Lovea Nature Shower Gels

In het persbericht van een paar weken geleden vertelde ik jullie al over de Lovea Nature Hair & Body Care producten, die helemaal nieuw zijn in Nederland. Was ik bij het lezen van dat persbericht al enthousiast, nu ik een paar van deze producten heb mogen uitproberen, ben ik groot fan. Vandaag laat ik je de Lovea Nature Shower Gels zien!

Lovea Nature Shower Gels

Lovea Nature Shower Gels: 95% natuurlijk!

Alle producten van Lovea Nature bevatten ten minste 95% ingrediรซnten van natuurlijke oorsprong en zijn waar mogelijk biologisch geproduceerd. Zo ook de Lovea Nature Shower Gels, die met hun bijzonder milde formules de huid op een veilige manier reinigen, zonder daarbij de beschermingsfunctie van de huid onnodig te belasten of te verstoren. Door hun veilige formules zijn de Shower Gels zowel voor volwassenen als kinderen geschikt.

Lovea Nature Shower Gels

De producten bevatten geen parabenen, fenoxyethanol, PEG, kleurstoffen of synthetische geurstoffen. De verpakkingen zijn recyclebaar, en uiteraard zijn de producten niet op dieren getest. Voor zover de technische informatie, die natuurlijk al heel goed klinkt.

Lovea Nature Shower Gels

Lovea Nature Shower Gels: varianten

De Lovea Nature Shower Gels zijn verkrijgbaar in vier varianten: vanille, kokosnoot, groene thee en papaja. Ik mocht de geuren vanille en kokosnoot testen (laten dat nou beiden favoriete geuren van mij zijn!). De Shower Gels zitten in een royale pompflacon van 750 ml, en zijn dus bij uitstek geschikt om met het hele gezin te gebruiken (of natuurlijk gewoon lekker in je eentje). De pomp zorgt ervoor dat je niet uitschiet met doseren, al moet ik eerlijkheidshalve bekennen dat ik de Shower Gels zo lekker vind, dat ik regelmatig een extra pompje pak.

Lovea Nature Shower Gels

Lovea Nature Shower Gels: geur en textuur

De geuren van de Lovea Nature Shower Gels zijn heerlijk zacht en subtiel: geen chemische “nep-geur” zoals je nogal eens tegenkomt, maar hele pure, fijne geuren. Hoewel ik beiden heerlijk vind, is de variant met kokosnoot mijn absolute favoriet.

Lovea Nature Shower Gels

De Shower Gels hebben een heel zachte textuur, en veranderen onder de douche in een heerlijk zacht schuim. Waar je bij andere natuurlijke shower gels nogal eens concessies moet doen op ‘schuimability’, is dat bij de Lovea Nature Shower Gels niet het geval. Ze geven een rijk schuim, ondanks de afwezigheid van SLS en/of SLES. Dankzij hun natuurlijke, verzorgende ingrediรซnten drogen de Lovea Nature Shower Gels mijn huid niet uit tijdens het douchen, maar laten haar haar natuurlijke zachtheid behouden. De Shower Gel is ook prima als badschuim te gebruiken, en tijdens onze vakantie gebruik ik hem zelfs heel de dag door als handzeep.

Lovea Nature Shower Gels

Alsof bovenstaande nog niet voldoende is voor een klein feestje onder de douche, zijn de Lovea Nature Shower Gels ook nog eens erg betaalbaar: voor zo’n lekker grote fles betaal je slechts โ‚ฌ 7,99. De producten van Lovea Nature zijn o.a. verkrijgbaar bij de grotere filialen van Etos en bij De Tuinen. Zoek je meer informatie over de producten en meer verkooppunten, neem dan even een kijkje op de website van Lovea.

Dit artikel bevat producten die door een merk of bedrijf zijn opgestuurd.

4 Comments on Lovea Nature Shower Gels

 1. Wojis
  10 september 2014 at 23:38 (8 jaren ago)

  Nieuw en heerlijk. Heb vanille en indd in bad ook heerlijk. Ik vind m erg prettig in gebruik, fijne consistentie. Ik wil ze allemaal :-).

  Beantwoorden
 2. Miranda Aerts
  10 september 2014 at 13:02 (8 jaren ago)

  Dat klinkt heerlijk!

  Beantwoorden
 3. Sonja
  10 september 2014 at 08:08 (8 jaren ago)

  Nog nooit van gehoord todat ik het bij diverse dames al voorbij zag komen.
  Lijkt me lekker, echter ik vind 7,99 nog best prijzig. Ons weekbudget is slechts 75,- voor eten, drinken en badproducten…

  Beantwoorden
 4. Bianca
  10 september 2014 at 07:23 (8 jaren ago)

  Voor mij is dit merk nog onbekend maar ze klinken erg fijn x

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.