Lush Beauty Sleep, het nieuwe, meest luxe masker ooit

Op vrijdag 15 oktober lanceerde Lush een nieuw product binnen de populaire Sleepy-collectie. Fans van Sleepy zweren bij de ontspannende werking van de bodylotion en body spray, en kunnen nu ook genieten van het nieuwe Lush Beauty Sleep masker. Dit luxe gezichts- en lichaamsmasker combineert kruiden die bekendstaan om hun rustgevende werking, zoals citroenverbana en valeriaanwortel, met een schepje Gorgeous gezichtscrème voor extra hydratatie. De perfecte aanvulling op elke avondroutine.

Lush Beauty Sleep

Lush Beauty Sleep

Lush Beauty Sleep is in een jaar ontwikkeld door mede-oprichters Mark Constantine en Helen Ambrosen, als onderdeel van hun continue zoektocht naar hét middel voor een goede nachtrust. Het resultaat? Een masker dat gewoon te mooi is om niet te delen.

Lush Beauty Sleep

De slaapverwekkende kruiden in het masker zijn geëxtraheerd in honing van Casa Apis uit Barro Vermelho, Brazilië: een gemeenschap die zich bekommert om bijen en het regenereren van ontboste gebieden. Daarnaast bestaat Beauty Sleep uit een botanische gel met lijnzaad en koningskaarsblad: beiden diep hydraterende ingrediënten. Gemalen adukibonen zorgen voor een lichte scrub, lavendel en tonka geven het masker een heerlijke, kalmerende geur.

Bij aankoop van elk Beauty Sleep masker ontvang je tijdelijk een gratis tester van Lush meest luxe gezichtscrème Gorgeous.*

Als onderdeel van je aankoop ontvang je een e-mail met exclusieve toegang tot een speciale, gratis mindfulness-meditatie onder leiding van Rose Eskafi. Laat je meenemen op een reis die je lichaam en geest volledig tot rust brengt.
*Zolang de voorraad strekt. Een tester is 7g.

Lush Beauty Sleep

Gebruiksaanwijzing

Vul een warm bad (of stel je er eentje voor), zet een ontspannend muziekje op, doe dit masker op en kom helemaal tot rust. Ruik de heerlijke neroli en laat citroenverbena en valeriaan hun werk doen. Spoel – voordat je in slaap bent gevallen – af met warm water.

Het Lush Beauty Sleep masker kost € 16,00 voor 125 gram en is online en in de Lush winkels verkrijgbaar.

1 Comment on Lush Beauty Sleep, het nieuwe, meest luxe masker ooit

  1. bychristiana
    31 oktober 2020 at 08:24 (2 jaren ago)

    Bij de naam dacht ik eerst dat het een overnight masker was. Tot ik het plaatje zag en dacht; oei, daar kun je toch niet mee gaan slapen? Maar je moet hem inderdaad dus afspoelen;-)

    Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.