Louis Widmer Douchecrème (met winactie!)

Inmiddels is het alweer zo’n anderhalf jaar geleden dat ik voor het eerst kennismaakte met het merk Louis Widmer. In die tijd heb ik verschillende producten mogen testen en reviewen voor Beautyspots. En zonder uitzondering waren het allemaal prachtige producten. Vandaag laat ik jullie weer een pareltje zien, en heb er meteen leuk nieuws bij. Ik mag namelijk twee tubes Louis Widmer Douchecrème weggeven aan jullie!

Louis Widmer Douchecrème

Louis Widmer Douchecrème

Deze Louis Widmer Douchecrème is niet het eerste doucheproduct van dit merk wat ik getest heb. Al eerder testte ik de heerlijke Remederm Doucheolie. Wat deze producten gemeen hebben, is het feit dat ze beiden geschikt zijn voor de droge tot zeer droge huid. Ik heb zelf niet echt een droge huid, maar ik merk wel dat ze de laatste jaren iets droger is geworden. En ik ben van mening dat iedere huid wel wat extra liefde en verzorging kan gebruiken.

Louis Widmer Douchecrème belooft de huid op een milde manier te reinigen, haar te verzorgen en te hydrateren.

Louis Widmer Douchecrème

Ingrediënten

De ingrediënten van de Douchecrème zijn echt héél fijn. Een behoorlijk groot deel bestaat uit plantaardige oliën en boters. De belangrijkste actieve bestanddelen zijn Amandelolie, Zonnebloemolie, Sheaboter, Betaïne, Panthenol en Vitamine E.  De Douchecrème bevat wel SLES (een ingrediënt wat ervoor zorgt dat het product schuimt onder de douche, maar soms wel uitdrogend of irriterend kan werken). Maar in tegenstelling tot de meeste doucheproducten waar SLES in zit, staat het hier niet op de tweede plaats op de ingrediëntenlijst, maar iets verderop. Dat betekent dat er een lager gehalte in het product zit, en het dus ook minder eventuele nadelige bijwerkingen zal geven.

Weetje: Louis Widmer heeft op haar website een compleet overzicht van álle ingrediënten die in haar producten gebruikt worden, met de Nederlandse betekenis erbij vermeld. Reuze handig!

Textuur, geur en werking

Louis Widmer Douchecrème is qua textuur echt crèmig, zoals je op de foto hierboven kunt zien. En ook als het in aanraking komt met mijn natte huid, blijft de textuur zacht en crèmig. Dat voelt heerlijk zacht en romig aan op mijn huid, als echte verwennerij. Zoals ik hierboven al vertelde, heb ik zelf geen extreem droge huid, maar ik kan me heel goed voorstellen dat de textuur voor een droge huid ook heerlijk is.

Ook de geur is heel zacht, licht bloemig en vrij subtiel. Ik vind de geur een beetje ‘zepig’, en dan in de meest positieve betekenis van het woord. Hij doet mij aan de ouderwetse Lux zeep denken, heerlijk!

Louis Widmer Douchecrème

De Douchecrème zorgt ervoor dat zowel tijdens het douchen als erna, mijn huid zacht en comfortabel blijft aanvoelen. Ze droogt mijn huid geenszins uit, maar houdt haar soepel en zacht. Ik vind het echt een heel fijn doucheproduct ♥

Louis Widmer Douchecrème kost € 13,75 voor 200 ml en is verkrijgbaar bij de diverse verkooppunten van dit mooie merk.

Winactie

Namens Louis Widmer mag ik twee tubes van deze heerlijke douchecrème weggeven aan mijn lieve lezeressen ♥ Het enige wat je hoeft te doen om kans te maken, is hieronder een reactie achter te laten, en Louis Widmer te volgen via Facebook en/of Instagram. Zo blijf je mooi meteen op de hoogte van alle nieuwtjes over hun mooie producten!

Meedoen kan tot en met zondag 21 juni, daarna ontvangen de twee winnaars een mail van mij. Ik ontvang daarna graag binnen 48 uur een berichtje terug van je.

23 Comments on Louis Widmer Douchecrème (met winactie!)

 1. Annika Lokers
  28 juni 2020 at 09:19 (2 jaren ago)

  Bedankt voor deze heerlijke prijs !
  Het is super om hiermee te douchen, bedankt!

  Beantwoorden
 2. Monique
  22 juni 2020 at 16:54 (2 jaren ago)

  Leuk, ik kende het merk helemaal niet en doe graag mee

  Beantwoorden
 3. Anneliese de Waal
  21 juni 2020 at 18:38 (2 jaren ago)

  Ik doe heel graag mee, ben erg benieuwd naar
  de geur, zou het graag willen proberen Groetjes Anneliese

  Beantwoorden
 4. Danielle
  20 juni 2020 at 18:57 (2 jaren ago)

  Mooi merk! Heerlijke dagcreme mijn huid komt er echt van tot rust.
  Nu ook de zonbescherming aangeschaft.
  Benieuwd naar de douchcreme.

