Lubex anti-age serum multi-intensive

In januari las ik op BeautyNL over het merk Zwitserse merk Lubex, wat op dat moment nog maar een paar maanden in Nederland verkrijgbaar was. Vera schreef een review over het nieuwste product van Lubex, het Lubex anti-age serum, wat mij erg veelbelovend in de oren klonk. Mijn verrassing was dan ook groot toen ik een paar weken later een exemplaar van dit serum via Vera won, en zelf kon beoordelen of dit serum inderdaad zo goed is als Lubex belooft. Ik heb het anti-age serum de afgelopen twee maanden gebruikt, en vertel jullie er vandaag meer over.

Lubex anti-age serum

Lubex anti-age serum

Lubex anti-age serum: multi-intensive

Waar veel andere serums zich beperken tot één actief ingrediënt, bevat Lubex anti-age serum maar liefst vijf actieve ingrediënten, die allemaal hun eigen stukje bijdragen aan het succes van dit product:

 • Resveratrol (een anti-oxidant wat afkomstig is uit druiven): beschermt het huid-DNA, verbetert de vitaliteit van de huid en vertraagt het huidverouderingsproces
 • Bio-Chromonen en Peptiden: Bio-Chromonen bevorderen de aanmaak van collageen en verminderen fijne lijntjes. Peptiden maken de huid gladder en strakker en verminderen frons- en expressierimpels
 • HAF (Hoog-actieve fragmenten van Hyaluronzuur): dringt snel door in de huid, verzacht deze van binnenuit en hydrateert de huid intensief
 • Ectoïne: werkt als natuurlijke huidbescherming tegen UV-gerelateerde huidschade en zorgt voor een efficiënte weerstand
 • Provitamine C en E: hoog-geconcentreerde Vitamine C-glucoside vermindert de zichtbaarheid van pigmentvlekken en werkt samen met vitamine E als anti-oxidant tegen vrije radicalen.

Lubex anti-age serum

Lubex anti-age serum

Lubex anti-age serum: speciaal doseersysteem

Lubex anti-age serum is voorzien van een speciaal pompsysteem. Het product bevat namelijk geen conserveringsmiddelen zoals parabenen, waardoor het sneller aan bederf onderhevig is. Met deze lucht- en lichtdichte verpakking is dat echter geen probleem meer.

Lubex anti-age serum bevat tevens geen kleurstoffen, paraffine-olie of allergene parfumstoffen. Hierdoor is het ook geschikt voor de gevoelige huid.

Lubex anti-age serum

Lubex anti-age serum bevat wel siliconen, waaronder Dimethicone. Dit staat op een voor mij kritieke plaats: ongeveer op een derde van de ingrediëntenlijst. Dat is in mijn geval altijd een gevalletje “doettie of doettie het niet”, oftewel: wel of geen pukkeltjes? Gelukkig blijkt mijn huid er niet op te reageren: pfieuw!

Voor een optimale werking gebruik je Lubex anti-age serum ’s ochtends en ’s avonds, onder je reguliere gezichtsverzorgingsproduct.

Lubex anti-age serum

Lubex anti-age serum: textuur en werking

Lubex anti-age serum heeft een heel lichte textuur: het laat zich zonder problemen over mijn huid verdelen en trekt snel in, ik kan zo goed als meteen door met het aanbrengen van mijn dag- of nachtcrème. Ook hierna merk ik nauwelijks dat ik een ‘extra laagje’ op mijn gezicht draag, wat ik een groot pluspunt vind.

Het serum maakt mijn huid glad en zacht, en laat haar prettig en gezond aanvoelen. Ik heb zelfs het idee dat mijn ‘fronsrimpels’ na twee maanden gebruik minder diep zijn geworden, hoera en chapeau! Ik ben dan ook erg tevreden over deze formule, en ben blij dat ik er op deze manier mee kon kennismaken.

Lubex anti-age serum multi-intensive is te koop via de Nederlandse webshop van Lubex, het kost € 64,95 voor 30 ml.

3 Comments on Lubex anti-age serum multi-intensive

 1. Vera
  8 april 2014 at 08:07 (8 jaren ago)

  Wat fijn om te lezen dat je ook tevreden bent over dit serum!

  Beantwoorden
 2. Schröder
  5 april 2014 at 15:16 (8 jaren ago)

  Dimethoconum is toch oom voor mensen met allergene huid toch??

  Beantwoorden
  • Natasja
   5 april 2014 at 20:26 (8 jaren ago)

   Dimethicone (ik denk dat je dat bedoelt?) is één van de meest gebruikte siliconen in verzorgingsproducten. Het legt een soort laagje over de huid, zodat de werkstoffen in het product niet vervliegen, en zo beter hun werk kunnen doen. Ook geeft het een soort van bescherming tegen invloeden van buitenaf. Als je een droge huid hebt, kun je baat hebben bij dit soort ingrediënten. Mijn huid reageert er echter nogal heftig op in de vorm van puistjes, als het bovenaan in de ingrediëntenlijst staat. Ik hoop dat ik je vraag hiermee voldoende beantwoord heb.

   Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.