Lush Bouncy Bunny Shower Jelly

Zoals ieder voorjaar, trakteert Lush ons ook dit jaar op een collectie heerlijke verzorgingsproducten die in het teken van Pasen staan. Ik laat je vandaag het (vind ik) leukste product uit de lentecollectie zien: Lush Bouncy Bunny, een heerlijk frisse, fruitige Shower Jelly!

Lush Bouncy Bunny

Lush Bouncy Bunny Shower Jelly: Bye bye ochtendhumeur!

De Shower Jellies van Lush zien er niet alleen ontzettend leuk en bijzonder uit, ook zorgen ze voor een heerlijk zacht en romig schuim onder de douche. Ze zijn op heel veel manieren te gebruiken. Zo kun je je Jelly even in de koelkast of vriezer leggen voor een tintelfrisse douche-ervaring hartje zomer, je kunt er je haren mee wassen, en ik gebruik ze ook weleens om mijn benen te scheren, juist omdat ze zo zacht zijn voor mijn huid. Maar eigenlijk moet je zo’n Shower Jelly-moment gewoon zelf een keer ervaren.

Lush Bouncy Bunny

Lush Bouncy Bunny heeft een frisse, opwekkende geur van Braziliaanse sinaasappelolie. Ik vind het een lekker fruitige geur, met een perfecte portie frisheid. Een échte voorjaarsgeur, die mijn humeur direct een enorme boost geeft.

Lush Bouncy Bunny

Lush Bouncy Bunny bevat een aantal heerlijk verzorgende ingrediënten. Om te beginnen glycerine, wat de huid verzacht en er voor zorgt dat werkzame stoffen door de huid kunnen worden opgenomen Alfalfa (infusie) zit bomvol vitaminen, mineralen en aminozuren, terwijl zeewierextract het vochtgehalte in de huid herstelt. Nu moet je natuurlijk geen wonderen verwachten van een product wat je vrij snel weer van je huid spoelt, maar bovenstaande stoffen zorgen er in ieder geval voor dat de Jelly mijn huid niet uitdroogt tijdens en na gebruik.

Lush Bouncy Bunny

Als je het potje open doet, zie je in eerste instantie alleen een gel-achtige substantie, wit-geel van kleur. Maar als je de Shower Jelly eruit haalt…

Lush Bouncy Bunny

Aaaaah, is Lush Bouncy Bunny niet cute? Je kunt de Shower Jelly in zijn geheel gebruiken, maar ik vind het makkelijker en hygiënischer om er een klein stukje af te scheuren (dat gaat vrij makkelijk) en dat eerst op te maken, terwijl de rest veilig en droog in het potje blijft. Je kunt ook een stukje Shower Jelly in een showerpuff doen, dan schuimt deze nóg meer!

Lush Bouncy Bunny

Lush Bouncy Bunny geeft een heerlijk romig schuim, wat er samen met de sinaasappelgeur voor zorgt dat mijn ochtendhumeur net iets sneller door het afvoerputje spoelt 😉

Lush Bouncy Bunny (€ 6,95) is een limited edition, en dus verkrijgbaar zolang de voorraad strekt. Je vindt dit heerlijke en leuke doucheproduct in de winkels en de webshop van Lush.

6 Comments on Lush Bouncy Bunny Shower Jelly

 1. Yvonne
  22 maart 2016 at 07:08 (6 jaren ago)

  Deze heb ik niet maar lijkt me ook erg lekker.

  Beantwoorden
 2. Mariska
  20 maart 2016 at 20:02 (6 jaren ago)

  Wat een geniaal idee! Super leuk, en lekker!

  Beantwoorden
 3. mariëlle
  20 maart 2016 at 10:27 (6 jaren ago)

  Hihi hoe leuk!? Klinkt ook als een lekker product 🙂

  Beantwoorden
 4. Miranda Aerts
  20 maart 2016 at 09:37 (6 jaren ago)

  Wat een funny bunny, de geur lijkt me heerlijk

  Beantwoorden
 5. Cindy
  20 maart 2016 at 09:22 (6 jaren ago)

  Heerlijk, ben altijd gek op de jellies van Lush, pak altijd een stukje en doe dat dan in een douchepuff. Lekker veel schuim op deze manier.

  Beantwoorden
 6. chucky1012
  20 maart 2016 at 06:40 (6 jaren ago)

  Dat klinkt goed en ik zal het zeker gaan kopen, nu ik hier dit artikel gelezen heb 😉

  Xoxo

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.