  Groetjes

  Beantwoorden
 5. Ilse
  20 juni 2020 at 17:40 (2 jaren ago)

  Ik doe graag mee; ben al jaren fan van de producten van Louis Widmer. Heerlijk!

  Beantwoorden
 6. Emmie
  16 juni 2020 at 18:25 (2 jaren ago)

  Nou ik doe graag mee. Ik zet mijn lijf na het douchen geheel in de bodylotion, een heel gedoe altijd maar anders bladder ik af 🙂 Ben benieuwd of dat niet meer nodig is bij gebruik van deze douchecreme!

  Beantwoorden
 7. kempenaers anita
  15 juni 2020 at 15:32 (2 jaren ago)

  ken het merk maar nog niet gebruikt, doe zeer graag mee

  Beantwoorden
 8. Miranda Aerts
  15 juni 2020 at 15:32 (2 jaren ago)

  Ik hoef niet mee te doen aan de win actie maar hij klinkt lekker!

  Beantwoorden
 9. Jelma
  15 juni 2020 at 06:53 (2 jaren ago)

  Dat is lief zeg dat je twee tubes mag verloten!
  Voor mijn erg droge huid zou het misschien wel een goed product kunnen zijn.
  Jouw recentie klinkt veelbelovend in ieder geval!

  Beantwoorden
 10. chucky1012
  14 juni 2020 at 12:07 (2 jaren ago)

  Wauw…..
  Dit zou de perfecte oplossing kunnen zijn om mijn kurkdroge huid een boost te geven…..
  Want mijn huid werd soms geschuurd en dat heeft sporen achtergelaten…..
  Ik doe graag mee….
  Dit merk volg ik al op soc.media en jou natuurlijk ook al heel lang.

  Xoxo

  Beantwoorden
 11. Thea Burger
  14 juni 2020 at 11:52 (2 jaren ago)

  dit lijk me een heel fijne doucheceame voor
  me droge huid en kan wel iets lekkers gebruiken voor me huid heb het afgelopen jaar veel mee gemaakt me man een hersenbloeding gehad verlamd naar verzorgingshuis moeten doen om dat thuis niet gaat binnen mis hem heel erg in Maart me moeder overleden aan kanker dus dat was me een jaartje wel moet nu echt beter voor me huid gaan zorgen

  Beantwoorden
 12. Jessica Ooms
  14 juni 2020 at 11:37 (2 jaren ago)

  Ik loot ook graag mee. Mijn man heeft een hele droge huid en door stress lijkt dat veel erger te worden. Hopelijk is dit een fijne douche crème voor hem!

  Beantwoorden
  • Joke van Beek
   15 juni 2020 at 13:36 (2 jaren ago)

   Hé Natasja,

   Wat leuk dat je 2 douchecrèmes weg mag geven.De beschrijving klinkt veelbelovend, met heerlijke oliën en boters ❤ ik zou het graag eens proberen!

   Beantwoorden
  • Carolien Tigchelaar
   20 juni 2020 at 21:17 (2 jaren ago)

   Dat lijkt me een fijn doucheproduct dit merk volg ik al even en zie steeds meer mooje producten voorbij komen dus doe graag mee !!

   Beantwoorden
 13. Edith Maas
  14 juni 2020 at 09:39 (2 jaren ago)

  Wat een mooi product, wil het graag proberen !

  Beantwoorden
 14. Ingrid
  14 juni 2020 at 09:18 (2 jaren ago)

  Dat klinkt zeker goed! Ik doe graag mee met de loting.

  Beantwoorden
 15. Mariëtte
  14 juni 2020 at 08:38 (2 jaren ago)

  Klinkt goed, Ik doe graag mee !

  Beantwoorden
  • Diane
   20 juni 2020 at 17:26 (2 jaren ago)

   Wat een leuke actie. Ben wel benieuwd.misschien toch maar eens iets anders pproberen dan mijn vertrouwde Fa.

   Beantwoorden
 16. Annika
  14 juni 2020 at 08:14 (2 jaren ago)

  Ik wil wel meeloten met mijn door alcohol uitgedroogde handen en eczeemhuid!
  Lijkt me een fijn produkt.

  Beantwoorden
  • Marion Troost
   14 juni 2020 at 10:20 (2 jaren ago)

   Wat lief van Louis en van jou dit is zo’n fijn merk, af en toe verwen ik mezelf met de dagcreme(wissel graag af) en deze douchecreme lijkt me heerlijk

   Groetjes Marion

   Beantwoorden
 17. Marjolyn ring
  14 juni 2020 at 08:03 (2 jaren ago)

  Oooh dit klinkt heerlijk.ik heb een extreem droge huid,en het lijkt me heerlijk om eens niniet met olie na te hoeven smeren.

  Beantwoorden
 18. Jennifer Heine
  14 juni 2020 at 07:18 (2 jaren ago)

  Wauw, het lijkt me een heerlijke douchecreme!

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.