Lush Bubble Bars, ook voor onder de douche!

Nog één dag, en dan is het weer zover. Het moment waar Lush fans van over de hele wereld naar uitkijken: de jaarlijkse Lush Kerstsale! Nu moet ik eerlijk bekennen dat een aantal jaar geleden de sale bij mij wat meer leefde. Onder andere omdat er toen veel leukere acties waren. Maar nog steeds is het natuurlijk leuk om je favoriete producten met korting (meestal 50%) te kunnen kopen. Voor de Lush sale begint, wil ik jullie nog even een tip meegeven, omdat ik daar vaak vragen en opmerkingen over krijg. Want wist jij dat je de Lush Bubble Bars ook onder de douche kunt gebruiken? Niet? Ik vertel je er in dit artikel meer over!

Lush Bubble Bars
Lush Bubble Bars

Ik ben gek op de Lush Bubble Bars, het zijn mijn favoriete badproducten. Heel vaak, als ik over de Bubble Bars schrijf, krijg ik reacties als: “Ik vind het zo jammer dat ik geen bad heb”. Hoogste tijd om jullie een ‘geheimpje’ te vertellen! De leuke Bubble Bars zijn namelijk ook heerlijk om onder de douche te gebruiken. Sterker nog: ik doe dat al járen, ik gebruik ze vaker onder de douche dan in bad. Ik leg je hieronder uit hoe je dat doet.

Lush Bubble Bars
De Lush Bubble Bars zijn bij mij zo favoriet omdat ze zo ontzettend veel, rijk schuim geven. Als ik in bad ga (en dat gebeurt de laatste tijd niet zo heel vaak meer), wil ik een bad vol schuim, dat geeft me een gevoel van luxe en ontspanning.

Lush Bubble Bars
Lush Bubble Bars: zo gebruik je ze onder de douche

Het gebruik van Lush Bubble Bars onder de douche is heel eenvoudig: je breekt een klein stukje af (en legt de rest van de Bubble Bar weer terug op een droog plekje vóór je onder de douche stapt, anders droogt hij uit). Dit neem je mee onder de douche, en het feestje kan beginnen!

Lush Bubble Bars
Je verkruimelt het stukje Bubble Bar tussen je handen, tot zo goed als alles fijn is. Met een verse Bubble Bar gaat dit makkelijker dan met een Bubble Bar die al even in de kast ligt.

Lush Bubble Bars
Vervolgens heb je een paar opties. Wil je mega mega mega veel schuim, doe de verkruimelde Bubble Bar dan in een Shower Puff die je al nat gemaakt hebt. Even een beetje knijpen in de puff, en het schuim vliegt je om je oren 😉 Met een Shower Puff  krijg je veruit het meeste schuim, maar ook met een washandje of gewoon met je handen ontstaat een romig, heerlijk ruikend schuim. Een voordeel als je de Bubble Bar met je handen over je vochtige huid masseert, is het feit dat je dan in eerste instantie de fijne korreltjes nog voelt op je huid, je hebt dan meteen een lichte scrub 🙂

Na het inmasseren van het schuim, spoel je het af onder de douche. De heerlijke geur blijft hierbij nog licht aanwezig op mijn huid.

Ook als je geen bad hebt, hoef je je dus niet meer in te houden morgen met de Lush Kerst Sale. Heb je wel een bad, en zoek je wat extra tips om de Lush Bubble Bars te gebruiken, lees dan dit artikel van mega Lush-fan Evelien even: klik.

Ga jij morgen shoppen in de Lush Kerst sale? Ga jij je slaapzak voor de deur van de Engelse webshop leggen, of ga je voor iets meer kans in de Nederlandse webshop?

4 Comments on Lush Bubble Bars, ook voor onder de douche!

 1. Dana
  28 december 2016 at 00:36 (4 jaar ago)

  Fijne tip! Alleen niet zo goed voor mn wallet…

  Beantwoorden
 2. Cindy
  25 december 2016 at 15:53 (4 jaar ago)

  Gebruik ze ook weleens onder de douche. Maar koop bijna geen Lush meer. Voorheen veel spullen voor in bad, maar heb geen bad meer.
  Dus ik sla de Lush sale dit jaar weer over 🙂 (of er moet parfum in de sale zijn, maar dat denk ik niet…)

  Beantwoorden
 3. Mariëlle
  25 december 2016 at 14:39 (4 jaar ago)

  Misschien moet ik toch eens kijken naar de sale! Maar ik heb eigenlijk meer vaste producten op het oog! Fijne review weer 🙂

  Beantwoorden
 4. chucky1012
  25 december 2016 at 14:04 (4 jaar ago)

  Dank je voor deze fijne tip!
  Dit wist ik niet.
  Morgen dus even een kijkje nemen….

  Xoxo

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.