Lush Bodysprays: iedere winkel zijn eigen collectie!

Op vrijdag 10 januari 2020 lanceerden Lush-winkels wereldwijd hun eigen Body Spray-collecties. Ook in Nederland en België stellen alle winkels zelf hun unieke collectie samen, die is gebaseerd op exclusiviteit en de voorkeuren van klanten.

Lush Bodysprays Lush Bodysprays21 Nieuwe Lush Bodysprays!

De geuren komen voort uit eerdere stemrondes en verzoeken van de #LushCommunity. De complete collectie bestaat uit 21 nieuwe geuren: Avocado Wash, Calacas, Coco Loco, Comforter, Groovy Kind of Love, Honey I Washed The Kids, Jungle, Let The Good Times Roll, Roller, Sex Bomb, So White, Tramp, Big, Flying Fox, Guardians Of The Forest, Plum Rain, Sakura, Think Pink, Yoga Bomb, Yuzu And Cocoa en Turmeric Latte, en vier body sprays die op dit moment al in elke winkel verkrijgbaar zijn: Dirty, Dad’s Garden Lemon Tree, Rose Jam en Twilight.

Lush BodyspraysMet de feedback van klanten en nieuwe verzoeknummers kunnen winkels hun collectie voortdurend aanpassen. Zo is elk volgend bezoek aan een Lush-winkel weer anders.

“We horen graag wat klanten vinden: wat doet het goed en wat is niet zo populair? Met enige regelmaat lanceren we nieuwe producten via #LushLabs en onze Community Favourites. Producten met de favoriete geuren van klanten, maar dan in een heel andere uitvoering.”

– Emma Dick, Lush Parfumeur

De volledige Lush Bodysprays collectie is verkrijgbaar op de Nederlandse website, in de Lush Perfume Library in Florence en in de #LushLabs pop-up shop in Londen.

7 Comments on Lush Bodysprays: iedere winkel zijn eigen collectie!

 1. Annette
  15 januari 2020 at 00:20 (6 maanden ago)

  ohhhh zo heerlijk, de geuren van Lush! Verleiding!

  Beantwoorden
 2. Wilma Rommelse
  14 januari 2020 at 09:43 (6 maanden ago)

  Wauw door klanten voor klanten concept. Afgelopen shop uitje aardig wat producten en badbombs gekocht, misschien toch weer eens een keertje een winkel inpiepen om eens te kijken of dit wat is. 🙂

  Beantwoorden
  • Natasja
   14 januari 2020 at 19:40 (6 maanden ago)

   Ik heb er net drie besteld 😉

   Beantwoorden
 3. Monique
  14 januari 2020 at 09:10 (6 maanden ago)

  Ik ben weg van de shampoo- en conditioner bars van Lush! Geweldig voor mijn haar en geen plastic flessen meer. Ideaal voor op reis, bv vliegtuig.
  Waar die body spray voor is, zou ik niet weten. Is het als bodylotion?
  Jammer van al dat plastic. Het zal vast lekker spul zijn.

  Beantwoorden
  • Natasja
   14 januari 2020 at 19:40 (6 maanden ago)

   Nee het is geen bodylotion, maar een soort van lichte parfum die je op je huid sprayt. Lush loopt al jaren voorop in het inzamelen van haar verpakkingen: als je vijf lege verpakkingen inlevert in de winkel, krijg je een gratis gezichtsmasker. En van de lege verpakkingen worden weer nieuwe verpakkingen gemaakt 🙂

   Beantwoorden
 4. bychristiana
  14 januari 2020 at 07:52 (6 maanden ago)

  Ik vind dat wel echt leuk om te lezen, dat Lush zo goed naar hun klanten luistert. Ik ken de producten van Lush niet zo goed. Van de geuren die ik hier zie, ken ik alleen Rose jam en die vind ik dan wel echt super lekker ruiken!

  Beantwoorden
  • Natasja
   14 januari 2020 at 19:41 (6 maanden ago)

   Ik heb net drie bodysprays besteld in mijn favoriete Lush geuren 🙂

   Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.