte aanrader.

LookFantastic

Bijna was ik het Balance Me Radiance Face Mask vergeten, omdat het niet in het bijgesloten boekje blijkt te staan (toch jammer, zo’n foutje). En dat zou toch zonde zijn, want het is zo’n mooi product! 98% natuurlijk, met onder andere Kaolin klei, rozemarijnolie, lavendelolie en kamille-olie, en stukjes walnootschil en fruitzuren. Een soort van alles-in-één product voor je gezicht: het reinigt, exfolieert en laat je huid stralen.

LookFantastic

Het laatste product is een Firming Moisturiser van Monu Professional Skincare. Het belangrijkste ingrediënt is Marine collageen, wat fijne lijntjes helpt vervagen en de huid steviger en stralender maakt. De crème heeft een fijne, zachte textuur en heeft een fris-kruidige geur. Hier kan ik wel aan wennen, al die luxe merken!

LookFantastic

Ook dit keer ben ik weer enorm te spreken over de inhoud van de LookFantastic Beauty Box. Dit was de laatste box van mijn abonnement van drie maanden, maar ik ga het zeker verlengen! Wat fijn is, is dat het abonnementsgeld nu maandelijks wordt afgeschreven, en niet in één keer, zoals drie maanden geleden. Ik denk dat ik dit keer voor een half jaar abonnement ga, de box kost dan maar € 17,25 in plaats van € 20,70 per maand. En wat ik ook een pluspunt vind, is het feit dat je de producten heel eenvoudig kunt bestellen in de bijbehorende webshop, als een product heel erg goed bevalt. Je wordt op je wenken bediend als beautyliefhebber!

Ken jij de LookFantastic Beauty Box al? Wat vind je van de inhoud van de oktober-box?

8 Comments on LookFantastic Beauty Box oktober

 1. Debbie
  16 oktober 2015 at 15:13 (7 jaren ago)

  Ik vind dit een mooie inhoud na wat tegenvallende ervaringen. Ik heb hem zelf niet maar zou deze wel eens willen proberen. Leuke aparte merken.

  Beantwoorden
 2. Cindy
  14 oktober 2015 at 21:17 (7 jaren ago)

  Wat een prachtige box weer, vooral dat product van Murad. Denk toch dat ik de Beautybox ga opzeggen, en deze neem. Fijn dat je nu gewoon per maand kan betalen, dat dat eerder niet kon hield me tegen. Voor een paar euro meer dan Beautybox veel fijnere producten.

  Beantwoorden
 3. Wojis
  14 oktober 2015 at 20:28 (7 jaren ago)

  Op je wenkbrauwen bediend :-D. Nou ziet er goed uit, ik doe het nog maar even niet, heb de laatste box nog staan en niks van gebruikt nog. Kom er niet aan toe en het zit even niet in mijn systeem. Wel leuk dat je allemaal bijzondere merken hebt ontvangen, dat vind ik altijd erg leuk. Ik blijf het nog steeds leuk om de unboxings te zien.

  Beantwoorden
 4. manon
  14 oktober 2015 at 15:05 (7 jaren ago)

  Ik vind het wel een leuke inhoud

  Beantwoorden
 5. Annette
  14 oktober 2015 at 11:46 (7 jaren ago)

  Mooie inhoud inderdaad zeg. Ik vind dat de meeste boxen weer een beetje aan het opkrabbelen zijn na een ‘inhoud-dip’ 🙂

  Beantwoorden
 6. Bianca
  14 oktober 2015 at 10:24 (7 jaren ago)

  Het is een mooie inhoud, al mis ik zelf misschien wel wat make-up producten x

  Beantwoorden
 7. mireille
  14 oktober 2015 at 08:48 (7 jaren ago)

  Inderdaad mooie producten. Ben ook erg benieuwd naar die haarolie.

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.