Lush Body Spray: een paar echte klassiekers!

Onlangs deelde ik al het persbericht over de uitgebreide collectie Lush Body Spray, die sinds kort verkrijgbaar is. Ik kon de verleiding niet weerstaan en bestelde een paar echte klassieke Lush geuren. Vandaag vertel ik er graag wat meer over, en natuurlijk ook hoe ze mij bevallen!

Lush Body Spray

Lush Body Spray

Lush Body Spray is niet nieuw in het assortiment, er waren volgens mij al heel lang enkele varianten verkrijgbaar. En in bepaalde limited edition collecties, zoals de Kerstcollectie, was meestal ook wel een variant te vinden. Maar nu zijn er maar liefst 21 nieuwe geuren aan het assortiment toegevoegd, waaronder een paar echte Lush klassiekers. En laat ik daar nou gek op zijn!

Lush Body SpraySo White Body Spray

De eerste Lush Body Spray die ik bestelde, is So White. Dit is een geur uit het kerstassortment, die ooit begon met de bathbomb So White. Daarna zijn er verschillende andere producten gekomen met deze heerlijke bloemige appeltjesgeur. Zoals bijvoorbeeld Once Upon a Time Bodylotion. Een heerlijke geur, die wat mij betreft zowel in de zomer als de winter geschikt is om te gebruiken.

Lush omschrijft de geur als volgt:

Van opwekkende bergamot- en neroli-olie word je zeker happy. Vrolijk oranjebloesem absolue en Braziliaanse sinaasappelolie voegen een vleug citrus toe.

Op de ingrediëntenlijst zie ik vooral parfum en verschillende etherische oliën. Wist je trouwens dat je bij Lush producten heel makkelijk kunt zien welke ingrediënten natuurlijk zijn? Die zijn in het groen gedrukt, en de niet-natuurlijke ingrediënten zijn in het zwart op het etiket gedrukt. Je ziet dat hier het grootste gedeelte natuurlijk is. De So White Body Spray is geschikt voor vegans, en is zelfconserverend. Dat wil zeggen dat er geen kunstmatige conserveringsmiddelen aan toegevoegd zijn.

De fles is van 100% gerecycled plastic gemaakt, Lush is al jaren heel actief op het gebied van het recyclen van plastic.

Lush Body SprayBig Body Spray

Ook de geur van Big is een echte Lush klassieker. In de tijd dat ik Big zeezoutshampoo leerde kennen, heb ik me zó vaak afgevraagd waarom hier geen parfum van verkrijgbaar was. En nu is mijn wens uitgekomen 🙂

Big is fruitig, bloemig, zomers en vooral heel zonnig. Lush omschrijft het zelf precies goed:

Siciliaanse rode mandarijn en vrolijke oranjebloesem zorgen samen voor een zonnige, verfrissende geurervaring. Een vleugje vanille absolue en blijmakende neroli-olie doen elke sombere gedachte vervliegen.

Ik houd heel erg van de geur van neroli en vanille, het is dus niet zo gek dat ik deze geur zo lekker vind.

Ik weet nu al dat ik deze Lush Body Spray heel vaak ga gebruiken deze zomer ♥

Lush Body SprayDe Body Sprays zijn overigens voorzien van een rood veiligheidspalletje. Als je de Body Spray wilt gebruiken, schuif je deze naar achteren, richting de dop:

En als je je Body Spray mee op reis wilt nemen, schuif je dat veiligheidspalletje gewoon weer terug. Dan kan er niks gebeuren met de spray.

Lush Body SprayLet the Good Times Roll Body Spray

De derde Body Spray die sinds kort op mijn badkamer staat, is Let the Good Times Roll. Met dezelfde, werkelijk heerlijke zoete karamelpopcorn-geur als de gezichtsreiniger van Lush. Ik weet nog dat deze gezichtsreiniger een aantal jaren geleden zijn debuut maakte in een Kerst-collectie. Het product was zo populair onder de Lush fans, dat in januari al snel het bericht kwam dat het opgenomen werd in de vaste collectie ♥

Lush noemt het zelf ‘Een verrukkelijke geur die je doet watertanden’.  En dat doet LTGTR zeker! Ik vind de Body Spray nog net iets zoeter ruiken dan de gezichtsreiniger, maar dat vind ik helemaal niet erg 🙂 Ik gebruik deze geur het liefst in combinatie met de Kruidnootjes Fluffy Body Butter van Wat Maakt Je Mooi ♥

De houdbaarheid van de geuren is ontzettend goed, boven mijn verwachting. De eerste keer dat ik een Body Spray gebruikte, had ik ’s avonds voor ik naar bed ging wat Let the Good Times Roll gesprayd, ik denk een keer of drie. Ik was meteen verliefd op de zalig zoete geur, maar ik rook hem de volgende ochtend gewoon nog! Datzelfde geldt eigenlijk ook voor de andere twee geuren: ze blijven zeker een uur of 5 à 6 aanwezig op mijn huid.

De Body Sprays zijn niet heel goedkoop, maar wat ben ik blij dat ik ze gekocht heb! Ik denk dat ik er over een tijdje nog wel een paar geuren bij ga kopen. Op mijn verlanglijstje staan sowieso nog Sex Bomb en Honey I Washed The Kids ♥

Lush Body SprayDe meeste Lush Body Sprays kosten € 25,00 per stuk, sommige varianten (zoals Big) kosten € 35,00. Je vindt ze in de webshop van Lush. Daarnaast zijn ze ook in de Lush winkels verkrijgbaar, maar iedere winkel heeft slechts een beperkt assortiment van de geuren.

3 Comments on Lush Body Spray: een paar echte klassiekers!

 1. Bouke
  13 februari 2020 at 21:11 (2 jaren ago)

  Hmmmm❤️ Ik geniet zo van Lush… goed te weten dat de geur wat langer blijft; anders is t toch best een dure bodyspray. Nu zeker de moeite waard om te proberen

  Beantwoorden
 2. bychristiana
  12 februari 2020 at 07:51 (2 jaren ago)

  Wat leuk om te weten, dat van de ingrediëntenlijst. Groen is een natuurlijk ingrediënt en zwart niet, dat is echt nieuwe informatie voor mij!

  Beantwoorden
  • AnnetteElias
   12 februari 2020 at 11:51 (2 jaren ago)

   Iinderdaad al verlekkerd gekeken maar de prijs hield me tegen… maar nu ik hoor dat de geuren lekker blijven hangen gaat iig de BIG toch op mijn lijstje!

   Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.