Lush Bubbly Showergel (Kerstcollectie)

Onlangs liet ik je mijn bestelling van de Lush Kerstcollectie zien. Inmiddels heb je al een paar producten hiervan voorbij zien komen op Beautyspots, vandaag is het tijd voor de laatste review. Ik laat je Lush Bubbly Showergel zien, en vertel je wat ik er van vind!

Lush Bubbly Showergel
Lush Bubbly Showergel (Limited Edition)

Lush Bubbly Showergel is één van de drie Limited Edition showergels uit de Lush Kerstcollectie. Hij wordt vergezeld door Rose Jam en Snow Fairy. Het zijn echt drie heel verschillende geuren, waarbij Bubbly de minst zoete is. Leuk dat er voor ieder wat wils is!

Lush Bubbly Showergel
Ingrediënten

Qua ingrediënten is Lush Bubbly Showergel niet veel anders dan andere Showergels van Lush. Hij bevat SLES, zoals veel doucheproducten. Dit ingrediënt zorgt ervoor dat een showergel schuimt, maar kan bij een gevoelige huid soms irriterend werken. Gelukkig heb ik zelf een hele sterke huid en heb er geen moeite mee 🙂

Opvallend is verder het eerste ingrediënt. Meestal is dit water, maar in het geval van Lush Bubbly Showergel staat hier druivenbladinfusie. Dat geeft de showergel meteen al iets luxueus, vind ik. Verderop staat ook vers druivensap vermeld, en sinaasappelolie en limoenolie. Zeewier-extract werkt verzachtend op de huid, en de geur van oranjebloesem, limoen en cognac-olie geven je humeur een geweldige boost.

Goed om te weten: net als alle andere producten uit de Kerstcollectie van dit jaar is Bubbly zelfconserverend, hij bevat geen kunstmatige conserveringsmiddelen.

Lush Bubbly Showergel
Ik vind de flesjes van de Lush Showergels, en dan vooral het 250 gram formaat, erg handig in gebruik. De klikdop laat zich makkelijk open en dicht doen, en sluit goed. De flacon zelf is stevig, maar niet té stevig (als je begrijpt wat ik bedoel). Je kunt hem goed inknijpen.

Lush Bubbly Showergel
Textuur, geur en werking

Lush Bubbly Showergel heeft een vrij dikke textuur, dikker dan ik van andere showergels van Lush gewend ben. Hij schuimt prima, en voelt zacht en licht verzorgend aan op mijn huid. De Lush Showergels zijn over het algemeen niet intens verzorgend, maar drogen mijn huid ook niet uit. En dat is ook nu weer het geval.

De geur van Bubbly lijkt erg op Snowshowers van voorgaande jaren, maar ik ruik in Bubbly iets meer sprankelends, waar Snowshowers wat meer romig was. Het is een opwekkende, sprankelende geur, ik ruik duidelijk de oranjebloesem en de limoen er in terug. Ik vind het een erg lekkere combinatie, die ondanks haar frisheid toch prima bij de winter past. Wat mij betreft is Lush Bubbly Showergel voor herhaling vatbaar, ik denk dat ik hiervan nog wel een flesje ga inslaan 🙂

Lush Bubbly Showergel is verkrijgbaar in drie formaten: 100 gram voor € 8,95, 250 gram voor € 16,95 en 500 gram voor € 27,95. De Shower gel is Limited Edition, en net als de andere producten uit de Lush Kerstcollectie zal de voorraad de komende weken niet of nog maar beperkt worden aangevuld. Wacht dus niet te lang als je nog iets van de Kerstproducten wilt kopen!

3 Comments on Lush Bubbly Showergel (Kerstcollectie)

 1. hilde
  10 december 2016 at 22:01 (6 jaren ago)

  Ik heb nog niets ingeslagen van de kerstlijn van Lush, heb mij iets teveel laten gaan bij de Body Shop namelijk. Binnenkort ga ik nog wel een keertje kijken, misschien neem ik nog iets mee 😉

  Beantwoorden
 2. Mariëlle
  10 december 2016 at 18:16 (6 jaren ago)

  Héérlijk 🙂 Ik heb me voorgenomen dat ik in 2017 maar eens flink wat Lush producten ga proberen!

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.