Louis Widmer Getinte Dagverzorging UV20

Zijn jullie ook zo toe aan de eerste zonnestralen van het voorjaar? Wat een donkere, grijze dagen hebben we dit najaar en winter gehad, blegh! Maar gelukkig duurt het nu niet zo heel lang meer voor die eerste voorzichtige voorjaarsachtige dag zich aandient. Zorg dat je erop voorbereid bent, de vernieuwde Louis Widmer Getinte Dagverzorging met UV20 helpt je daar uitstekend bij!

Louis Widmer Getinte Dagverzorging

Louis Widmer Getinte Dagverzorging

Ik gebruik al jarenlang iedere dag een BB cream of CC cream op mijn gezicht. Daarvoor gebruikte ik altijd een foundation, maar ik vind een BB of CC cream een mooier, natuurlijker effect geven. Daarnaast geven deze mijn huid een stukje verzorging, en vaak beschermen ze mijn huid ook tegen de zon. Een vrij ideaal product dus!

Louis Widmer Getinte Dagverzorging

De winterzon kan soms verraderlijk fel zijn en dan is een beschermend product geen overbodige luxe. Liever een mooie stralende teint deze winter zónder het gebruik van een zelfbruinend product? De Louis Widmer Getinte Dagverzorging UV 20 is een 6-in-1 CC Cream met een beschermingsfactor 20 op basis van hoogwaardige UVA- en UVB-filters.

Ingrediënten

Zoals alle BB en CC creams bevat Louis Widmer Getinte Dagverzorging diverse verzorgende ingrediënten. Ik gebruik er zelf overigens altijd nog wel een dagcrème onder, dat doe ik met alle BB en CC creams die ik gebruik. Hyaluronzuur geeft de huid een stralende teint. Het staat ongeveer op driekwart van de ingrediëntenlijst, dat betekent dat het in een redelijk gehalte aanwezig is. Vitamines B3 en C helpen pigmentvlekken verminderen en onvolmaaktheden egaliseren.

De toevoeging van een geavanceerd aminozurencomplex, Matrixyl® 3000 peptiden, vitamine E en panthenol zorgt ervoor dat de huidstructuur wordt verfijnd en het vermindert rimpels en fijne lijntjes.

Louis Widmer Getinte Dagverzorging

Louis Widmer Getinte Dagverzorging UV 20 is verkrijgbaar in twee natuurlijke tinten, te weten Naturel 01 en Bronze 02.

ik gebruik momenteel de kleur Naturel 01. Straks in het voorjaar, als mijn gezicht weer een beetje kleur krijgt, kan ik wellicht overstappen op de kleur Bronze 02. Mocht je nou precies tussen deze twee kleuren in zitten, dan kun je ze natuurlijk ook mengen met elkaar. Dat doe ik met mijn vaste BB cream ook altijd in de zomer.

Textuur en dekking

Louis Widmer Getinte Dagverzorging heeft een luchtige, smeuïge textuur die makkelijk uitsmeert en mooi ‘pakt’ op de huid. Ik breng hem aan over mijn dagcrème, maar ik voel nauwelijks dat ik een extra laagje draag, heel fijn! Hij heeft een lichte tot medium dekking, wat ik perfect vind. Hierdoor houdt je gezicht haar natuurlijke teint, maar dan net iets gelijkmatiger en egaler.

Louis Widmer Getinte Dagverzorging

Zoals je ziet verschillen de kleuren niet zo heel veel van elkaar, gelukkig is de donkere kleur Bronze niet té donker.

Het effect op mijn gezicht

Natuurlijk laat ik ook het effect van de Louis Widmer Getinte Dagverzorging op mijn gezicht zien. Op de foto hierboven draag ik nog geen make-up, alleen een dagcrème. Mijn huid heeft wat rode vlekjes en oneffenheden, zoals denk ik iedereen die wel heeft.

Hier heb ik de Getinte Dagverzorging aangebracht. Ik breng deze gewoon aan met mijn handen, en verdeel het gelijkmatig over mijn gezicht. Dat gaat eigenlijk als vanzelf, de CC cream smelt mooi samen met mijn huid. Je ziet dat ze meteen ook een matterend effect heeft, ik vind het zo al heel mooi. Ik gebruik altijd nog wel een beetje gezichtspoeder, om mijn huid ook gedurende de dag redelijk mat te houden.

En hier heb ik de rest van mijn gebruikelijke make-up aangebracht. De Louis Widmer Getinte Dagverzorging bevalt mij erg goed, ik gebruik hem momenteel iedere dag in plaats van mijn gebruikelijke BB cream. Ik vind het effect erg mooi en natuurlijk, precies zoals ik het graag zie!

De Getinte Dagverzorging kost € 20,60 voor een tube van 30 ml. De producten van Louis Widmer zijn  verkrijgbaar via geselecteerde Louis Widmer verkooppunten, je vindt ze via deze link. Ik heb de producten in dit artikel ontvangen voor een review.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.