Louis Widmer All Day SPF30: opnieuw in het zonnetje

Zonnebrandproducten: ik heb er een haat-liefde verhouding mee. Of liefde kan ik het ook niet eens noemen: ik gebruik het omdat ik weet dat het ontzettend belangrijk is. Maar die textuur: meestal zijn ze zo ontzettend plakkerig… En qua verzorging doen ze meestal ook niet zoveel. Ik mis dan echt de fijne verzorgende textuur van bijvoorbeeld mijn favoriete Body Butter. Een paar jaar geleden ontdekte ik echter een zonnebrandproduct wat wel fijn is in gebruik. Louis Widmer All Day SPF30 beschermt mijn huid bovendien ook nog eens de hele dag tegen de zon, ook als ik meer dan 30 kilometer loop. Hoogste tijd om deze topper nog eens in het zonnetje te zetten!

Louis Widmer All Day SPF30

Louis Widmer All Day SPF30

Ik heb Louis Widmer All Day SPF30 ontdekt dankzij mijn blog, ik kreeg destijds een pakket vol zonnebrandproducten opgestuurd. En waar ik de meeste producten na het testen niet meer gebruik (vanwege te veel om te testen), ben ik deze blijven gebruiken. Hij bevalt mij gewoon nog steeds ontzettend goed!

Ik ben geen type om uren in de zon te bakken (vroeger wel), ik kan er eenvoudigweg niet meer goed tegen. En bij temperaturen boven de 25 graden vind ik het sowieso te warm. Maar tijdens mijn wekelijkse wandeltraining ben ik natuurlijk behoorlijk wat uurtjes buiten. En waar ik vroeger een SPF 12 al te veel vond, ben ik nu van mening dat je je huid niet genoeg kunt beschermen tegen de zon. Komt ook bij dat ik zelf al binnen een half uur verbrand als ik mijn huid niet bescherm, dus ik moet wel goed smeren.

Ingrediënten

Hoewel ik altijd graag ingrediëntenlijstjes uitpluis, doe ik dat bij zonbeschermingsproducten eigenlijk nooit. Ik vind dat gewoon een te ingewikkelde materie. In dit geval zie ik wel Panthenol en Vitamine E op het lijstje staan, die de huid verzorgen. Het product is vegan, en waterbestendig.

Louis Widmer All Day SPF30

Textuur en werking

Louis Widmer All Day SPF30 heeft voor een zonnebrandproduct een heel prettige textuur. Hij laat zich goed verdelen en inmasseren, en heeft een paar minuutjes nodig om goed in te trekken. Hij laat een verzorgend laagje achter, maar dit voelt niet zweterig of plakkerig aan op mijn huid. Ook blijft er geen wit laagje achter op mijn huid. De zonnemelk doet zijn naam All Day echt eer aan. Al ik me ’s ochtends vroeg insmeer, kan ik met een gerust hart een uur of 6 à 7 buiten lopen, zonder te verbranden. Wel zo prettig, dan hoef ik geen zonnebrand mee te zeulen tijdens het lopen.

Louis Widmer All Day SPF30 kost ca. 30 euro voor een tube van 200 ml. Niet echt goedkoop voor een zonnebrandcrème dus. Maar aangezien ik me hier maar 1 keer per dag mee hoef in te smeren is hij veel zuiniger in gebruik dan producten die je meerdere keren per dag moet aanbrengen. Ik gebruik altijd de parfumvrije versie, er is ook een licht geparfumeerde variant. En er is ook een variant met SPF50, als je een nog hogere bescherming zoekt. Meer informatie over het product en de verkooppunten vind je op de website van Louis Widmer. De producten van Louis Widmer zijn onder andere verkrijgbaar bij Etos en DA.

2 Comments on Louis Widmer All Day SPF30: opnieuw in het zonnetje

 1. Ria
  9 juni 2022 at 15:02 (4 weken ago)

  Ik zweer bij de skin restoring moisterizer spf 50 van Paula,s Choice. Met antioxidanten geen plak, geen glim prima te combineren met serums eronder. Make -up er overheen geen probleem. Zijde zacht huidgevoel , voor mij geen ander meer. En handig er zijn ook mini,s van.

  Beantwoorden
 2. Yolanda
  9 juni 2022 at 10:36 (4 weken ago)

  Ga ik maar proberen

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.