Luscious body smoothie van RS Natural Cosmetics

Wat moet het ontzettend mooi en bijzonder zijn om iedere ochtend en iedere avond, als je op de badkamer staat, je te kunnen verzorgen met producten die door jezelf bedacht en gemaakt zijn. Dat gevoel heeft Rieneke van RS Natural Cosmetics iedere dag. En sinds kort heeft ze er een prachtig product bij, waardoor ze ongetwijfeld iedere dag nóg wat langer in de badkamer blijft om er van te genieten (ik in ieder geval wel): luscious body smoothie

luscious body smoothie

Luscious body smoothie is een romige, verzachtende body-emulsie met bijzonder verzorgende en beschermende ingrediënten als arganolie, sheaboter, macademia-olie en jojoba-olie. Deze rijke bodylotion is bovendien 100% dierproefvrij , geschikt voor veganisten, vrij van plastics, parabenen, siliconen en minerale oliën (paraffine). Niet minder dan 62% van de ingrediënten is biologisch, afkomstig van wilde teelt en/of voorzien van een eco- of milieucertificaat.

luscious body smoothie

luscious body smoothie: een juweeltje om te zien

De luscious body smoothie van RS Natural Cosmetics zit in een prachtige glazen, milieuvriendelijke en UV bestendige fles. Hierdoor hoef je niet bang te zijn dat de bodylotion bederft als je hem buiten een kast bewaart. Op de glazen fles zit een hygiënisch pompje, wat je door een kwartslag te draaien kunt blokkeren, zodat je de body smoothie met een gerust hart mee op vakantie of op reis kunt nemen.

luscious body smoothie

Alsof de fles nog niet mooi genoeg van zichzelf is, zit er rond de hals van de flacon een sierlijk bandje met twee prachtige bedels eraan, het bekende bloemetje van RS Natural Cosmetics en een “Made with Love”-bedel. En daarmee is de luscious body smoothie echt een juweeltje om te zien, en tevens een prachtig kado voor jezelf of voor een ander.

luscious body smoothie

luscious body smoothie: de ingrediënten

Dit is de complete ingrediëntenlijst van luscious body smoothie. Arganolie staat op de tweede plaats, wat betekent dat het percentage heel hoog is. Op de voet gevolgd door macademia-olie, sheaboter, jojoba-olie, wortelolie, petitgrain mandarijnolie en wilde sojaboon. Had ik al gezegd dat deze body-emulsie ontzettend rijk en verzorgend is?

luscious body smoothie

luscious body smoothie: hoe dit mooie product tot stand kwam

Hoewel Rieneke natuurlijk alle eer en lof toekomt, heeft ze de luscious body smoothie bedacht, verbeterd en uiteindelijk in deze vorm uitgebracht in samenwerking met de klanten van RS Natural Cosmetics. Eind vorig jaar heb ik onderdeel uitgemaakt van het “testteam”, wat de ruwe versie van dit mooie product gedurende twee weken mocht testen, en daarna mochten (nou ja, moesten) we onze bevindingen doorgeven aan Rieneke, waarna zij weer verder aan de slag ging om de bekende puntjes op de i te zetten. Ook het ontwerpen van het etiket, en het bedenken van de naam heeft ze samen met haar klanten gedaan. De naam “body smoothie” heb ik bedacht, vanwege de heerlijke smoothie-recepten die Rieneke altijd op Facebook deelt. Ik voel me erg vereerd dat ik een hele kleine bijdrage aan dit nieuwe product heb mogen leveren, en ik was dan ook erg benieuwd naar het eindresultaat.

luscious body smoothie

Wat vind ik van de luscious body smoothie?

Lusicous body smoothie is een ontzettend zachte lotion, die lekker snel intrekt, echter niet zonder een zacht verzorgend laagje achter te laten, wat mijn huid de hele dag zacht en soepel houdt. De geur is hetzelfde als de andere producten van RS Natural Cosmetics: fris-kruidig, met de bekende geurnoot van petitgrain mandarijn. Door de textuur, werking en heerlijke geur is dit een product wat ik het hele jaar door wil gebruiken, ook op warme zomerdagen. Luscious body smoothie krijgt absoluut een vast plekje in mijn badkamer.

Luscious body smoothie van RS Natural Cosmetics kost € 22,50 voor 200 ml, voor een product van deze kwaliteit en met zulke rijke ingrediënten vind ik dat een hele nette prijs.

Ken jij dit prachtige merk al?

7 Comments on Luscious body smoothie van RS Natural Cosmetics

 1. Miranda Aerts
  12 juni 2013 at 11:16 (9 jaren ago)

  Wat een mooi product om te zien. In combinatie met de veelbelovende ingrediëntenlijst en de prachtige naam duidelijk een product dat zichzelf goed verkoopt.

  Beantwoorden
 2. Talitha
  11 juni 2013 at 21:05 (9 jaren ago)

  Wat een mooie verpakking! Klinkt als een fijne lotion 🙂

  Beantwoorden
 3. Leneke
  11 juni 2013 at 11:46 (9 jaren ago)

  De geur lijkt me heerlijk. En wat een mooie verpakking 🙂

  Beantwoorden
 4. Rieneke Steeghs - RS Natural Cosmetics
  11 juni 2013 at 08:55 (9 jaren ago)

  Overigens hebben alleen de eerste tachtig exemplaren van dit product het speciale accessoire (de bedeltjes) en dat aantal is al bijna in zicht (na slechts twee weken, zo geweldig!) Dus OP=OP! 🙂

  Beantwoorden
 5. Rieneke Steeghs - RS Natural Cosmetics
  11 juni 2013 at 08:54 (9 jaren ago)

  Wat een prachtige review Natasja, dank je wel! En ook voor jouw mooie bijdrage aan de ontwikkeling en het ontwerp van dit product, het was een geweldig project om samen met mijn klanten en andere consumenten te doen! De naam “body smoothie” was er een waar ik al heel lang naar op zoek was, want een dergelijke naam geeft precies weer wat voor product het is, maar zelf kwam ik er niet op. Jouw inspiratie hiervoor gaf mij echt een AHA-moment, dus helemaal top! “Luscious” vond ik zelf een mooie toevoeging hierbij, want dit betekent verrukkelijk/lekker/sappig, helemaal in lijn wat mij betreft met de rest van de naam en uiteraard met het product zelf.

  Wat heerlijk trouwens om te horen dat de luscious body smoothie nu al een vast onderdeel van je beauty-ritueel is geworden!

  Groetjes, Rieneke

  Beantwoorden
 6. Vera
  11 juni 2013 at 07:59 (9 jaren ago)

  Jaaaaa, ik kennum al! 😉 Momenteel zelfs onderdeel van mijn vaste avondritueel.

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.