Lush Beautiful Shower Gel (nieuwe collectie)

Vorige week liet ik je in een XXL shoplog een aantal van de nieuwe Lush producten zien, die sinds gisteren ook verkrijgbaar zijn in Nederland (Jeeeeej!). Jullie begrijpen dat ik direct met al dat lekkers onder de douche ben gesprongen, hihihi! Vandaag laat ik jullie de heerlijke Lush Beautiful Shower Gel zien, nu al één van mijn favorieten.

Lush Beautiful Shower Gel

Lush Beautiful Shower Gel

Er zijn een aantal nieuwe Shower Gels verkrijgbaar bij Lush, waarvan Beautiful me direct aansprak (Yuzu and Cocoa ook, maar die heb ik al via Lush Kitchen gekocht). Sowieso hoeven de mensen zonder bad niet te klagen, want Lush heeft dit keer goed aan hen gedacht, met maar liefst 23 nieuwe producten voor onder de douche. Jelly’s, scrubs, zepen, en dus een aantal heerlijke nieuwe Shower Gels. We hoeven ons voorlopig niet te vervelen onder de douche!

Lush Beautiful Shower Gel

Ik houd van de teksten die Lush op haar producten zet!

Lush Beautiful Shower Gel

Lush Beautiful Shower Gel: ingrediënten

Opvallend aan de ingrediëntenlijst van Lush Beautiful Shower Gel is het eerste ingrediënt. Waar daar normaal gesproken eigenlijk altijd Aqua (water) staat, staat daar nu Mirre gom poeder en Abrikozen infusie. Wikipedia vertelt het volgende over Mirre:

Mirre (myrrhe) is een gomhars, net als olibanum. Het wordt gewonnen uit verschillende soorten Commiphora. De ruwe hars wordt bewerkt door middel van stoomdestillatie: het eindresultaat is een dikke lichtgele olie met een warme, kruidige, zoetige en enigszins rokerige geur.

Verder bevat de Shower Gel een aantal extracten van bloemen en fruit, die voor de geur én de verzorgende werking van het product zorgen.

Lush Beautiful Shower Gel

Lush Beautiful Shower Gel zit bomvol gouden glitters. Persoonlijk had dit voor mij niet gehoeven, aangezien het een douche product is en je de glitters dus vrijwel direct door het doucheputje spoelt. Maar in de fles ziet het er wel mooi en betoverend uit 🙂

Als ik Lush Beautiful Shower Gel in de fles ruik, ruik ik vooral een fruitige geur van abrikoos en een beetje perzik. Onder de douche, als de Shower Gel verandert in een schuim komt de warme, zoete geur van Mirre naar boven. Deze blijft, ook na het afspoelen en afdrogen, vrij lang op mijn huid hangen. Langer dan de meeste Shower Gels van Lush. De geur doet mij denken aan de geur van Amber, ik vind hem betoverend, sensueel en heerlijk! Op de website van Lush las ik dat Beautiful dezelfde geur heeft als het vroegere Lush parfum 1000 Kisses (kan die terugkomen, please?).

Lush Beautiful Shower Gel

Lush Beautiful Shower Gel is veel dikker dan de meeste andere Shower Gels van Lush, waarschijnlijk vanwege de afwezigheid van water in het product. Ook het schuim wat ontstaat zodra ik de Shower Gel over mijn vochtige huid masseer, is rijker en voller dan ik gewend ben van Lush. De naam ‘Beautiful’ is naar mijn mening hier volledig op zijn plaats!

Ik vind Lush Beautiful Shower Gel op meerdere fronten (nog) beter dan andere Shower Gels van Lush:

 • Dikkere textuur, waardoor je niet snel meer pakt dan je nodig hebt
 • Voller en rijker schuim
 • De geur blijft beduidend langer aanwezig op mijn huid

Als je net als ik van zoete, warme geuren houd, kan ik je aanraden om deze nieuwe Shower Gel snel te gaan ruiken in één van de Lush winkels. Of je koopt hem meteen online, dat kan natuurlijk ook 🙂

Lush Beautiful Shower Gel (€ 8,50/100 gram – € 16,95/250 gram – € 26,95/500 gram) is verkrijgbaar in de Nederlandse en Belgische winkels van Lush, en uiteraard ook via de webshop. Mijn advies: ga direct voor de 500 gram 🙂

7 Comments on Lush Beautiful Shower Gel (nieuwe collectie)

 1. Marit Simdorn
  30 augustus 2015 at 19:33 (7 jaren ago)

  Morgen ga ik Den Haag onveilig maken… The beautiful Shower Gel staat op mijn verlanglijstje!!

  Beantwoorden
  • Natasja
   30 augustus 2015 at 20:42 (7 jaren ago)

   Leuk, ik ben benieuwd wat je allemaal in je winkelmandje stopt!

   Beantwoorden
 2. Babs
  29 augustus 2015 at 21:19 (7 jaren ago)

  Wat zal jij lekker ruiken! Van mij hoeven de glitters ook niet, inderdaad.. Zeker heel benieuwd naar de ‘warme’geur!

  Beantwoorden
 3. chucky1012
  29 augustus 2015 at 21:07 (7 jaren ago)

  Klinkt heerlijk en wat een feest zal het zijn om met producten van dit merk te kunnen badderen 😉

  Beantwoorden
 4. Krista
  29 augustus 2015 at 14:13 (7 jaren ago)

  Oh, klinkt heerlijk!! En wat ijn dat hier, zo te zien, geen parfum aan toegevoegd is. Vind het zo jammer dat Lush dat toch nog vaak doet. Deze ga ik zeker eens bestellen!

  Beantwoorden
 5. Cindy
  29 augustus 2015 at 09:00 (7 jaren ago)

  Klinkt lekker! Ben zo benieuwd naar de nieuwe producten. Ga vandaag shoppen in Malaga, maar de Lush is daar weg zag ik… Dus als ik terug ben snel maar een keer in NL snuffelen 🙂

  Beantwoorden
 6. Marieke
  29 augustus 2015 at 08:37 (7 jaren ago)

  Wat bijzonder dat eerste ingrediënt! Erg leuk, weer eens wat anders dan gewoon ‘water’! Ben benieuwd naar de geur, zal er eens aan snuffelen wanneer ik weer in een lush winkel ben 🙂

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.